PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

alan_kardec
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la alan_kardec » 13 sep 2016, 10:08

MocMahale444 je napisao/la:
pasi je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
2:05 :rol:
:puke:
Ovo nije za smijanje/prepucavanja, nego za sveopstu osudu. Bez obzira kakva su skandiranja Ultrasi tada imali sve se moglo i moralo zavrsiti samo na praznjenju tribine, a ovako je samo policija sebe i komplet taj sistem posramila jer i pored ovakvih snimaka niko da je odgovarao ili sankcionisan.

:sick:
Ko god od vas misli da sam se smijao ovom plivacu zbog batina odma je prosto receno glup ili nije citao ovu temu nikad.
Jos jednom da ponovim stavio sam zbog papuca bas sam obiljezio 2:05 I tu stao a ne 2: 05 pa dalje do 2 :40.
Bolan ne mogu smisliti drotove, koji vam je :D

:sick:
tuga jedna golema oba snimka. na prvom snimku debil se satra vičući policiji ubi ubi :facepalm:
Na drugom iznabadaše lika jer ih je snimao. I to još drot smrad ne mlati ga tu, valjda jadan ne može sam, nego ga dovede među desetoricu, a ovi jedva dočekali. Sjetim mu se familije ovom prilikom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 sep 2016, 10:15

Bilo bi mi drago da ostane Husic al' je fakat smijesno ovo kako mu puse qrac 10-ti put kad najavi satro odlazak. :rol: Isto ko oni momci pacenici kad ih cura ostavi a oni mole da im se vrate, placu, izigravaju zadnje papucare. Ho's da ides, idi da si mi otac rahmetli iz groba sta me imas ucjenjivati odlazim pa necu i tako 10 puta zaredom. :roll:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 sep 2016, 10:39

Lakoste je napisao/la:Bilo bi mi drago da ostane Husic al' je fakat smijesno ovo kako mu puse qrac 10-ti put kad najavi satro odlazak. :rol: Isto ko oni momci pacenici kad ih cura ostavi a oni mole da im se vrate, placu, izigravaju zadnje papucare. Ho's da ides, idi da si mi otac rahmetli iz groba sta me imas ucjenjivati odlazim pa necu i tako 10 puta zaredom. :roll:
Jest, mozemo mislit kako bi vam bilo drago da Husic ostane :urnebes: :urnebes:...te fore nekom drugom možete prosipat i to ko vas ne zna mada čisto sumnjam da ima takvih... Inače,deseti put najavljuje odlazak Jer ga je ološ sto vodi grad po jubilarni 100-ti put izvarala i ostavila na vjetrometini da sam sve završava... A svaki put obecaju da ce se uključit u saniranje kluba.... Po vašim konstrukcijama Husic je sad kriv sto neće da vraća milionske dugove
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 sep 2016, 10:45

staragarda je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Bilo bi mi drago da ostane Husic al' je fakat smijesno ovo kako mu puse qrac 10-ti put kad najavi satro odlazak. :rol: Isto ko oni momci pacenici kad ih cura ostavi a oni mole da im se vrate, placu, izigravaju zadnje papucare. Ho's da ides, idi da si mi otac rahmetli iz groba sta me imas ucjenjivati odlazim pa necu i tako 10 puta zaredom. :roll:
Jest, mozemo mislit kako bi vam bilo drago da Husic ostane :urnebes: :urnebes:...te fore nekom drugom možete prosipat i to ko vas ne zna mada čisto sumnjam da ima takvih... Inače,deseti put najavljuje odlazak Jer ga je ološ sto vodi grad po jubilarni 100-ti put izvarala i ostavila na vjetrometini da sam sve završava... A svaki put obecaju da ce se uključit u saniranje kluba.... Po vašim konstrukcijama Husic je sad kriv sto neće da vraća milionske dugove
Ne budi smijesan, Husic hoce da bude predsjednik da se pita za sve al' da mu grad daje lovu i vraca dugove. :rol: Zamisli, Tan dosao u Sarajevo i rekao, e nacalnice opstine Centar, ja cu biti predsjednik a ti vracaj dugove. :crazy: :crazy: :crazy:

Ako si vec u nesto usao budi mudonja, nemoj kukati ko trebica svako mjesec dana, najavljivati odlaske i kukati sto nece niko da ti da lovu da vratis dugove. Bas se ono opstina slomi da finansira ostale klubove. :nedam: :nedam: :nene: :nene:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 sep 2016, 10:55

Lakoste je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Ne budi smijesan, Husic hoce da bude predsjednik da se pita za sve al' da mu grad daje lovu i vraca dugove. :rol: Zamisli, Tan dosao u Sarajevo i rekao, e nacalnice opstine Centar, ja cu biti predsjednik a ti vracaj dugove. :crazy: :crazy: :crazy:

Ako si vec u nesto usao budi mudonja, nemoj kukati ko trebica svako mjesec dana, najavljivati odlaske i kukati sto nece niko da ti da lovu da vratis dugove. Bas se ono opstina slomi da finansira ostale klubove. :nedam: :nedam: :nene: :nene:
Pises gluposti.Nemate pojma kako stoje stvari i bezveze se prosipas,a nije ti prvi put.
Da bogdom moze makar biti sto je Tan kod vas,dugovi bi nestali za dva dana.
Ne moze,nedaju,cilj je od 2013 ugasiti klub i napraviti ono sto su uradili sa KK,.
Ucjenjuju lazu,zavlace nas.
Ovo me tacno podsjeca na 2013.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 sep 2016, 10:58

Sto ne moze biti ko Tan? Je li ima pripremljen statut? Previse ste naivni nije ni cudo sto svaki put padate na price o odlasku. Pa vi ste pisali da je Karic bolji od Ahmetovica :rol:

Draza mi je Sloboda od pseudoplemica al je nestvarno kako ste naivni i kako se lako s vama manipulira i koristi u politicke svrhe.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 sep 2016, 11:05

Lakoste je napisao/la:Sto ne moze biti ko Tan? Je li ima pripremljen statut? Previse ste naivni nije ni cudo sto svaki put padate na price o odlasku. Pa vi ste pisali da je Karic bolji od Ahmetovica :rol:

Draza mi je Sloboda od pseudoplemica al je nestvarno kako ste naivni i kako se lako s vama manipulira i koristi u politicke svrhe.
Jel ti shvatas da nemoze promjeniti statut. ...
Svatas ti gradski igraci koji su u upravi dva mjeseca nece da se jave na Tel covjeku niti ih ima u klubu.Da vec treci mjesec trazi prijem kod Jasmina a ovaj ne odgovara uopste...
Cilj im je ugasiti klub ali ne kontas ti to dzaba se raspravljam.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 sep 2016, 11:15

Kako god, pošto sarajlije bolje znaju stanje u Slobodi i Tuzli od nas pustit ih da svrsavaju na odlazak Husica... Kakvo je to mentalno zlostavljanje bilo da ljudi ne prestaju pisati o Slobodi i Husicu a i njihovi klubovi u k u r c u teškom... Ahahaha

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 sep 2016, 11:19

I opet će im Jasmin poharati izbore, jer, **** ga, kampanja mu se zasnivala na hrakanju po nikabu i branjenju cjelovitosti i suvereniteta Bosne i Hercegovine od Arapa i Turaka :rol: Njima izgleda dovoljno :wtf:
1946

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 sep 2016, 11:26

BitiSrcemVezan je napisao/la:I opet će im Jasmin poharati izbore, jer, **** ga, kampanja mu se zasnivala na hrakanju po nikabu i branjenju cjelovitosti i suvereniteta Bosne i Hercegovine od Arapa i Turaka :rol: Njima izgleda dovoljno :wtf:
Koja je Bakirova taktika :lolno:
100 000 radnih mjesta,ili 100 000 mladih koji su napustili drzavu ... :silent:
Sve su to ista gofna,sve to treba macolom.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 13 sep 2016, 11:29

Citam tamo danima i ne mogu da vjerujem da psuju Husrefu Musemicu, covjeku koji im je donio toliko radosti, pod kojim su igrali Europu, finale kupa te ostvarili toliko dobrih rezultata. To im je do prethodne sezone bilo nezamislivo.. Plakat cete za njim, zivi bili pa vidjeli..
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 13 sep 2016, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 sep 2016, 11:29

Je l' otišao Sisoje?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 sep 2016, 11:36

BitiSrcemVezan je napisao/la:I opet će im Jasmin poharati izbore, jer, **** ga, kampanja mu se zasnivala na hrakanju po nikabu i branjenju cjelovitosti i suvereniteta Bosne i Hercegovine od Arapa i Turaka :rol: Njima izgleda dovoljno :wtf:
Pa faraon je smrad teski... To njegovo spominjanje nikaba je odron teski jer smrdi je Mati do smrti u dimijama hodala... Nego de ti malo stani u odbranu baketa i fahre... Oni su nam valjali, malo je rec

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 sep 2016, 11:37

Al sad pokazuju svoje pravo lice,umjesto da traze problem u sebi,oni ga prebacaju na Husrefa,toliko o tome kako nemozes valjati,zaboravi se sve preko noci,sto je lijepo,e moj Husrefe je.bo te onaj ko te nagovori da i i ides tamo :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 sep 2016, 11:39

jah, bas se s vama u miru i rahatluku bolnickog kreveta rastao.pa sad ovde supljirate.kod nas je bar otrco s terena ko zadnja picajzla.
hehe

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 sep 2016, 11:41

Sariel je napisao/la:jah, bas se s vama u miru i rahatluku bolnickog kreveta rastao.pa sad ovde supljirate.kod nas je bar otrco s terena ko zadnja picajzla.
hehe
Ej stvarno dali covjeku otkaz maltene na samrti i nama drze predavanja.Sarajevska logika.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 13 sep 2016, 11:44

Svi smo mi Faraon! Ne daj Slobodu, majstore!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 sep 2016, 11:46

slika

slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 sep 2016, 11:48

shzna je napisao/la:Svi smo mi Faraon! Ne daj Slobodu, majstore!
jedan je grande faks miske mr,sevn prsent. :thumbup:
mister ugradbena stolica,ustaljena procedura i fuzbol sincic menadjer.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 sep 2016, 11:48

Al hajd na stranu nas,al sto vii,uradio svama stvari kao niko digo vas iz pepela,od zone sumraka do zore,najvece uspjehe u historiji sve njegove zasluge,i nakon nemoze se reci kiksa jer stanje na tabeli je takvo,vi psujete vrijedjate,prijetite,sta bi bilo da ste izgubili uletili u teren,al ne cudi me nimalo :salut: e moj Husrefe je.bo te onaj ko te nagovori da ides tamo :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.