Sve si u pravuChinaglia je napisao/la:pa ima nas koji vjerujemo da su ovo njegovi trikovi kao i mnogo puta do sada, il ti mozda smatras da ima logike da covjek ode poslije svega sto je napravio, da svu tu borbu, zivce i znoj odbaci samo takostaragarda je napisao/la:Nek nam je Bog na pomoći.... Vidim nekima do sege I zezancije
a sve i kada bi otisao, sta onda, hocemol plakat zbog toga, hocel to pomoc Slobodi, hocel to pomoc nama navijacima da se osjecamo bolje, ne kontam! neko se zeza jer je to jedan pozitivan nacin da se nosi s ovim sto se desava
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hajmo bit pozitivni i uzdati se da će se dogoditi ono nešto, što će mu promijeniti mišljenje, tj. da će sutra na sastanku Kura da mu završi sve što treba, jer u SDP-u moraju isto tako biti svjesni da ako sutra ne ubijede Azmira u ostanak, oni su popušili izbore.
Ovdje gore što neko reče, ako glasovi navijača Slobode koji su namijenjeni Đasminu, odu bilo kome drugo, taj je izgubio funkciju, jer vjerujte ovi izbori su najtijesniji do sada i mislim da će desetine glasova da odlučuju. Tako da sam ubijeđen da se Đasko i SDP ne smiju kockati da puste Azmira sada i u ovom momentu, ili da idu sa pričom protiv njega, jer su pušiona 100 %.
Ubijeđen sam da će se sutra desiti VELIKE STVARI ili odlazak Azmira ili će Sloboda da dobije nešto što smo mogli sanjati.....
Ovdje gore što neko reče, ako glasovi navijača Slobode koji su namijenjeni Đasminu, odu bilo kome drugo, taj je izgubio funkciju, jer vjerujte ovi izbori su najtijesniji do sada i mislim da će desetine glasova da odlučuju. Tako da sam ubijeđen da se Đasko i SDP ne smiju kockati da puste Azmira sada i u ovom momentu, ili da idu sa pričom protiv njega, jer su pušiona 100 %.
Ubijeđen sam da će se sutra desiti VELIKE STVARI ili odlazak Azmira ili će Sloboda da dobije nešto što smo mogli sanjati.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- zlatnakoka
- Kontakt:
Iko?zlatnakoka je napisao/la:Kad je ovaj "oprostajni" trening? Hvala.
Nas samo sezona, dvije dijele od stabilnog kluba bez marke duga. Kad je dosao zatekao je stanje gdje je kljuc u bravi, samo sto se nije okrenuo kljuc. Jbt doc do izvora i ne napit se
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Ma to je to, slicno sam i ja pisao prije par mjeseci. Ove ostavke i pritisci ne idu nam u prilog i dokurce vremenom, izlizu se, procitaju se, a i samom Azmiru dokurci ovako se peglati i strahovati s kakvim sadrzajem ce sutra koverta stici na klubsku adresu.Komunista je napisao/la:Rekao sam ljetos da ovaj nacin komuniciranja prijetnjama nece vise prolaziti, pa ispadoh pljuvac. Ne znam kakve je uprava kluba imala dogovore i ko je koga prevario, jer niko ne izlazi u javnost sa tacnim informacijama. Ovo je treci put da odlazi u zadnjih 10 mjeseci i jedini koji su se stresirali zbog toga smo mi navijaci. Ja to vise vala i ne zelim cekati, prece mi je zdravljeSve neke vanzemaljske sile zele da uniste Slobodu niko nikog ne imenuje, jebote kao da smo neki bitan faktor
Elem, odavno tvrdim da nicije maslo nije za Ramazana, pa ni Azmirovo niti Jasminovo ili ko je vec upleten u ovo. Drago mi je sto se i ovaj period zavrsio jer nigdje nije vodilo. Nadalje, postujem sve sto je Azmir uradio za Slobodu, iako nisam nikada uspio dokuciti jasne motive. Hvala mu na sezonama uzivanja. Ako je odlucio da ide, zelim mu zdravlje i srecu i da uspije izvuci sve pare koje je posudio klubu. Igračima koji odluce ici takodjer zelim srecu. Imamovicu ne mogu zamjeriti, jer za razliku od Azmira, trosi gradski novac i ne moze u ovakvoj besparici ulagati milione maraka u jedan klub i stadion. Jel neko ljetos govorio o potrebi za 5 miliona KM ili 10% budzeta grada. Besmisleno. Ima gladnih ljudi u gradu, djece u domu (otidjite pa vidite kako zive). Isto tako prizeljkujem da se tender za istok ponisti i da se te pare utrose na zivotno bitne stvari. Ionako ove tribine ne mozemo popuniti, a Evropa je sada ionako daleko. A samo zbog onog narucenog teksta na sportske....ba cemo svi u porodici glasati za Jasmina, jer vidim da se ovdje svi izjasnjavaju o glasanju. Ja se samo nadam da narudzba tog teksta nije dosla iz Azmirovog kluba jer bi mi zbog toga pao u ocima. Dakle da zavrsim, nikome vala nista ne zamjeram, svima sam zahvalan ko je kamenčić ugradio u klub. Ja cu i dalje nastaviti dolaziti na utakmice i navijati. Meni je Sloboda sudjena, sa ili bez Azmira, Jasmina ili nekog treceg.. I da se odluce za operaciju ala OKK, ja cu biti uz Slobodu. I veci klubovi su tako radili. I ako je privatizuju, bicu uz nju. Ako nastavi zivotariti kao prije nekoliko godina, bicu uz nju. Sta god da se desi, ode li Azmir ili ostane, ja cu biti uz Slobodu. Stoga, idemo dalje
#NikoNikoSamoSloboda
Hhahha, moradoh editovati, zamjeram jedino Musemicu jer je ispao seljacina i licemjerna picka. A fakat sam ga postovao, jbg levat sam
I meni se zgadilo sve ovo, opet kazem: izadji javno pred medije i reci hocu da privatizujem Slobodu pod tim i tim okolnostima, imacu te i te ovlasti i garantujem da (ne)cu to i to uraditi sa klubom (necu mijenjati grb, ime, klubske boje, a uradicu to i to i niko nek me ne dira) i cao.
Onda cemo svi znati namjere Azmira, sastaviti njega i Jasmina zajedno na nekoj vanrednoj sjednici i neka javno popricaju, Jasmin neka odobri to ili ne odobri, iznese razloge svoje odluke i to je to.
Ako dobije blagoslov za preuzimanje kkuba odmah neka se posveti tome, ako ne dobije onda neka digne sidro i cao. Tad cemo svi znati ko opstruise i zasto napredak. J3bes vise plakanje i placanje tekstova pa svi sve znaju, a niko nista ne zna i svako u sve sumnja.
Sto Cipa kaze: zasto sam proklet da ovoliko volim Slobodu, to mi je najveci grijeh, ali ovu ljubav ne mogu ja nekome rijecima opisivati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
18:00 vjerovatno, tad inače bude.zlatnakoka je napisao/la:Iko?zlatnakoka je napisao/la:Kad je ovaj "oprostajni" trening? Hvala.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Odličan post... Husic ako ode, urusit ćemo se iznutra... Možda bi bilo dobro pozvati i predstavnike UG na taj sastanak sutra mada mi se bar po izjavama čini da je Husić bas odlučio da je dosta fintiranja... Ne znam sta mu to sutra ona dva uhljupa mogu ponudit pa da ostane.... A da ga opet za par mjeseci ne izlevatepinoglavi je napisao/la:Nas samo sezona, dvije dijele od stabilnog kluba bez marke duga. Kad je dosao zatekao je stanje gdje je kljuc u bravi, samo sto se nije okrenuo kljuc. Jbt doc do izvora i ne napit se
Nadam se da ce poslije njega doci neko, ko ce biti sposoban i voljan da drzi klub u zivotu, jer Azmir je napravio velik korak, nije to vise onaj klub od prije 4 godine, puno stvari je uradeno. Rjesio je veliku vecinu dugova, skoro je dosao do cilja i zato mi je nejasno sto ide.
Treba pokusati zavrsiti ovu polu sezonu sa ovim igrackim kadrom I na jesen-zimu fokusirat se na vracanje ostatka duga, to vjerovatno ukljucuje prodaju neki igraca, smanjenje plata, nove sponzore itd..
Moguce je uspjesno nastaviti, naravno uz pretpostavku da grad nastaviti da placa reprogram i da Azmir nece potrazivati svoj ulozeni novac kao sto je javno nekoliko puta rekao.
Mada najbolja opcija je da Azmir privatizuje klub.
Treba pokusati zavrsiti ovu polu sezonu sa ovim igrackim kadrom I na jesen-zimu fokusirat se na vracanje ostatka duga, to vjerovatno ukljucuje prodaju neki igraca, smanjenje plata, nove sponzore itd..
Moguce je uspjesno nastaviti, naravno uz pretpostavku da grad nastaviti da placa reprogram i da Azmir nece potrazivati svoj ulozeni novac kao sto je javno nekoliko puta rekao.
Mada najbolja opcija je da Azmir privatizuje klub.
-
- Kontakt:
Iako je bilo najavljeno da će fudbaleri Slobode danas početi sa trenažnim procesom, kako bi se pripremili za predstojeći susret 9. kola BHT Premijer lige sa ekipom Metalleghea na Piroiti, treninga ipak neće biti, potvrdio je to za RTV Slon predsjednik SK Sloboda Azmir Husić.
„Trening je bio najavljen danas u 16:30, no treninga neće biti, jer nema nikoga ko bi organizovao trening, nema plana treninga. Danas sam se trebao susresti sa predsjednikom Skupštine FK Sloboda Kemalom Kurevićem, kako bi mu dao ostavku, no on me je zamolio, da zbog obaveza u Gradskoj upravi, sastanak prolongiramo do sutra u 10:00 sati. Namjeravao sam se danas pozdraviti sa igračima, a Kurević kao predsjednik Skupštine kluba trebao je izaći pred njih i objasniti im šta to mogu očekivati u narednom periodu,“ kazao je za RTV Slon Azmir Husić.
Šta će nam donijeti novi dan, to ne znamo, no za sada je jedno sigurno, a to je da će čovjek koji je toliko toga dobrog donio ovom gradu kroz rezultate Slobode, sutra podnijeti ostavku! Može li se išta učiniti kako bi se spriječilo dalje rasipanje kluba sa Tušnja, ostaje da se vidi! Na potezu je predsjednik Skupštine Kemal Kurević koji danas nije odgovarao na naše pozive.
„Trening je bio najavljen danas u 16:30, no treninga neće biti, jer nema nikoga ko bi organizovao trening, nema plana treninga. Danas sam se trebao susresti sa predsjednikom Skupštine FK Sloboda Kemalom Kurevićem, kako bi mu dao ostavku, no on me je zamolio, da zbog obaveza u Gradskoj upravi, sastanak prolongiramo do sutra u 10:00 sati. Namjeravao sam se danas pozdraviti sa igračima, a Kurević kao predsjednik Skupštine kluba trebao je izaći pred njih i objasniti im šta to mogu očekivati u narednom periodu,“ kazao je za RTV Slon Azmir Husić.
Šta će nam donijeti novi dan, to ne znamo, no za sada je jedno sigurno, a to je da će čovjek koji je toliko toga dobrog donio ovom gradu kroz rezultate Slobode, sutra podnijeti ostavku! Može li se išta učiniti kako bi se spriječilo dalje rasipanje kluba sa Tušnja, ostaje da se vidi! Na potezu je predsjednik Skupštine Kemal Kurević koji danas nije odgovarao na naše pozive.
kao Spaha i Rage ne mogu :mrgreen:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
pravite problem tamo dje ga nema
Kurević sigurno ganja šta može srediti danas da ovaj ostane, barem se nadam da to radi 

mogu to lagano provjerit, obzirom da mi je to komsija koji zivi 30-ak metara od mene :mrgreen:Aerials je napisao/la:Kurević sigurno ganja šta može srediti danas da ovaj ostane, barem se nadam da to radi :mrgreen:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Možete vi pričat sta god hoćete al ce se faraonu DOBRO zatresti stolica i to u jeku izborne kampanje ako Husic sutra definitivno ode...pričam sa rajom i svi su prekivni na njega i njegove decenijske laži.... Svakako je u egalu po pitanju podrške sa Batom Hadziefendicem i nemojte mislit da navijaci ne mogu prevagnuti... Faraon i ako pobijedi to će biti u 1000,2000 glasova... A ovo kopanje Slobode mu niko neće oprostiti... Raja je nekako progutala gašenje KK al čisto sumnjam da ce FK...
Ako znaš ko sam (a vidim da znaš), dobro znaš da nisam dobar sa njimAerials je napisao/la:sad gledam, tekst pisao N. Selimović, Mramore de raspitaj se kod jarana šta se dešava![]()

Vjerujem da ce ostati samo ako mu ponude mogucnost privatizacije..staragarda je napisao/la:Odličan post... Husic ako ode, urusit ćemo se iznutra... Možda bi bilo dobro pozvati i predstavnike UG na taj sastanak sutra mada mi se bar po izjavama čini da je Husić bas odlučio da je dosta fintiranja... Ne znam sta mu to sutra ona dva uhljupa mogu ponudit pa da ostane.... A da ga opet za par mjeseci ne izlevatepinoglavi je napisao/la:Nas samo sezona, dvije dijele od stabilnog kluba bez marke duga. Kad je dosao zatekao je stanje gdje je kljuc u bravi, samo sto se nije okrenuo kljuc. Jbt doc do izvora i ne napit se
e nisam to znala, al' me ne čudi nimaloNKMramor je napisao/la:Ako znaš ko sam (a vidim da znaš), dobro znaš da nisam dobar sa njimAerials je napisao/la:sad gledam, tekst pisao N. Selimović, Mramore de raspitaj se kod jarana šta se dešava![]()

problem je što nije ni Bato ništa bolji sigurno mada ne možemo to znati sa sigurnošću, pa za koga glasati da nas ne ukopa još višestaragarda je napisao/la:Možete vi pričat sta god hoćete al ce se faraonu DOBRO zatresti stolica i to u jeku izborne kampanje ako Husic sutra definitivno ode...pričam sa rajom i svi su prekivni na njega i njegove decenijske laži.... Svakako je u egalu po pitanju podrške sa Batom Hadziefendicem i nemojte mislit da navijaci ne mogu prevagnuti... Faraon i ako pobijedi to će biti u 1000,2000 glasova... A ovo kopanje Slobode mu niko neće oprostiti... Raja je nekako progutala gašenje KK al čisto sumnjam da ce FK...

Malo i Azmir sere , kaze nasao generalnog sponzora al nije htio mijenjati ime kluba eto sad nece ni biti kluba !!! Gdje su ti silni sponzori sto su trebali doci bio je racun odblokiran nije bilo prepreka da dodju !!! Jasmin je lazov i prevarant zasto mu je toliko vjerovao , zasto je izjavljivao one dobropoznate izreke sa ili bez grada !!! Gdje je ono napravit cu stadion bicemo ovo bicemo ono , klub mu je bio ponudjen da ga privatizuje nije htio ? Zasto ? Ne razumijm zasto sad odlazi kad smo koliko toliko stabilni , pa jbt 10 KM je ulaznica najskuplja u ligi sezonse su 70 KM i mi dajemo za tu Slobodu nije sam , po utakmici budu dobri 5-10k KM a kad se napuni skroz stadion i vise !!! ZASTO AZMIRE ODLAZIS SAD ZBOG NEKOG SITNOG DUGA A DOSAO SI KAD JE BILA SITUACIJA 100X GORA ???
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.