sto bi tako, nek zujaga platicassanova je napisao/la:Bilo bi fino kad bi se neki momci sakupili i lagano red po red stolica po stolica da se čisti....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- KB-TM87
- Kontakt:
Prije nekoliko sezona su momci koji žive u Americi, a koji su Željini fanovi, poslali donaciju, i zaista su se stolice redovno počele čistiti. Na našu žalost , to je trajalo manje od mjesec dana. 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Preostaje nam da čekamo taj utorak i da vidimo kakvo iznenađenje nam priprema Amar Osim.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ma kakve fajde od ciscenja stolica, dodje tekma na jugu skoro svi stoje i to svi na stolicama stoje, niko ne stoji na betonu, vec se svako popne na stolicu, tako da i nema meni neke prevelike potrebe za ciscenjem stolica, ali da se treba pocupati ona trava, to fakat treba.... onaj beton kad ga vdis ko da je beton od srusene kuce od rata gdje niko godinama nije prosao...KB-TM87 je napisao/la:Prije nekoliko sezona su momci koji žive u Americi, a koji su Željini fanovi, poslali donaciju, i zaista su se stolice redovno počele čistiti. Na našu žalost , to je trajalo manje od mjesec dana.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- KB-TM87
- Kontakt:
Vidi brate, slažem se sa tobom što se tiče juga, a na jugu i kiša sapere, pa je stanje bolje nego što je na sjeveru. Stolice su izuzetno prljave, a još onaj krov popušta vodu kad kiša pada. Pa ako ništa, da se na sjeveru očiste, jer je ono stvarno ruglo.nedaTM87 je napisao/la:ma kakve fajde od ciscenja stolica, dodje tekma na jugu skoro svi stoje i to svi na stolicama stoje, niko ne stoji na betonu, vec se svako popne na stolicu, tako da i nema meni neke prevelike potrebe za ciscenjem stolica, ali da se treba pocupati ona trava, to fakat treba.... onaj beton kad ga vdis ko da je beton od srusene kuce od rata gdje niko godinama nije prosao...KB-TM87 je napisao/la:Prije nekoliko sezona su momci koji žive u Americi, a koji su Željini fanovi, poslali donaciju, i zaista su se stolice redovno počele čistiti. Na našu žalost , to je trajalo manje od mjesec dana.
Još nešto, ne znam, da li je klub uopće angažovao neke čistačice ili nešto od kraja prošle sezone. Bio sam jedan od prvih koji je jučer ušao prije utakmice, a bilo je bruka prosutih košpa i još smeća. To ne bi trebalo da se dešava, ako ništa, bar nek pometu malo.
Brković gura svog pjetlića, forsira ga maximalno ali tesko je od "kloca" (koliko sam ja cuo) napraviti igraca.... bar kod Amara je to nemoguce!
Ja sam davno rek'o ko god ima dijete, a hoće da mu trenira u Želji nek' zaboravi na rad u Upravi kluba. Ili dijete ili babo, nikako zajedno. Nama se Uprava osipa zbog babinih sinova. Standardna seljačka politika "ambicioznih" roditelja. Nije ovo prvi put. Nedaj im Amare pa makar ti i Cviko sami ostali u klubu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Stvarno steta sto igramo na Kosevu, a ne na Grbavici, tamo nam ni Hapoel ne bi mogo nista, vako ce puno zavisiti od prve utakmice. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
u svakom slucaju ce mnogo toga zavisiti od prve utakmice, ja bi u prvoj utakmici bio zadovoljan recimo sa porazom od 2 : 1, ako se vec govori o porazima, naravno najbolje bi bilo da mi remi izvucemo ili kojim slucajem pobjedimo, ali zelje su jedno realnost drugoEdinTM87 je napisao/la:Stvarno steta sto igramo na Kosevu, a ne na Grbavici, tamo nam ni Hapoel ne bi mogo nista, vako ce puno zavisiti od prve utakmice.
Za zivot cijeli!
- KB-TM87
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti, bolja atmosfera, igrači navikli na teren... Ali kad gledaš sa finansijskog aspekta, sa Koševom ćemo mnogo bolje proći, ali naravno, sve zavisi od ishoda meča u Tel-Avivu.EdinTM87 je napisao/la:Stvarno steta sto igramo na Kosevu, a ne na Grbavici, tamo nam ni Hapoel ne bi mogo nista, vako ce puno zavisiti od prve utakmice.
najbitnije je odigrat tamo dobro izvuci dobar rezultat i onda napuniti kosevo i kasu kluba , boriti se hrabro pa sta bude , samo srce na teren
Tamo bi morali dat gol! Poraz od 2:1 bi bio odlican! A kada bi bilo 1:0 ili 0:0, onda bi znali da ne smijemo primit gol na Kosevu, to bi bio veliki pritisak, nervoza i zato je lose sto ce Popovic igrati u prvoj tekmi u napadu, tamo necemo imati mnogo sansi, al neke koje budemo imali moramo iskoristiti, a u kakvoj je Popovic formi i oni ziceri protiv Cibalije... Zato me je strah!!! Zna li iko sto Mesanovic nije dobio ni sekunde protiv Cibalije????ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:u svakom slucaju ce mnogo toga zavisiti od prve utakmice, ja bi u prvoj utakmici bio zadovoljan recimo sa porazom od 2 : 1, ako se vec govori o porazima, naravno najbolje bi bilo da mi remi izvucemo ili kojim slucajem pobjedimo, ali zelje su jedno realnost drugoEdinTM87 je napisao/la:Stvarno steta sto igramo na Kosevu, a ne na Grbavici, tamo nam ni Hapoel ne bi mogo nista, vako ce puno zavisiti od prve utakmice.
mesanovic je karta koju amar sinoc nije oktrio skautu iz izraela
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
znaci nije povrijedjen,ja sam se prepo da nesto nije u redu sa njim,sasatm87 je napisao/la:mesanovic je karta koju amar sinoc nije oktrio skautu iz izraela
imam neki osjecaj da cemo tamo dobro odigrat,jer osim je pomeni protiv cibalije dosta zamazo oci ovim skautima,pa i sa gancevom,a imam osjecaj da je besliji reko da igra lagano,da ne sprinta puno,jer neko ko je gledo tekmu mogo je zakljucit da smo puno vise igrali preko one viscine strane,a recimo proslo prvenstvo po mom misljenju najbolji dio tima nam je bio prodor beslije i jos ga izbacio prvog kao najslabiju kariku,mnogo dobar osjecaj imam i sa besljiom a i sa gancevom(ocekujem ga u prvoj postavi 1000%)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nije bolan nista skriveno, Mesanovic nije igrao zato sto nije spreman i ne vjerujem da ce igrati u izraelu, Beslija nije isao naprjed jer je pomagao Stanicu u odbrani, Gancev ce igrati stopera ali Amar nije zelio sad za hapoel razjebati uigran stoperski par.elninho_resTO je napisao/la:znaci nije povrijedjen,ja sam se prepo da nesto nije u redu sa njim,sasatm87 je napisao/la:mesanovic je karta koju amar sinoc nije oktrio skautu iz izraela
imam neki osjecaj da cemo tamo dobro odigrat,jer osim je pomeni protiv cibalije dosta zamazo oci ovim skautima,pa i sa gancevom,a imam osjecaj da je besliji reko da igra lagano,da ne sprinta puno,jer neko ko je gledo tekmu mogo je zakljucit da smo puno vise igrali preko one viscine strane,a recimo proslo prvenstvo po mom misljenju najbolji dio tima nam je bio prodor beslije i jos ga izbacio prvog kao najslabiju kariku,mnogo dobar osjecaj imam i sa besljiom a i sa gancevom(ocekujem ga u prvoj postavi 1000%)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Moro bi Mesanovic igrat makar ne spreman! On je igrac koji moze samo jednim potezon sve rjesiti. Veliki je majstor i moze sam sebi napraviti priliku za gol, dol Laza to ne moze! Sjetite se samo 2. kola i utakmice sa Sirokim!pile87 je napisao/la:Nije bolan nista skriveno, Mesanovic nije igrao zato sto nije spreman i ne vjerujem da ce igrati u izraelu, Beslija nije isao naprjed jer je pomagao Stanicu u odbrani, Gancev ce igrati stopera ali Amar nije zelio sad za hapoel razjebati uigran stoperski par.elninho_resTO je napisao/la:znaci nije povrijedjen,ja sam se prepo da nesto nije u redu sa njim,sasatm87 je napisao/la:mesanovic je karta koju amar sinoc nije oktrio skautu iz izraela
E pa super reci to Amaru i ...EdinTM87 je napisao/la:Moro bi Mesanovic igrat makar ne spreman! On je igrac koji moze samo jednim potezon sve rjesiti. Veliki je majstor i moze sam sebi napraviti priliku za gol, dol Laza to ne moze! Sjetite se samo 2. kola i utakmice sa Sirokim!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
mah mesanovic je mesanovic...da je 100 lazara jedan je mesan...vjerujem u njega..i ako bude igro u izraelu ima da ga zabije aBd....pile87 je napisao/la:E pa super reci to Amaru i ...EdinTM87 je napisao/la:Moro bi Mesanovic igrat makar ne spreman! On je igrac koji moze samo jednim potezon sve rjesiti. Veliki je majstor i moze sam sebi napraviti priliku za gol, dol Laza to ne moze! Sjetite se samo 2. kola i utakmice sa Sirokim!
sreca pa znate o fudbalu ko engleska kraljica o klisu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
hehe ne bih da se raspravljamo oko gluposti...al jedno pitanje...tebi je lazar bolji od mesanovica...???i zaboravio si sta je mesanovic uradio za nas??Seyo_TM je napisao/la:sreca pa znate o fudbalu ko engleska kraljica o klisu...