Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jos da Sunderland sutra pobjedi i kolo ne bi uopste bilo lose po nas. Celzi ce bas biti mjera gdje smo i sta smo. Sjecam se prosle godine 7 bodova nakon 3 kola i onda u 4. i 5. kolu porazi i tu se sezona cijela raspala.
Kocka je bačena
Bajramubarećula svima koji slave 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ma Lallana je ušao odlično u ovu sezonu, 100% spreman i željan igre, gladan golova, Klopp je od njega napravio *ebenu zvijer, gledam svaku tekmu i uvijek je u top 3 koliko pretrči, odličan je tehničar pored toga što je dosta puta pokazao, može igrati na svakoj poziciji u veznom redu ali mislim da mu je Klopp našao žicu ove sezone, daje golove, vrši strašan presing, vraća se po loptu razigrava, idealan za Kloppa, drago mi je što je i u repki postigao jako bitan go i to je dobro za njega.
Sjećam se prošle sezone kad su ga neki kritikovali Klopp je govorio da je strašan igrač i da može najviše napredovati pod njegovom palicom.
Sjećam se prošle sezone kad su ga neki kritikovali Klopp je govorio da je strašan igrač i da može najviše napredovati pod njegovom palicom.
Gdje se Can uklapa u sve ovo nakon sto se konacno oporavi..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nadam se da ce ga stavljat na dmf... sad tu trenutno igra Henderson. Pa nek se bore za mjesto u timu.StevieG8 je napisao/la:Gdje se Can uklapa u sve ovo nakon sto se konacno oporavi..
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Koliko sam ja cuo Buvac i Klopp svaki trening rade s Hendersonom i prave od njega "šesticu" tako da cisto sumnjam da ce sad odustat od svega toga jer se Can vratio.Sage je napisao/la:Nadam se da ce ga stavljat na dmf... sad tu trenutno igra Henderson. Pa nek se bore za mjesto u timu.StevieG8 je napisao/la:Gdje se Can uklapa u sve ovo nakon sto se konacno oporavi..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pitanje koje mene muci jeste da li dati Coutinhu da igra uopce protic Celzija? Meni se dopala igra Firmina protiv Lestera i ne bih ga mijenjao sa one pozicije. Mozda Coutinja gurnuti umjesto Wijandulma?
Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Neka ga ostavi na klupi, Wijnaldum je bolji u defanzivi od Coutinha i mislim da on može samo rotirati sa Firminom na onoj poziciji sad zavisi kako će postaviti Klopp tekmu protiv Chelseja, oni igraju sa dva defanzivna vezna i to sa štakorčinom Kanteom koji je strašan na toj poziciji i Matićem, ovamo imaju Williana Hazarda i Oscara ispred. Mislim da bi sastav kao i prošlu tekmu kad su razmontirali Lester trebao početi jer Coutinho od tekme sa Arsenalom ne nudi ništa i to ga sprječava da bude jedan od najboljih igrača lige, nema konstantu a u defanzivi je jako tanak, ja bi ga ubacio sa klupe a počeo sa Firminom koji je u dobroj formi od kad je došao u klub.Hendo je napisao/la:Pitanje koje mene muci jeste da li dati Coutinhu da igra uopce protic Celzija? Meni se dopala igra Firmina protiv Lestera i ne bih ga mijenjao sa one pozicije. Mozda Coutinja gurnuti umjesto Wijandulma?
Moram priznat da mi je malo zao sto se Cou sveo n dribling i šut iz kosa s lijeve strane mogao je on biti puno korisniji i kretivniji al eto. Mozda bolje pocet bez njega jer ce Chelsea igrat jako gustu odbranu pa ce on vjerovatno forsirat one svoje šuteve sto mi se ne gleda.Hendo je napisao/la:Pitanje koje mene muci jeste da li dati Coutinhu da igra uopce protic Celzija? Meni se dopala igra Firmina protiv Lestera i ne bih ga mijenjao sa one pozicije. Mozda Coutinja gurnuti umjesto Wijandulma?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mijenjaj anketu
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Vjerujem isti sastav kao protiv Arsenala/Tottenhama, naravno mislim na napadačku postavku.
U odbrani Clyne-Lovren-Matip-Milner
U odbrani Clyne-Lovren-Matip-Milner
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Ako moze City da igra sa cetiri ofanzivna, sto ne bismo i mi. Na kraju krajeva, Gini vise i naginje ka ofanzivnom veznjaku, i nije nista previse bolji u defanzivi od Coutinha. Firmino sa ovakvim samopouzdanjem moze da igra svuda po terenu, i u subotu je velikim delom bio u sredini, iako graficki prikazano da je levo. Zasto da ne, zasto ne probati Firmina i Lallanu iza napadaca, a Mane i Cou po krilima. Mada, verovatno Klopp nece nista eksperimentisati pred mec sa Chelsea i poslati mozda istu postavu, a mozda ce i Sturridge da izvisi mada bi to bilo pogubno po njega jer je bas dobar bio protiv Lisica iako nije dao gol.
Generalno, igraci koji su u tim naprednim rolama sigurni su Firmino, Lallana i Mane, sada je nekako nemoguce zamisliti prvih 11 bez ove trojice. Dodao bih i Hendersona koji dosta bolje izgleda u ovoj dubokoj roli, a s obzirom da je Can nespreman, stvar je jasna. Muke za Kloppa.
Sto se tice Chelsea, uvideo sam manu kod njih, a to je manji nedostatak tehnicke sposobnosti veznog reda. Gledao sam sve njihove meceve i generalno nijedan od timova ih nije dovoljno napao i pritiskao kako bi ih naterao na gresku kada su na lopti. Matic i Kante dosta gledaju da se sto brze oslobode lopte jer nisu tipovi igraca koji ce lako izneti loptu na protivnicku polovinu, Matic i nekako ume driblingom i snagom, Kante vec nije taj tip. Imaju Oscara, jos jednog radnika, i dosta ta veza ima limit u odredjenim segmentima pozicionog napada, ali kad se brane, to je cvrst bedem i jako organizovana ekipa. Nemaju dovoljno kreativaca i ovise o Hazardu kao poslednjem rezortu, mnogo puta lopta ide njemu i kad treba i kad ne treba, ali tu i krece njegova magija. Da je Clyne u formi nekakvoj pa da se nadamo da ce ga donekle ustopati, ovako ce dosta Mane morati da radi, ali koliko smo videli u ovim mecevima ne predstavlja mu problem. Ocekujem od veze da uradi krvavi posao u pogledu presinga na ovu trojicu koji ce morati vecim delom meca da drze loptu, ali se plasim da utakmica ne ode u kontra smeru, gde cemo mi biti ti koji ce drzati loptu i pokusavati da probijemo snazan bedem. Mislim da necemo imati problem sa 2 vs 1 situacijama na krilu, a i ako ih budemo imali, treba iskoristiti bar desnu stranu jer Bane nije sto je nekad bio. Azpilicueta opet nije nekakva ofanzivna masina i mislim da ce obojica imati poprilicne restrikcije za sprint u napad. Nadam se da ce Lovren igrati pored Matipa, jer treba neko ko ce se tuci sa Costom.
Moje misljenje, da se mozemo itekako nositi sa ovom ekipom Plavaca i verovatno ce sitnice odluciti duel. Derbije uvek igramo vrhunski, pa nek' se tradicija nastavi.
Generalno, igraci koji su u tim naprednim rolama sigurni su Firmino, Lallana i Mane, sada je nekako nemoguce zamisliti prvih 11 bez ove trojice. Dodao bih i Hendersona koji dosta bolje izgleda u ovoj dubokoj roli, a s obzirom da je Can nespreman, stvar je jasna. Muke za Kloppa.
Sto se tice Chelsea, uvideo sam manu kod njih, a to je manji nedostatak tehnicke sposobnosti veznog reda. Gledao sam sve njihove meceve i generalno nijedan od timova ih nije dovoljno napao i pritiskao kako bi ih naterao na gresku kada su na lopti. Matic i Kante dosta gledaju da se sto brze oslobode lopte jer nisu tipovi igraca koji ce lako izneti loptu na protivnicku polovinu, Matic i nekako ume driblingom i snagom, Kante vec nije taj tip. Imaju Oscara, jos jednog radnika, i dosta ta veza ima limit u odredjenim segmentima pozicionog napada, ali kad se brane, to je cvrst bedem i jako organizovana ekipa. Nemaju dovoljno kreativaca i ovise o Hazardu kao poslednjem rezortu, mnogo puta lopta ide njemu i kad treba i kad ne treba, ali tu i krece njegova magija. Da je Clyne u formi nekakvoj pa da se nadamo da ce ga donekle ustopati, ovako ce dosta Mane morati da radi, ali koliko smo videli u ovim mecevima ne predstavlja mu problem. Ocekujem od veze da uradi krvavi posao u pogledu presinga na ovu trojicu koji ce morati vecim delom meca da drze loptu, ali se plasim da utakmica ne ode u kontra smeru, gde cemo mi biti ti koji ce drzati loptu i pokusavati da probijemo snazan bedem. Mislim da necemo imati problem sa 2 vs 1 situacijama na krilu, a i ako ih budemo imali, treba iskoristiti bar desnu stranu jer Bane nije sto je nekad bio. Azpilicueta opet nije nekakva ofanzivna masina i mislim da ce obojica imati poprilicne restrikcije za sprint u napad. Nadam se da ce Lovren igrati pored Matipa, jer treba neko ko ce se tuci sa Costom.
Moje misljenje, da se mozemo itekako nositi sa ovom ekipom Plavaca i verovatno ce sitnice odluciti duel. Derbije uvek igramo vrhunski, pa nek' se tradicija nastavi.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ja bi počeo sa identičnim sastavom kao prošlu tekmu uz to što će normalno Lucas sjediti a Lovren će biti u jakom tandemu sa Matipom, sviđaju mi se zajedno nazad. To što si rekao je ispravno, samo zavisi da li će početi sa Cou na lijevoj i Firminom naprijed skroz ili kao prošlu što se meni lično više svidjelo pa bi ostavio Cou na klupi iako mje jako dobar Coutinho u tim jakim tekmama, a pogotovo protiv Chelsea kojem je odbrana realno najtanja trenutno u ekipi i kako god to su slatke muke za Kloppa, napad je fantastičan u svakom smislu. Mane će igrati veliku ulogu zaustavljanju Hazarda zajedno sa Clyneom a ništa manje zadataka neće imati Lallana koji vrši strašan presing i to mi se previše sviđa a i Hedno koji počinje da igra kao što treba da igra napokon, mislim da će biti dosta trke na terenu. Matip i Lovren veliki prljavi posao ih čeka protiv Diega ali mislim da su spremni za taj zadatak obojica. Wijnaldum je jači od Cou. mnogo fizički i na to sam mislio kad sam rekao da je jači u defanzivnim nekim poslovima iako nije neki defanzivac naravno ali u duel igri i skoku jeste dok bi sa Coutinhom na toj poziciji dobili opet jaču tehnički potkovanu sredinu i malo više fluidnosti.
Ako ne bude nekih smiješnih kikseva bit će dobar rezultat na kraju 100%. Vjerujem u ovu ekipu.
P.S. Samo hladno ući u utakmicu totalno hladno i svoju igru igrati samo.
Ako ne bude nekih smiješnih kikseva bit će dobar rezultat na kraju 100%. Vjerujem u ovu ekipu.

P.S. Samo hladno ući u utakmicu totalno hladno i svoju igru igrati samo.
Sigurno i glavno je to da ce sitnice i igrači odluciti utakmicu kao što si naveoParadajz je napisao/la:Ako moze City da igra sa cetiri ofanzivna, sto ne bismo i mi. Na kraju krajeva, Gini vise i naginje ka ofanzivnom veznjaku, i nije nista previse bolji u defanzivi od Coutinha. Firmino sa ovakvim samopouzdanjem moze da igra svuda po terenu, i u subotu je velikim delom bio u sredini, iako graficki prikazano da je levo. Zasto da ne, zasto ne probati Firmina i Lallanu iza napadaca, a Mane i Cou po krilima. Mada, verovatno Klopp nece nista eksperimentisati pred mec sa Chelsea i poslati mozda istu postavu, a mozda ce i Sturridge da izvisi mada bi to bilo pogubno po njega jer je bas dobar bio protiv Lisica iako nije dao gol.

Ovo ce vjerujem biti jedna od boljih utakmica jer oba trenera ce ici na pobjedu i moguce je da bude aktivan presing sa obje strane.
Kao plavac slazem se s tobom i upravu si što se tice rednog veza, manjag tehnike koji se nije primjetio u utakmicama protiv slabijeg protivnika, ali moguce je da Conte izmjeni tu nešto. Sve ce zavisiti od iskorišteni šansi, a dosta sansi ce biti na obje strane 100%

THE PRIDE OF LONDON
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ma ne gine opet PM3, sa Liverpulom ove sezone najtipovaniji na kladionici 

valjda ce stu igrati u petak iako mi je poceo ici na zivce jer svakako ce se do novembra povrijediti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne slažem se s tim pričama da ne igra Coutinho.Upravo je on prošle sezone uništio Chelsea na SB-u.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Naravno da će igrati Coutinho, što vjerovatno znači da Sturidge seli na klupu a Firminho počinje u napadu, no možda nas Klopp iznenadi pa neko od brazilaca (Firminho, Coutinho) preuzmu ulogu koju je imao Wijnaldum. 

- Amsterdam1312
- Kontakt:
I ja to kontam baš, prije početka sezone sam mislio da će biti prvi izbor naprijed s obzirom da je ulazio u formu ali ima vremena za njega, igrat će on, sačekaj da se neko povrijedifera je napisao/la:Sta je sa Origijem

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.