Pa i ovo za Husrefa je napisao neki debil.... To sad svi isti...kakva logikaConte je napisao/la:I sta ako je bio neki debil koji je to za kapiju piso sad je normalno ono napisat? Tako opravdavas one psovke?
Kakva logika [emoji144]
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma gdje će ono biti normalno... bolesno i jedna velika sramota ma ko god da je bio.
Da ti odma kažem za Slobodu me baš zaboli kao pojedinačan klub. Posmatram ga kao i svaki drugi i smatram da je naš fudbal mnogo dobio sa ovakvom Slobodom. Međutim isto tako će naš fudbal i mnogo izgubiti sa odlaskom Husrefa iz Slobode, jer ne postoji 10 trenera u BiH da ovo urade sa ovakvom ekipom, da odma' kažem. Postoji 4-5 koji su tu negdje u rangu Husrefa i koje ja smatram najboljim trenerima Bosne i Hercegovine. Šta hoću da kažem. Hoću da kažem da je naša stara boljka nepostojanja kontinuiteta u trenerskom poslu i dovela nas da strijepimo od svakakvih vukojebina u Evropi. Ne bi Husref otišao tek tako, siguran sam. Nečim nije bio zadovoljan, a čime saznaće se sigurno u narednim danima. Definitivno si u pravu da to nisu samo psovke, ne vjerujem ni ja u to. Ali, evo čitam sinoć i ovdje i na drugim mjestima već ga mnogi pljuju, a ja vam garantujem da on nije bio na klupi, ne bi ni Sloboda ni prošle godine bila to što je bila, niti bi ove godine bila sa ovakvim rezultatima.Chinaglia je napisao/la:Husref je od samog dolaska imao podrsku navijaca Slobode i tako je bilo do prije par sedmica kada su navijaci poceli izbacivat sto se u njima skupljalo, a danas je to sve kulminiralo ruznim scenama
proslu sezonu nema potrebe komentarisat, odigrana iznad ocekivanja, Husref je od Slobode napravio klub koga svi postuju, uveo pobjednicki mentalitet, sezona i po odlicnih igara u kontinuitetu, pa to iskljucivo bila njegova zasluga
medjutim, prije prozivke igraca za ovu sezonu, otjerao je Peru Ivetica, ponajboljeg beka prosle sezone u PL, navodno zbog ponasanja jer se sukobio s Husrefom, a kako sam i sam rekao, jedan trener ne smije sebi dozvolit da u svlacionici ima igraca koji mu se otvoreno suprostavlja i da to moze kobno zavrsit po njega, samim tim sam podrzao njegovu odluku iako sam kao i svi navijaci Slobode mnogo gotivio Peru, jer je ginuo za ovaj dres i igrao odlicno
poslije toga se pricalo o sukobu s Kosticem, pa sam i tada stao na njegovu stranu, jednostavno trener je glavni i tu price nema, ako kaze da se na glavu nasade, onda ima tako da bude! situacija s Perom i Koletom, smetala je navijacima, kao i meni, al smo sutili, covjek je imao rezultate i sta mu mozes reci
medjutim, evo 8 kola je proslo, 7 kola je igra ispod realnih ocekivanja, jeste se pobjedjivalo, al igre nije bilo, a tekma protiv Krupe, tacnije blamaza (kakve su golove primili, plus je ljudima pola ekipa bilo do 21 godinu, licilo mi je tada na bojkot), a jucer protiv Mladosti gdje takodjer igre nije bilo, jos jaci mi je dojam ostao da je bojkot igraca u pitanju i situacija sigurno ne bi bila bolja, nastavilo bi se ovako..
zatim ucestale izjave o Sarajevu, on vrlo dobro zna kakva je ovo sredina, da se ovdje sarajevski klubovi preziru i na taj nacin je jos vise "naorao" kod navijaca, a poslije njegove danasnje sramotne reakcije i provokacija tusanjskih tribina, dobio je salve uvreda koje je i zasluzio! da je fino kao covjek otisao, zahvalili bismo mu se na svemu, ovako nece moci.. prica kako odlazi zbog uvreda "balavaca s tribina" je smijesna i samo debili ce povjerovat u istu! on je prave uvrede dobio tek poslije svog seljackog ponasanja, a do tada je kao i svugdje na balkanu dobivao uobicajane psovke kada nema igre i rezultata! on je vec ranije odlucio da ode, a ovo je samo iskoristio kao alibi, a sta je pravi razlog odlaska, dal zasicenje, dal je bojkot igraca u pitanju i on je toga svjestan ili mozda zeli u Sarajevo, ne znam, uglavnom ovo je otkaz s predumisljajem
na kraju krajeva, zlajci je najbolje napisao![]()
zlajci je napisao/la:Ko sto moj stari rece:
"Husrefe, hvala, dovidjenja i prijatno"
Bar jos 10 trenera u BiH bi ovaj napredak napravilo sa ovakivim uslovima u zadnje dvije godine. Hoces ovo, hoces ono, izvoli. Hoces tamo na pripreme, izvoli. Hoces ove igrace, izvoli. Ne treba nam igraca prosle zime, ok. Bez pritiska pune 2 godine. Izgubili smo prvenstvo zbog kratkog rostera za koji je on rekao da je dovoljan. Izgubili kup gdje ga je Petrovic nadmasio u svim elementima takticke postavke.
Igra svih 8 kola ispod nivoa.
Hvala, dovidjenja i prijatno.
Pappy je napisao/la:
dobro ti ostade ziv na ovom forumu tuzlace moj, nakon sto si ono rekao
Nekada davno je rekao da mrzi više Sarajlije nego četnike.dobrinja1 je napisao/la:dobro ti ostade ziv na ovom forumu tuzlace moj, nakon sto si ono rekao
SRETAN BROJ - 1725
Iskreno, ocekivao sam jos gore rezultate Slobode, jer to je sasvim normalno nakon prosle sezone, oni su odigrali cijelu sezonu sa 14-15 igraca, a do prezadnjeg kola bili u borbi za titulu i igrali finale kupa, pa kako se moze ocekivati da i ove sezone skoro isti igraci iznesu sezonu, da budu na istom nivou, prvi Zeba, odigrao je sezonu karijere, on je sad mrtav, i psihicki i fizicki, nema od njega nista, dati ce on neki gol iz slobodnjaka, namjestiti neki, ali vise ce igrati kao na pocetku prosle sezone, jer je istrosen, pa Ordagic, iako se to na njemu ne primijeti toliko, ali i on je bio mrtav, u Zvijezdi i Gradini odigrao 49 utakmica za dvije i po sezone, a za Slobodu samo u jednoj sezoni 36, momak nije uopste trenirao na pauzi, jer su mu tako doktori rekli, tek 2-3 dana prije prozivke poceo malo trcati, a nista bolje nisu bili ni ostali igraci, jos dodaj Evropu, ranije poceli sa pripremama. A i ostali su bez bitnih igraca, Ahmet je za Karica Ibrahimovic, za Sarica nemaju zamjenu, kao ni za Ivetica, nemam neko visoko misljenje o Iveticu, on je igrac koji moze igrati samo u nasoj ligi, Subic je igracina za njega, ali Ivetic ti je korisniji za balans ekipe, jaci u defanzivi, sto Slobodi treba, jer sad nema ko pokrivati Kostica, Stjepanovicu vise ne pomazu ni tablete, istrosen. Kad se sve sabere i oduzme, Sloboda ima dobre rezultate, i sreca njihova sto smo mi i Zeljeznicar i dalje losi u sportskom dijelu, ali nece to dugo trajati.
I previse su napali Musemica, Sarajevo je njegov klub i uvijek ce biti, i to svi znaju, ali svoj posao je radio profesionalno u Slobodi, njegove izjave su vise isprovocirane od strane novinara i izvucene iz konteksta, pa on je bio prva zelja uprave Sarajeva, nakon sto je Hurtic otisao, ali je odbio tu ponudu. Imao dogovor sa Husicem, i smatra da jos nije vrijeme da se vrati u svoj klub.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Kakve veze ima glava iz Janje SA nasim gradom.Pa on je vas komsija.
- Osttribine
- Kontakt:
A zar vam je Sok bio trener 70 i neke kada ste prvi i jedini put do ove godine igrali kup/ligu uefaChinaglia je napisao/la:Pappy je napisao/la:

Nije igro nego izborio. Možemo se zahvaliti NK Širokom jer nismo igrali. I Osimu jer nam nikad odšteta nije isplaćena.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Primitivizma je suviše u svim našim gradovima,Sarajevu,Tuzli,Zenici,Mostaru...Ni jedna sredina ne podnosi uspjesne ljude sa strane.Mada,moram pohvaliti ove oko Zrinjskog,trener im iz RS -a,i kad nije ima rezultate nije brutalno popljuvan,strpili se par kola prosle sezone,ostavili Vinka i uzeli titulu.Normalne su prozivke s tribina ali kod nas svih se brutalno vrijeđa.
Husić će ostaviti Slobodu i okrenut će se Slogi.. Vjerujem da ga je i čelnik Mladosti uvjerio u to. I on bi nekad prije u Rudaru vedrio i oblačio ali vidi da nema tu niti sreće a bogme i zdravlja. Za par godina Sloga će bit ono što je Mladost danas.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se sa tobom.. Sloga najviše što može postati je Mladost.. Stabilan premijerligas koji će igrati pred 500-1000 gledalaca....mislim da to ne zadovoljava Husica i zašto onda MILIONSKA ulaganja u Slobodu....Mogao je to fino skrsit već sad u Slogu i igrat lagano PL... Tuzla nema kapaciteta za dva jaka kluba bas kao ni Mostar... Velez će za vijekova bit u sjeni Zrinjskog...zivi bili pa vidjeli.. Mislim vratit će se oni u Premijer al to ce kao i do sada biti mrljavljenje .. Jedino Sarajevo kao grad ima taj kapacitet zbog veličine i tradicije blizanaca... Mnogi ovdje podcjenjuju HUSICA i smatraju ga nekim glupanom... Ono standardno ta će on a čovjek 400 miliona vrtimiki651 je napisao/la:Husić će ostaviti Slobodu i okrenut će se Slogi.. Vjerujem da ga je i čelnik Mladosti uvjerio u to. I on bi nekad prije u Rudaru vedrio i oblačio ali vidi da nema tu niti sreće a bogme i zdravlja. Za par godina Sloga će bit ono što je Mladost danas.
- Incognito87
- Kontakt:
Tako je. Zato će Sloga postati glavni tuzlanski klub. Nije da Sloboda ima neki tešak rezultat koji je zayebano stići.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Svaki put istu pricu furate, Sloga,gasenje,druga liga nema para,ne placa igrace,i svaki put dobijete po pic. ki (i pitari ili strumfovi)ili vam se karma vrati pa neki ni sa Budzetom od 7,8 miliona nemogu evropu dokuciti,a nekima porezna ispostavlja nove milionske racune.Incognito87 je napisao/la:Tako je. Zato će Sloga postati glavni tuzlanski klub. Nije da Sloboda ima neki tešak rezultat koji je zayebano stići.
Polako tigre uzbudjen si toliko oko mrznje prema Slobodi da ces svrsiti sam sebi u usta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Incognito87
- Kontakt:
I opet nula trofeja kao i Sloga. Samo što Sloga nema milionske dugove. Jedna solidna sezona i navijači ako ih se uopšte tako može nazvati, umisle da su Bayern, a ne prosječan bh klub koji je samo odličnim vođenjem trenera i bljeskom pojedinih fudbalera koji su igrali najbolju sezonu karijere došao do rezultata.
Nikad ne mrziš slabijeg, zapamti to bečlija. I ako već nisi odgojen da normalno komuniciraš, preskoči moj post sa tim kočijaškim načinom izražavanja. Uštedićeš i meni a i sebi vrijeme.
Nikad ne mrziš slabijeg, zapamti to bečlija. I ako već nisi odgojen da normalno komuniciraš, preskoči moj post sa tim kočijaškim načinom izražavanja. Uštedićeš i meni a i sebi vrijeme.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Tako je pasa mojIncognito87 je napisao/la:I opet nula trofeja kao i Sloga. Samo što Sloga nema milionske dugove. Jedna solidna sezona i navijači ako ih se uopšte tako može nazvati, umisle da su Bayern, a ne prosječan bh klub koji je samo odličnim vođenjem trenera i bljeskom pojedinih fudbalera koji su igrali najbolju sezonu karijere došao do rezultata.

"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti bas ono pratiš nas fudbalIncognito87 je napisao/la:I opet nula trofeja kao i Sloga. Samo što Sloga nema milionske dugove. Jedna solidna sezona i navijači ako ih se uopšte tako može nazvati, umisle da su Bayern, a ne prosječan bh klub koji je samo odličnim vođenjem trenera i bljeskom pojedinih fudbalera koji su igrali najbolju sezonu karijere došao do rezultata.

Cim te sarajlije ne sazaljevaju i svrsavaju na odlazak Husica tačno znaš da si na pravom putu

- ASD
- Kontakt:
Ne mislim da ce Azmir otici, ali realno bi mu u Slogi bilo 5x lakse nego u Slobodi.
Sloga bi prosla kao i Zmaj od BosneASD je napisao/la:Ne mislim da ce Azmir otici, ali realno bi mu u Slogi bilo 5x lakse nego u Slobodi.
Sloga je samo Azmirov hobi i nista vise od toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.