FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2016, 01:06

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 11-09-2016
Eto utakmice za skinut ako tko nije gledao ili misli opet.Treci post od intermedie...preko torrenta ili na drugi link preko mege najbolje ić.
A ovdje će vjerojatno do ujutro bit za online pogledat:
http://www.socceryou.com/en/full-matches.php

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 sep 2016, 12:37

BSMO svima koji slave.

Ovog Nike-a se treba sto prije rijesiti, pa kakvi su ovo dresovi, cuj svijetle u mraku. :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 12 sep 2016, 14:14

Bajram Serif Mubarek Olsun
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2016, 16:16

Opala,tako je :opaopa:
Kessie agent:Milan has never show anything, as for Inter, however, I know that they’re viewing, but contact has never occurred
FCInterNews.it exclusively report that Inter will bid for Franck Kessie in the summer.
Preporucim ti Ausilio još kojeg tijekom sezone,nemaš brige.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 12 sep 2016, 16:30

Da nam bi da Siamo bira igrače (i trenere) a da Ausilio odradi "prljavi" posao :mrgreen:. Iako mora im se priznati da su solidno birali igrače ovo ljeto, valjda nastave tako i u narednim periodima.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 12 sep 2016, 17:56

Mene se jucer i Verre i Caprari odusevili... Nadam se da i Verrea što prije kaparišemo :ljepota:
#SuningOUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 13 sep 2016, 12:51

Mene podsjeca na Miccolija
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2016, 22:11

arminz je napisao/la:Nismo dugo sa ovoliko zelje krenuli utakmicu, bas me pozitivno iznenadise :thumbup:
Bas se o ovome dosta pricalo prije Pescare...kako Inter presporo ulazi u utakmice zbog pritiska ili neceg umjesto da se odmah nametne.Ovdje se odmah nametnulo.Početkom i krajem prvog dijela je napravljen najbolji pritisak u tom dijelu utakmice.

3.Interova utakmica u nizu je ovo bila da se sa 0-0 otišlo na poluvrijeme,drugu u nizu da se uhvatio zaostatak,a ovaj puta se i preokrenuo rezultat.Poraz,neriješeno,pobjeda.Druga u nizu da De Boer pogađa sa izmjenama.Prvu s obzirom na užasnu spremu igrača realno nije ni mogao više napraviti,čak je i formaciju zbog toga morao prilagođavati.Napredak iz utakmice u utakmicu i možemo bit mirni jer je konačno više nego solidan trener na klupi koji zna što radi,a toga nije bilo od Stramacconija kojeg je nažalost pokopalo nešto što De Boera srećom neće.Ne sjećam se kad sam se više radovao svakoj novoj utakmici.

Ne sviđa mi se opet Medel na ovoj poziciji,vidjet ćemo dalje gdje će igrati.Sporije je građenje napada s njim.Sporo se ušlo i u drugo poluvrijeme.Prije toga pred kraj prvog dvije kontre Pescare o kojima je @zamorano pricao.U 42. nakon Banegine izgubljene lopte (trenutak oklijevao dodati Icardiju i okruzila ga trojica) gdje su pogodili prečku.Caprari prodao fintu Murillu.U 45.jos jedna nakon Candrevine krive lopte gdje Handanovic skida (Santon izgubljen u vremenu i prostoru.Ne zna bi li izasao na igraca koji vuce kontru i pomogao Mirandi ili ne.I na kraju izadje i onda zazuji u prazno usred akcije.Dosta je De Boer pricao o tim izgubljenim loptama (i prije i poslije utakmice) nakon kojih idu kontre i da je to problem na kojem moraju raditi.
FDB:
In three occasions we gave the ball to Pescara
Osim te dvije pred kraj još su jednu loptu ranije prodali što je mogla biti potencijalna opasna kontra.

Spori ulazak u drugi dio,kod Medela najviše lopta što nikako nije dobro i onda gol Pescare u 63.

Gol Pescare:
Brugman presjekao Baneginu loptu prema Joao Mariu:
slika
slika
Santon stoji predaleko od igrača koji će uputiti centaršut,Danilo je kraj Bahebecka:
slika
Santon predaleko da blokira centaršut,Danilo ne primjecuje da mu Bahebeck bjezi iza leđa i Pescara zabija:
slika
slika
slika
Ne gledajuci probleme u igri nego po pozicijama bekovi su najveci problem sto vjerojatno svi i znamo.Često plivaju jer jednostavno ne znaju,neinteligentni su.Kod kontri,kod gola kao što mozete vidjet gore...Onda,ni Danilo ni Santon ne znaju prepoznat kretnje suigraca ispred njih i dat loptu u pravo vrijeme.Iako,mozda i bolje da ne pokusavaju takve paseve jer bi jos vise loseg nego dobrog donijeli kada bi krivo dodali i time bi se samo isjeckala igra svako malo.Često previše usko stoje i ne šire igru na vrijeme i oko toga im FDB najviše prigovara.

FDB:
In the interval we said that we could improve especially in the work of the full-backs that were too low.
Uglavnom,koliko god oni najslabiji dio ekipe bili i dalje su njih dvojica najbolji izbor ako računamo da je Ansaldi ozlijeđen,a Miangue još čeka pravu priliku i nismo sigurni koliko je zapravo dobar i spreman.Stvarno se nadam da će Ansaldi biti bolji od obojice da se barem malo poboljša to kriticno mjesto do iducih prijelaznih rokova.I iako sam naveo dosta loših stvari kod obojice nisu užasne utakmice odigrali nego su obojica imali i dosta dobrih trenutaka.Sve ukupno dovoljno za prosjecnu partiju.

Nakon gola još oko 25 minuta do kraja i situacija stvarno nije bila dobra rezultatski.Pritisak i sve uzet u obzir i opet su uspijeli preokrenut.De Boer kaže da se odlicno nosi sa pritiskom jer je uvijek imao ogroman i u Ajaxu,a dobro je vidjeti da i igrači mogu protiv njega iako će morat još dosta raditi na tome jer su nakon gola Pescare malo potonuli.

FDB:
After their goal we lost our focus, they had their chance to double it up
I onda ih je prodrmao izmjenama 15 minuta prije kraja.4-4-1-1/4-2-3-1 se igralo.Banega uz Maria,Jovetić lijevo,Eder desno,Palacio u prostoru iza Icardija.
FDB:
I said to myself: here I have to change the rules of the game. They needed fresh air and I tripled. We must create a new disruptive force, and we succeeded. We need all the players, not will reward or punish anyone
67. min. kontra,Handanovic brani,71.jos jedna kontra nakon sto Perišić gubi loptu,Murillo sad protiv Bahebecka ispada u 1na1,Handanovic brani.

1-1:
3na 2 na desnoj strani napada.Ili 3 na 1 jer Bahebeck ne izlazi da ne ostavi Danila samog na boku.Na rubu 16 su dvojica igrača na Ederu što se na drugoj slici vidi:
slika
U tri dodavanja u trokutu Banega-Palacio-J.Mario dobili Banegu neometanog na centaršutu i ovaj pronalazi Icardija:
slika
slika
slika
Osim kraja prvog i nakon gola u drugom do izmjena Pescara nije imala neke prilike.U prvom moguce pad koncentracije,u drugom također,ali iz drugacijih razloga.FDB:
For me it is very important to have preventive marking,we missed this in the second save by Handanovic.This is because we thought that we had to think of attacking to get the result, but you always have to keep your head to think about the game
Krenuli su srljat u napadu bez da su mislili na obranu.Pogubna kombinacija uvijek.Srecom Handanovic je spasavao.

Nakon izjednacenja Miranda je dosta često odlazio naprijed kao dodatni vezni,a Murillo bi ostajao sam na centru.Još više se riskiralo.Sjetimo se kako se De Boera u Ajaxu kritiziralo jer je premalo rizika preuzimao.

I na kraju Icardi koristi nesporazum u obrani Pescare,sjajno se snalazi i zabija za pobjedu.

Icardi:
It is not a victory invented by me, teamwork is above all. Alone I could not win.I like that we always have the control of the ball, but it is normal to risk when you play in their half of the field. But I think we have done what De Boer asked: play the ball, grit and aggressive
:thumbup:

Pravi kapetan.Usput,informacija o kojoj se mislim nije pisalo prošle sezone...nakon onog poraza od Juventusa u kupu i prije uzvrata Icardi je okupio sve suigrače,bez trenera,bez ikoga iz kluba i 10-15 minuta razgovarao s njima.Rezultat smo vidjeli u uzvratu.

FDB:
We lose the ball easily and they (Juventus) have much more quality than Pescara.
...
If we improve our ball circulation these chances will eventually disappear
Na ovom će se sigurno cijeli tjedan raditi,ali trebat ce jos dosta da se blizu savrsenstva dovede.Vidjet cemo kako će to protiv Juventusa izgledat.

FDB:
We could have lost, but the steps forward are there and you could see them. We have to improve, not to miss so many opportunities, keep fighting and believe in ourselves. We are positive and I am too.
...
Football is played on small details. I think we can adapt very quickly to this league, we are making progress week after week. We still have to improve a lot, but I have seen very positive things tonight. I am convinced of defending all together, but also in attack. We have to play as a team, we are united and we have a common mentality which is very important to create the space. We will try to do this, we will have to attack the ball more, we have to grow in the coverage of spaces and in preventive marking to create unified movements as a team
Odlicne su mu presice jer dosta toga objasni.A istice sve probleme u ekipi kao da su nas sa foruma pitali čime nismo zadovoljni i na cemu treba raditi.Jednostavno inteligentan trener,čovjek zna sta hoce i ne prica u prazno i ne izbacuje hrpu floskula.

Icardiju najviše bodova,Handanovic do njega pa treci Banega iako bi ga najradije stavio na drugo koliko je i u ovoj utakmici znacio ekipi.Strasan igrac.Kako lijepo mijenja stranu :tokralju:

Jomi će biti instant pojacanje kao što sam i mislio.Nece njemu trebat neka posebna prilagodba.Jako dobar debi za njega i mislim da je vecina vidjela zasto se pisalo da vrijedi dati one novce za njega.Biti će uz Banegu ključan vezni.

Miranda dobar.Standardno od njega.Murillo je dva puta ispao u kontrama 1 na 1 i to ce morati popraviti,ali da nije bilo te dvije situacije rekao bi da je odradio odlicnu utakmicu jer je hrpu loptu presjekao i napada sprijecio.

Candreva mi je bio loš kada sam prvi put gledao,ali zapravo je sasvim solidan bio.Vjerojatno sam bio previše iživciran zbog onih prilika koje je morao zabiti.Perišić loš i na drugo gledanje.Jednostavno uzas.Od igraca takve reputacije ove partije iz prva tri kola su katastrofa.Kao i ukupan dojam u Interu.Pa on bi trebao biti jedan od nositelja ekipe,a zapravo trenutno igra samo zato jer nema nikog boljeg na klupi.Čekamo da pokaže više,a lagano bi trebalo i kakvu alternativu spremat za tu poziciju.

Palacio standardno.Odlicne kretnje,ali je nažalost već dvije godine zombi pa mu je realizacija uzasna.Nekada jedan od najpodcjenjenijih igraca u ligama petice.Danas još uvijek moze biti koristan,ali ne bi bilo loše kada bi imao manju placu.Eder nije stigao na Palacievu asistenciju,a kasnije je i sam imao jednu dobru.Jovetić :facepalm: Šteta što ne može EL igrat...idealno za njega da dribla i pimpla koliko hoces i tu i tamo baci koji dobar potezić.Šteta što ga se sada mora otkupiti.

FDB:
Medel? I have a lot of respect for Gary, I think that this is the correct position for him. We’ve reflected a lot about this, as his position is the most delicate on the pitch and it’s always very difficult to define precisely a midfielders’ role.There are players who do well in defense or know how to dribble, but not all can combine all these traits together all at the same time. Do not ever forget the balances. Gary is an Inter column, maybe can do even different things, also depends on the experience. They are details that should always be discussed, but I’m glad the team can also be improved
E sad.Činjenica je da je izgradnja napada lošija sa Medelom ovdje,ali s druge strane i kuzim De Boera zasto mu Medel igra.Banega dosta riskira i treba mu netko tko ima sigurniji pass,a nitko u ekipi nema sigurniji od Medela.Plus čovjek je,kao što sam rekao i nakon zadnje utakmice,lud ko šiba.Diže ekipu na terenu stalno,a uvijek treba netko takav.To sve treba uzeti u obzir kada bi radije htijeli da Brozovic ili Kondogbia svaku igraju uz dvojicu neprikosnovenih.Svakako ću bolje podnijeti da je trenerov ljubimac Medel nego da su to tipovi kao Melo i Nagatomo koji nisu nista vijedno spomena napravili u karijeri.Uostalom mislim da je i sam De Boer svjestan šta gubi sa Medelom jer o tome pretpostavljam prica kada govori o ovim detaljima za raspravu.Vidjet cemo kako će se dalje razvijati situacija.Evo vec je EL sutra vjerojatno prilika za Retarda jer nema Maria i nažalost Kondogbie.

Ovo dobro oslikava kako za sada Inter izgleda:
slika
slika
slika

Melo se smije na zagrijavanju tijekom poluvremena,Melo se smije na kraju utakmice,Melo ne igra.Ja zadovoljan :mrgreen:
arminz je napisao/la:I ovaj Caprari je pravo zanimljiv igrac, bas me zanima kakvu ce sezonu imat :thumbup:
I dalje stojim kraj ovog:
SiamoNoi je napisao/la:Mnogo zanimljiv ovaj Caprari.Nadam se da će dobiti ozbiljnu priliku.
Pisalo se o Verreu...mislim da je on Romin igrač.
With them (Juve) in the summer it was all done, then they disappeared at the last moment and they said that it wasn’t anything. Only later came Inter, and it was better that way: they really wanted me. Was I close to signing with Inter in the past? Yes, when he arrived at Inter, Stramaccioni gave me a phone call, but in the end I did not go. I owe a lot to him, when I signed with Inter Milan, he was one of the first I called
Strama :thumbup:

Inače,ne znam jeste znali da Bizzarri ima 7 nastupa za Real Madrid.Ne samo to nego ima i naslov LP :mrgreen:
Suning are working on improving Inter financially and also closely observing the growth development of the squad coached by Frank de Boer. The Chinese investors have planned all the steps to be taken over the coming years to the last detail.

One important date will be held on October when it is the annual shareholders meeting in order to approve the financial balance report and where the departure of the CEO, Michael Bolingbroke could be made official.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 14 sep 2016, 22:41

svaka cast majstore, vidi se napredak, ali nam je potrebna i velika sreca u narednih par utakmica dok se to sve ne uigra...jer ako bi uvezali par losih rezultata sve bi to mnogo teze islo... ali nadat se nekoj tvrdoj utakmici protiv juvea i izvuci neki remi...sve mimo tog je nerealno
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 15 sep 2016, 08:33

SiamoNoi je napisao/la:Pisalo se o Verreu...mislim da je on Romin igrač.
Bivsi Romin igrac. Pescara ga kupila ovo ljeto od Udinesea za 4mil

slika

relegated in B along with their reputation :rol:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2016, 18:25

Uvijek im tako spuštaju :rol:
arminz je napisao/la:Bivsi Romin igrac. Pescara ga kupila ovo ljeto od Udinesea za 4mil
Mislim si ako je Romin ništa od toga.Treba ga pratit onda.
After returning home from the Abruzzo city late at night, De Boer slept in Appiano Gentile. He returned to work early this morning to prepare training before leading his squad through a session. Lunch followed before he embarked on another Italian lesson as he gets to grip with the language.

The Dutchman eventually left the training ground at around 17:00 local time, after a busy 24 hours in which he won his first match in charge of the Nerazzurri and continued to immerse himself in one of world football’s most pressurised jobs.
Čovjek non-stop u pogonu :thumbup:

http://www.sempreinter.com/2016/09/14/h ... eer-sheva/
Who are Hapoel Be’er Sheva?
Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Defenders: 13 Ranocchia, 21 Santon, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo;

Midfielders: 5 Melo, 17 Medel, 19 Banega, 77 Brozovic, 91 Zonta, 98 Carraro*

Attackers: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Biabiany, 23 Eder, 87 Candreva.
Miangue? :hmmmmm:

Goku ne može igrati EL prije 18.9.Tada će se moći registrirati na B listu.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 15 sep 2016, 18:33

Siamo, zasto to za Gokua?
Zar ne bi trebalo da moze igrati posto je u21 :hmmmmm:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2016, 18:45

Interista02 je napisao/la:Siamo, zasto to za Gokua?
Zar ne bi trebalo da moze igrati posto je u21 :hmmmmm:
Kaze ovako:
We cannot play Gnoukouri in EL before 18th because he needs to be registered with us for at least 2 years. He will then qualify for B List.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 15 sep 2016, 18:53

arminz je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Pisalo se o Verreu...mislim da je on Romin igrač.
Bivsi Romin igrac. Pescara ga kupila ovo ljeto od Udinesea za 4mil

slika

relegated in B along with their reputation :rol:

mafijaski klub bio i osto .boga pitaj kolko su jos u proslosti lazno na prevaru osvojili titula,

inter bio i ostao najveci gospodski talijanski klub :salut: :cool:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 15 sep 2016, 19:07

slika

Evo B spisak, znači igrači trebaju da budu kod nas barem 2 godine ukoliko idu na taj u21. Nisam to znao, sreća pa je Miangue potpisao nekad u februaru 2013. , samo mi nije jasno zašto ga nema večeras. Bila bi idealna prilika da skuplja iskustvo

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2016, 19:13

Stavim ako nađem šta za Belgijca.

Bas bi volio da ovaj Bakayoko uspije :mrgreen:

Evo o Pinamontiu nešto:
Yesterday was the first match for Inter Primavera against Palermo which ended 2-0 for Inter. Andrea Pinamonti, was the name that stand stood out as he managed to score on of the goals. His talent is unquestioned. Mancini wanted him on tour this summer and doted on him. Now is the turn of Frank De Boer.

Gazzamercato reveals the backstory regarding this summer: “Pinamonti has been close to Milan since he was a child but Inter could count on the fact that his family are all Nerazzurri supporters.
Karlo je napisao/la:boga pitaj kolko su jos u proslosti lazno na prevaru osvojili titula
Ima jedna 60./61. :zviz:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 sep 2016, 20:57

Sta je sa onim Dimarcom, ja velike nade polazem u njega. Evo neki talenti iskacu tipa Miaunge i Yao, dok njega nema nigdje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2016, 21:00

Puma je napisao/la:Sta je sa onim Dimarcom, ja velike nade polazem u njega. Evo neki talenti iskacu tipa Miaunge i Yao, dok njega nema nigdje.
Ja također.Na posudbi u Empoliju.Igrao 69.min. u drugom kolu protiv Udinesea.I to izgleda sasvim solidno.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 00:54

Nisam htio ni komentirat koliko je bilo besmisleno,ali evo Ausilio je osjetio potrebu:
He then moved to speak on Frank de Boer after suggestions were made that he was under pressure:I should use strong words, but there are ladies. Let’s say you are stupid. You have to talk little and work hard at every level. They do not go find justifications to why it happened but to solve problems. Yesterday we had a very bad game, but three wins would be enough to qualify for the second phase. We must grow as much as possible because we are back and we have a coach who has just arrived and did not do many training sessions with the group. It is never easy to build something important in such short time. We have to have patience, but in Italy they are always ready to attack the difficult situations Inter get into. We are confident of being able to come out with the right look, on Sunday we have a big occasion
O Joao Mariu:
“Four years ago, when Inter Primavera played against Sporting Lisbon in the NextGen Series , the Championship for young people. We managed to win that edition and so far the only Italian to do so; he[Joao Mario] played a great match, showing glimpses of his qualities. Time proved him right, and he now a player who has become complete with a European Championship win. We tried even then, it would cost much less but Sporting resisted by understanding what kind of player he was. We had already recognised the potential of the player and we are pleased to have invested in him.”
Takvi se transferi rade,a ne oni tipa Erkin koje tko zna kada je i koliko tko gledao.Zapravo vjerojatno nije nitko nego je Mancini inzistirao na njemu,a tada mu se još udovoljavalo.

D.Alves bi mogao preskocit derbi.Šteta jer ga Medel neće imat priliku sastavit,a opet dobro jer bi silovao Santona (barem se nadam da će Santon biti na toj strani jer ne znam kako stoji s onom ozljedom,da ne bi Nagatomo poceo...).Sad jos da se nekako izbjegne silovanje Danila od strane A.Sandra...Osim njih dvojice najviše me strah Dybale kojeg mora krenut gol i Khedire i njegovih utrčavanja iz drugog plana.

Ansaldi bi trebao biti na klupi u nedjelju.
Covered most distance for Inter vs Pescara:

[11.254 km] - D'Ambrosio
[10.966 km] - Joao Mario
[10.543 km] - Banega
[10.031 km] - Icardi
Icardi :thumbup:
All time top player appearances in UEFA Cup/Europa League:

96] G. BERGOMI
90] Frank Rost
76] Salpingidis
72] Petric
71] Pereira
69] ZENGA
Sutra za dobro jutro Inter-Hapoel :zviz: Pa mozda kasnije i Soton-Sparta da vidimo kako su odigrali konkurenti u grupi.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 17 sep 2016, 01:14

Kakvu je uopce imao ozljedu Ansaldi? Nadam se da je spreman bar za jedno poluvrijeme u nedjelju.. Također nadam se da Kondogbia započne tekmu umjesto Medela..
#SuningOUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.