FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bojler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 13 sep 2016, 20:17

DenchiNL je napisao/la:šta fali Stevi sad :D
Pa fali mu sto ja sad da istrcim imo bi bolji ucinak a jos bi igro za rucak poslije utakmice

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 sep 2016, 20:25

bojler je napisao/la:
Pa fali mu sto ja sad da istrcim imo bi bolji ucinak a jos bi igro za rucak poslije utakmice
koji mu je koeficijent? ;) a koji Ahmetoviću :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 13 sep 2016, 20:27

DenchiNL je napisao/la:
bojler je napisao/la:
koji mu je koeficijent? ;) a koji Ahmetoviću :lol:
Ma slab braca propo nit se cupa u sansama nit ista treba nama ako cemo uzimat bolji napadac

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 13 sep 2016, 20:39

Mehmed Janjoš ostvario pobjedu u debiju na klupi Bordo tima. Bordo ekipa predvođena novim stručnim štabom došla je do prve pobjede u ovoj sezoni na strani savladavši ekipu Viteza rezultatom 1:0. Njegova već pomalo legendarna izjava, da je “vojnik Sarajeva”, izgovorena ponovo ovih dana, kada su ga pozvali da preuzme brigu o vođenju prvog tima, nekako se veoma svidjela navijačima. Jer, oni koji sa sjevera ne kriju da pokažu neizmjernu ljubav prema klubu, žele da se tako ponašaju i treneri i igrači.

‘Mislim da tako mora biti i da bez toga nema rezultata. Znam ja da je fudbal, pogotovo u današnje vrijeme, postao vrhunski biznis, ali ipak mora biti i ljubavi, emocija. Ne možemo biti drveni. A to je i bio, čini mi se, najveći problem ove generacije fudbalera. Oni još, izgleda, nisu svjesni gdje su došli, u kakvom klubu igraju, ko je sve nosio bordo dres. Neki od njih ne znaju da se publika na Koševu ne može varati i da su oni na tribinama ovdje gledali velika fudbalska imena, najveće moguće znalce i da dobro znaju šta je dobar fudbal. Što prije to igrači shvate i prihvate, bit će bolje za ekipu’, rekao je Janjoš u razgovoru za ****.

S tim u vezi, upitali smo ga da prokomentira činjenicu da su se tako lako na klupu Sarajeva ili Željezničara postavljali i još postavljaju treneri koji su “sa strane”, relativno nepoznata fudbalska imena, koja, prema pravilu, nisu napravila nikakav uspjeh. Teško ih je i nabrojati. ‘Stvarno je teško nabrojati sve trenere. Pa ja sam, valjda, 12. u Sarajevu u posljednjih nekoliko godina. To, naravno, nije dobro. Mislim da iza svega stoje moćne menadžerske agencije, ali je i njihova moć kratkog daha. Nema rezultata. Pogledajte ko je sa Sarajevom ili Željom, svejedno, osvajao trofeje, kada se igralo najljepše. Pa samo kad su domaći ljudi vodili te klubove. Olako ih se rješavamo.

Vjerujem da ću uspjeti podići ekipu, uliti im neophodno povjerenje, vratiti pobjedničku atmosferu. Opet, svjestan sam i da danas ljudi baš i nemaju strpljenja i da ću možda večeras dobiti otkaz, možda me otjeraju nakon tri hefte, ali ja tako mislim i radim. S druge strane, ako ne bude išlo, ako osjetim da ne mogu pomoći, dati ekipi i klubu ono najbolje, prvi ću doći i pružiti ruku čelnicima i rastati se bez obzira na ugovor. Ne želim biti smetnja FK Sarajevo’, govori Janjoš. Njegovim povratkom u Sarajevo nisu oduševljeni jedino navijači Željezničara, jer barem oni pravi, veoma cijene Čalu i znaju da će od bordo tima opet napraviti respektabilan kolektiv. ‘Znam ja da me u Želji cijene i drago mi je zbog toga. Znaš kako, evo, pitaj bilo kojeg bivšeg igrača Sarajeva ili Želje, svi će se uvijek sjetiti derbija, susreta na Koševu i na Grbavici, a niko neće spominjati utakmicu protiv Drine, naprimjer, uz svo poštovanje. Volio bih da su Koševo i Grbavica uvijek krcati kad se igra derbi, ali da se na utakmicu može doći i sa suprugom, djecom. I, naravno, da uvijek pobijedi Sarajevo’, iskren je Janjoš.

Ma jok mi smo pljuvaci ... :salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 sep 2016, 20:56

bojler je napisao/la:
Ma slab braca propo nit se cupa u sansama nit ista treba nama ako cemo uzimat bolji napadac
to se slažem , ali tom logikom nam treba sve bolje :D od ekonoma pa do presidenta....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2016, 21:17

Vid' Cale pljuvaca
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 sep 2016, 21:54

Ćala huškač, mora da mu kusta još nije objasnio kako mi imamo zemlju i objekat! :kafa:

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 13 sep 2016, 21:55

http://www.transfermarkt.com/damir-vran ... eler/18379
Nebi bilo lose ovog zaganjat slobodan a nije los.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 sep 2016, 22:05

mensur55 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/damir-vran ... eler/18379
teško s našim sportskim....a vjerujem da frajer može više uzet u amaterima njemačkim.....

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 13 sep 2016, 22:44

DenchiNL je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/damir-vran ... eler/18379
teško s našim sportskim....a vjerujem da frajer može više uzet u amaterima njemačkim.....
sigurno da moze al jbg trebalo bi ga zaganjat, dobar je igrac a i mladi bi imali sta naucit od njega

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 sep 2016, 22:48

Da smo nastavili da se razvijamo nakon Borusije, titule,... igraci kao Vrancic pa i Hajrovic bi hladno dolazili ovde.
Pogotovo da igramo Evropu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 sep 2016, 23:27

Da nas ista ljubav spaja, da li smo još raja? :D Sarajevo, Sarajevo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 sep 2016, 10:13

U nedjelju igramo u 17h ,znate sta vam je ciniti SVI NA KOSEVO !!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 sep 2016, 10:16

Majkl je napisao/la:U nedjelju igramo u 17h ,znate sta vam je ciniti SVI NA KOSEVO !!!
koga nema :think:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 14 sep 2016, 10:18

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:U nedjelju igramo u 17h ,znate sta vam je ciniti SVI NA KOSEVO !!!
SVI SVI SVI SVI SVI SVI SVI IDEMO DAT PODRSKU MOMCI TO TREBAJU ONI IGRAJU SAMO 2% KOLKO MOGU SVI SVI SVI !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 sep 2016, 11:56

Post ti je prijavljen kao provokacija i spam!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 sep 2016, 12:02

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Ko moze treba i mora da dođe,ovo je utakmica u kojoj se vracamo u borbu za titulu i prilika da povezemo nekoliko pobjeda uz utakmicu u kupu.Sarajevo nas treba ,igraci nas trebaju,nista radio nista tv ,SVI NA KOSEVO IGRA SARAJEVO !!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 sep 2016, 12:26

Povreda Duljevica nije tako ozbiljna kao sto je djelovalo na prvu,preskace samo Olimpic.Isto tako i Said.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 14 sep 2016, 12:40

Doktor FK Sarajevo Dževad Vrabac za klupsku je web stranicu objasnio zdravstveno stanje ovih fudbalera, a njegova će izjava sigurno obradovati navijače Bordo kluba. “Haris je zadobio distorziju desnog skočnog zgloba i njegovo stanje je bolje nego što se očekivalo u početku. On je pod terapijom, pratimo njegovo stanje i gotovo je izvjesno da će propustiti utakmicu sa Olimpicom, no vjerujemo da će bez problema konkurisati za utakmice koje dolaze poslije ovog kola.”, kazao je Vrabac, osvrnuvši se i na stanje Husejinovića: “On se žali na bol u predjelu desnog koljena, na istegnuće medijalnog kolaterala. I on najvjerovatnije neće biti u kombinaciji za nadolazeću utakmicu, zbog preventivnih razloga.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 sep 2016, 13:07

Slaviša Vukičević :salut: :thumbup:

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 42 gosta.