PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
E moj Husrefe je.bo te onaj ko te nagovori da ides tamo 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Tacno. Za pare koje je on dobio mogli smo imati trenera koji bi nesto osvojio i napravio.RedEvil je napisao/la:E moj Husrefe je.bo te onaj ko te nagovori da ides tamo
On osvojio na kraju samo to sto se hvatao za neke stvari pred publikom.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Nisu navijaci otjerali Husrefa, nisu mu ni psovali niti koji qrac. Otjeralo ga rukovodstvo. Kod vas su mu navijaci psovali mrtvu majku, djecu itd jer ste papci i nista bolje ne zasluzujete kad vam citav kanton kara seljacina Kukic iz Banovica.staragarda je napisao/la:Al sta ima, pravo liceRedEvil je napisao/la:Al sad pokazuju svoje pravo lice,umjesto da traze problem u sebi,oni ga prebacaju na Husrefa,toliko o tome kako nemozes valjati,zaboravi se sve preko noci,sto je lijepo,e moj Husrefe je.bo te onaj ko te nagovori da i i ides tamo![]()
... Morel se otkaz u bolnici uručit, ljudino
![]()
![]()
... Ono našlo moralist
![]()
... Vi ste bolan zadnji koji smijete pisnuti na ovu temu, plus sto je kod nas sam podnio ostavku vi svoje iz bolnice nogirate il bakljama na izlazu sa terena.... Čuj, njih... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Hoces li da kazes da nista nije napravio? Ko vam je prije Husrefa omogucio ista slicno, nezahvalnice?carapa je napisao/la:Tacno. Za pare koje je on dobio mogli smo imati trenera koji bi nesto osvojio i napravio.RedEvil je napisao/la:E moj Husrefe je.bo te onaj ko te nagovori da ides tamo
Evo ti odraz malogradjanstva,najveci uspjeh covjek ostvario i ono i dalje nezahvalno,za 100.g nisu sto je on za dvije,e moj Husrefe,vidis sad i sam koliko si pogrijesioThetraphak1921 je napisao/la:Hoces li da kazes da nista nije napravio? Ko vam je prije Husrefa omogucio ista slicno, nezahvalnice?carapa je napisao/la:Tacno. Za pare koje je on dobio mogli smo imati trenera koji bi nesto osvojio i napravio.RedEvil je napisao/la:E moj Husrefe je.bo te onaj ko te nagovori da ides tamo
Omogucio nam Sakib Malkocevic.Plus nakon toga smo igrali jos jedno finale kupa i ostvarili najbolji transfer ove lige ikada.Prodali igraca direktno u ligu petice tj u klub koji je igrao lp.Thetraphak1921 je napisao/la:Hoces li da kazes da nista nije napravio? Ko vam je prije Husrefa omogucio ista slicno, nezahvalnice?carapa je napisao/la:Tacno. Za pare koje je on dobio mogli smo imati trenera koji bi nesto osvojio i napravio.RedEvil je napisao/la:E moj Husrefe je.bo te onaj ko te nagovori da ides tamo
Za kolicinu novca koje je doticni dobio i resurse koje je imao moramo iskreno reci da je postavljanje njega za sefa strucnog staba bio potpuni promasaj.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Inace smo kao nacija nezahvalni, nije to nista cudno. Safet Susic napravi najveci uspjeh bh fudbala u njegovoj historiji i onda dodju navijaci da mu diznu transparent da je neznalica.
Tuzla je cudna sredina, vecinski je crvna i okrenuta lijevici a politiku citavog kantona im vodi papak iz Banovica koji je desnicar. Meni je njih zao koliko su naivni pa psuju covjeka koji je od gov-ana pitu napravio.
Tuzla je cudna sredina, vecinski je crvna i okrenuta lijevici a politiku citavog kantona im vodi papak iz Banovica koji je desnicar. Meni je njih zao koliko su naivni pa psuju covjeka koji je od gov-ana pitu napravio.
Da sam juce umro danas nebih znao,da postoji ovako razmisljanje,pa sto ne postavite tog Sakiba opet,eto vam sansa za nejvece uspjehe,da ponovite,al vama samo federacija moze bit ponavljanje s takvim pamecu 
- Osttribine
- Kontakt:
Ne znam jedino da li ce i Ruben Castro put pod noge ili ce izgurati do kraja sezone kod njihRaonffa je napisao/la:Ako ode Azmir iz Slobode, siguran sam da će Slobodu napustiti Medunjanin i Hajrović jer ih neće ko imati plaćati.
A jesu se vala bili i digli, ne poricem, i mi pitari smo euforicari, ali bar imamo argumente za to, trofeji, evropa

Jimmy la gente esta muy loca
Zadnja izmjena: Lakoste, dana/u 13 sep 2016, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Vrlo brzo ce imat priliku u svom voljenom klubu da pravi pitu od gov.ana...Lakoste je napisao/la:Inace smo kao nacija nezahvalni, nije to nista cudno. Safet Susic napravi najveci uspjeh bh fudbala u njegovoj historiji i onda dodju navijaci da mu diznu transparent da je neznalica.![]()
![]()
![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Amin.emirzlaTu je napisao/la:Vrlo brzo ce imat priliku u svom voljenom klubu da pravi pitu od gov.ana...Lakoste je napisao/la:Inace smo kao nacija nezahvalni, nije to nista cudno. Safet Susic napravi najveci uspjeh bh fudbala u njegovoj historiji i onda dodju navijaci da mu diznu transparent da je neznalica.![]()
![]()
![]()
Bolje da se nisi ni rodio kada pravis takve gramaticke i pravopisne greske.Cudimo se zasto nam je drzava u ovakvom stanju i onda vidim nivo tvoje pismenostii.Najgore su nepismene osobe poput tebe koje misle da su pismene i da nesto znaju.RedEvil je napisao/la:Da sam juce umro danas nebih znao,da postoji ovako razmisljanje,pa sto ne postavite tog Sakiba opet,eto vam sansa za nejvece uspjehe,da ponovite,al vama samo federacija moze bit ponavljanje s takvim pamecu
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Moze li pitanje za navijace Slobode? Zasto ste mjesecima pricali o tome da Azmir daje novac Slobodi jer ju voli, kada se zapravo radi o pozajmicama. 
Mene su ucili da se poslije tacke odmakne pa zapocne nova recenica. Cudna ta neka pismenost kod Vas...carapa je napisao/la:Bolje da se nisi ni rodio kada pravis takve gramaticke i pravopisne greske.Cudimo se zasto nam je drzava u ovakvom stanju i onda vidim nivo tvoje pismenostii.Najgore su nepismene osobe poput tebe koje misle da su pismene i da nesto znaju.RedEvil je napisao/la:Da sam juce umro danas nebih znao,da postoji ovako razmisljanje,pa sto ne postavite tog Sakiba opet,eto vam sansa za nejvece uspjehe,da ponovite,al vama samo federacija moze bit ponavljanje s takvim pamecu
Auuuu, nije valjda?Thetraphak1921 je napisao/la:Moze li pitanje za navijace Slobode? Zasto ste mjesecima pricali o tome da Azmir daje novac Slobodi jer ju voli, kada se zapravo radi o pozajmicama.
Kad se brato javi i pocne potrazivati sve sto je posudio, od plata igraca do gostovanja fukarama. Hoce li izaci sa fakturama autoprevoznika koji su vozili fukarice?
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kolika je vama kamata sviju vam? 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Husref je odradio odlican posao. Prvo je u pola sezone uzeo klub i u 15 kola obezbjedio opstanak, uzeo 3. ili 4. najvise bodova u tih 15 kola i doveo Slobodu do 8. mjesta.
Onda je prosle sezone radio sto je radio, dosao do drugog mjesta i do Finala Kupa. Odlicna sezona. Tu godinu i pol mu niko ne moze osporiti.
Problem je sto je se nekako on sam promijenio od maja pa do sada. Izgleda da je covjek izgubio motivaciju, treba mu novi izazov. Nekako nije to taj Husref sa pocetka, kao da se nije osjecao ugodno u svojoj kozi vise ovdje. Svemu dodje kraj jednog ciklusa i njemu se desi da omahne. Uradio je neke lose poteze od maja i on je toga svjestan. Da je bio psihicki i fizicki svjez kao kada je tek dosao u januaru 2015. godine bolje bi to odradio.
To je ona klasicna prica. Nekom ce biti odlican trener u narednom poslu ali ovdje ne zbog nas ili nekog drugog je zavrsio jedan ciklus. Tako je to u zivotu i svakom poslu. Njega niko normalan nije tjerao, jednostavno je tako to kada se poklopi bosanski mentalitet i trenera i navijaca tesko da se moze uvezati nesto na 3-4 godine vec 1-2 bude maksimum. Svega se neceg desi u tu godinu dvije i onda to vise nije ni onaj opusteni Husref, a ni oni navijaci. Njemu se nakupi, dovoljno je da mu par ljudi osporava nesto ili ga u necemu sabotira da pukne, a i navijacima jedan los potez da puknu.
Nismo mi nikakvi cigani, isto bi mu se desilo i u FK Sarajevo. Za godinu dvije bi se nakupilo i njemu i navijacima. Ili bi nakon nekog vremena bilo par losih odluka i pad forme. To mu je se vec desilo u Sarajevu u mandatima.
Onda je prosle sezone radio sto je radio, dosao do drugog mjesta i do Finala Kupa. Odlicna sezona. Tu godinu i pol mu niko ne moze osporiti.
Problem je sto je se nekako on sam promijenio od maja pa do sada. Izgleda da je covjek izgubio motivaciju, treba mu novi izazov. Nekako nije to taj Husref sa pocetka, kao da se nije osjecao ugodno u svojoj kozi vise ovdje. Svemu dodje kraj jednog ciklusa i njemu se desi da omahne. Uradio je neke lose poteze od maja i on je toga svjestan. Da je bio psihicki i fizicki svjez kao kada je tek dosao u januaru 2015. godine bolje bi to odradio.
To je ona klasicna prica. Nekom ce biti odlican trener u narednom poslu ali ovdje ne zbog nas ili nekog drugog je zavrsio jedan ciklus. Tako je to u zivotu i svakom poslu. Njega niko normalan nije tjerao, jednostavno je tako to kada se poklopi bosanski mentalitet i trenera i navijaca tesko da se moze uvezati nesto na 3-4 godine vec 1-2 bude maksimum. Svega se neceg desi u tu godinu dvije i onda to vise nije ni onaj opusteni Husref, a ni oni navijaci. Njemu se nakupi, dovoljno je da mu par ljudi osporava nesto ili ga u necemu sabotira da pukne, a i navijacima jedan los potez da puknu.
Nismo mi nikakvi cigani, isto bi mu se desilo i u FK Sarajevo. Za godinu dvije bi se nakupilo i njemu i navijacima. Ili bi nakon nekog vremena bilo par losih odluka i pad forme. To mu je se vec desilo u Sarajevu u mandatima.
Al kako nije ocito da je Husref pravio ekipu za sebe,Saric,Ahmetovic,Ivetic sve sto je valjalo poslao u Saraj'vo,i sad izmislja razloge odlaska,e svaka cast moj Husrefe,nasukao si ih na tanak led

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma halalosumLakoste je napisao/la:Auuuu, nije valjda?Thetraphak1921 je napisao/la:Moze li pitanje za navijace Slobode? Zasto ste mjesecima pricali o tome da Azmir daje novac Slobodi jer ju voli, kada se zapravo radi o pozajmicama.![]()
Kad se brato javi i pocne potrazivati sve sto je posudio, od plata igraca do gostovanja fukarama. Hoce li izaci sa fakturama autoprevoznika koji su vozili fukarice?
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.