FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Komsije kad vam igraci putuju u Tel aviv ?
Vi strucnjaci bi gurali nespremnog igraca umjesto spremnog...i cuj price "znas li sta je uradio"...radi toga sigurno nece igrati i falabogu pa je tako, najbolji primjer sablja...igraju najbolji, najuigraniji i najspremniji u ovom trenutku...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Faruk TM´87 je napisao/la:hehe ne bih da se raspravljamo oko gluposti...al jedno pitanje...tebi je lazar bolji od mesanovica...???i zaboravio si sta je mesanovic uradio za nas??Seyo_TM je napisao/la:sreca pa znate o fudbalu ko engleska kraljica o klisu...
A ti bi da igra Mešanović nespreman !? Stvarno si biser, postidi se
U mom svijetu važe moja pravila
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
ajd ok lazar je bolji nema sta...al mesanovic je mesanovic...i zapamtit cu ti ime...pa kad mesanovic pocne opet da cijepa mreze,ak budes se kleo u njega il slicno da te podsjetim sta si napisao...TheDinoRules je napisao/la:Faruk TM´87 je napisao/la:hehe ne bih da se raspravljamo oko gluposti...al jedno pitanje...tebi je lazar bolji od mesanovica...???i zaboravio si sta je mesanovic uradio za nas??Seyo_TM je napisao/la:sreca pa znate o fudbalu ko engleska kraljica o klisu...
A ti bi da igra Mešanović nespreman !? Stvarno si biser, postidi se![]()
Ako je igraš nespreman, ne stavlja se u prvu postavu, zar to nije logično !? Moram ovako pisati, jer rugačije me ne bi' shvatio. Ned'o Bog da imamo šefa takvog k'o što si ti. I sad opet ponavljajte priču kako je prvu polusezonu odigr'o Mešanović, ovo, ono. Čovjek je nespreman, a mi boljeg napadača od Lazara nemamo.
Desnog bočnog nemamo. Zato stavljamo Stanića.
Gančev nije nešto u ofanzivi, tako da će ga Brko vjerovarno koristiti kao centralnog bočnog ili ti ga stopera. Shvatio !?
![]()
A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
Nije alen izgubio kvalitet nego spremnost...valjda razlikujes to dvoje...
Haj ponovo procitaj...
BOLJE ALEN NESPREMAN, NEGO LAZAR SPREMAN sry na capsu
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 09 jul 2010, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
vrlo dobro treniram fudbal 7 godina znam dosta toga...al et necemo vise oko toga ja sma iznio svoje misljenje...necemo kvariti atmosferu pred utakmicu...jos necu pogotovo s tobom da se raspravljam jer si jedan od starijih forumasa..i znas dosta toga o zelji...Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Al edine nije ti isto borben igrac koji trci svih 90 minuta i onaj koji ne moze potrcat 
- bistrikboy
- Kontakt:
Jes' al' u Limburgu,sto ga Amar takvog nespremnog nije stavlj'o kad smo se za titulu borili?Lazo je spreman i igrace,covjek stvara prostor za vezne igrace u 16.-tercu il' vi mislite da se ljudi izmicu Zebi i Visci da mogu opucat'EdinTM87 je napisao/la:BOLJE ALEN NESPREMAN, NEGO LAZAR SPREMAN sry na capsu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- KB-TM87
- Kontakt:
Alen je okretljiv i iole brži od Lazara, al je Lazar za njeg ruku na srce igrač, a još Alen je u godinama. Mada, uvjek može Alen biti od pomoći, ali kada je 100 % spreman.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Pa ne mora igrati svih 90, al ako udje u drugom poluvremenu mogo bi rjesit utakmicu! Znam da je bolje da igra spreman igrac, al Alen je igrac za vakve tekme.
-
Samo Željo
- Kontakt:
ne mogu a shvatim da ima ovako glupih likova,pa halooooooooo ko je rekao sta protiv alena,on se bori sa godinama a kvalitetan jeste koliko toliko,lazo je spremniji i treba da igra i ako nisam ni ja ljubitelj njegove igre,i jel tebe zanima @samo fkc nasi igraci toliko,drago nam je
ja osjetim da se alen krije ispod nikova edin i faruk tm87
ja osjetim da se alen krije ispod nikova edin i faruk tm87
kakve veze sto sam "stariji" i sto znam dosta o zelji...samo se cistom logikom vodi, a i vidim da nisi parmak ko ovaj tvoj istomisljenik...ti ako nemozes potrcat dzaba ti sav kvalitet svijeta...kad nemas snage pati i brzina i tehnika i pregled igre...Faruk TM´87 je napisao/la:vrlo dobro treniram fudbal 7 godina znam dosta toga...al et necemo vise oko toga ja sma iznio svoje misljenje...necemo kvariti atmosferu pred utakmicu...jos necu pogotovo s tobom da se raspravljam jer si jedan od starijih forumasa..i znas dosta toga o zelji...Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
jesi iznio misljenje ali se vodis pogresnom logikom
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
mah ok...al mi je malo cudno da je toliko nespreman...jer i on trenira ko i lazar...e sad da li je on povrijedjen pa ne moze...a znam na sebi kad sma nespreman eo sad sam imao slobodno 20 dana i zakrzljo sam skroz...al ja se opet nadam da ce mesan da se vrati u formu...Seyo_TM je napisao/la:kakve veze sto sam "stariji" i sto znam dosta o zelji...samo se cistom logikom vodi, a i vidim da nisi parmak ko ovaj tvoj istomisljenik...ti ako nemozes potrcat dzaba ti sav kvalitet svijeta...kad nemas snage pati i brzina i tehnika i pregled igre...Faruk TM´87 je napisao/la:vrlo dobro treniram fudbal 7 godina znam dosta toga...al et necemo vise oko toga ja sma iznio svoje misljenje...necemo kvariti atmosferu pred utakmicu...jos necu pogotovo s tobom da se raspravljam jer si jedan od starijih forumasa..i znas dosta toga o zelji...Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
Seyo, ovo mi je zadnji post danas, samo mi reci jel kada igrac nije potpuno spreman znaci da ne moze potrcat, on se povrijedio prije 4 mjeseca, oporavio prije mjesec i po (usao protiv Borca u kupu) Shvatam 34 godine, malo je teze, al 100% moze normalno trcat! Moze trcat 20-tak minuta kolko bi igrao!Seyo_TM je napisao/la:kakve veze sto sam "stariji" i sto znam dosta o zelji...samo se cistom logikom vodi, a i vidim da nisi parmak ko ovaj tvoj istomisljenik...ti ako nemozes potrcat dzaba ti sav kvalitet svijeta...kad nemas snage pati i brzina i tehnika i pregled igre...Faruk TM´87 je napisao/la:vrlo dobro treniram fudbal 7 godina znam dosta toga...al et necemo vise oko toga ja sma iznio svoje misljenje...necemo kvariti atmosferu pred utakmicu...jos necu pogotovo s tobom da se raspravljam jer si jedan od starijih forumasa..i znas dosta toga o zelji...Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
@Samo Zeljo svaki igrac mi je isti, samo trazim najbolje! No kao sto sam rekao necu vise pricati, Amar zna sta radi!
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 09 jul 2010, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo to nije sporan kvalitet nego trenutna spramnost a i Lazar je komplet prirema uigravan na poziciji napadaca.Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
Ja sam pisao 100 puta o tome a ponovicu se jos jednom, Lazar ima jednu ulogu u timu i zadatke od trenera a to je da proba primiti dugu loptu zagraditi se i proslijediti loptu prvom slobodnom igracu iz takvih smo situacija postigli dosta golova u prosloj sezoni, kostantno ima po dva igraca na sebi sto otvara razne mogucnosti ostalim ofanzivnim igracima, njabolji primjer je utakmica u Sirokom kad Lazi nisu pridodavali neku vaznost uredno ih je kaznio....
Ako se kako treba popune mjesta u ekipi tj desni bek nece ispastati ostatak ekipe onda bi i Lazo treba odigrati skroz drugu rolu u ekipi klasicnog napadaca bez tih nekih posebnih zadataka.Hvala bogu imamo i Alena koji ce i te kako biti od koristi ekipi u ovoj sezoni...Ne treba biti sujetan po pitanju bilo kojeg igraca svi mi imamo nekog igraca koji nam je manje vise drag( meni je Lazar iz milion nekih razloga ) ali Amar zna sta je najbolje za ekipu.
Sve mimo onoga sto Amar misli je degradacija njegovog posla svjesno ili ne ali covjek nam je po ko zna koji put pokazao da smo mi ovce sto se tice fudbala a on tatamata
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
vala ne znam. nisam imao vremena da hodam po treninzima, al' bio sam u fojnici s olimpikom, i alen je tamo igrao jedno poluvrijeme kao i ostali. ne očekujem sigurno da starta od početka, ali hoću da kažem, nisam ubijeđen da je baš toliko nespreman i da ga šef možda ne "krije" makar za posljednjih 15 minuta. alen je veliki majstor i koliko god sporiji bio od svog čuvara može itekako iznenaditi onoga ko ne zna njegove mahalske fazone 
edit: sjećate l' se kako je za komšije zeka turković sa stomakom k'o trudna žena izbacio pola odbrane genka? e o tome otprilike govorim
edit: sjećate l' se kako je za komšije zeka turković sa stomakom k'o trudna žena izbacio pola odbrane genka? e o tome otprilike govorim
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 09 jul 2010, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Svi se mi nadam da ce on doci u formu jer je odlican napadac, ali u njegovim godinama skinuti kile je skoro nemoguce...tu treba krvi dosta proliti...
@ sta je sad edine, kakvih 20 minuta?? Znaci 70 bi lazo igrao a ne alen...zar po tvom ne treba biti obrnuto...
edine ne spreman ne znaci povrijedjen...
bas se primjeti da ti je svaki igrac isti...
@ sta je sad edine, kakvih 20 minuta?? Znaci 70 bi lazo igrao a ne alen...zar po tvom ne treba biti obrnuto...
edine ne spreman ne znaci povrijedjen...
bas se primjeti da ti je svaki igrac isti...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
LAZAR DOMINIRA!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- KB-TM87
- Kontakt:
Svi napadači imaju moju podršku, pa čak i Bajro
I nadam se da će se i ove sezone pjevati: "Jedan na jedan igraj Alene ... "
I nadam se da će se i ove sezone pjevati: "Jedan na jedan igraj Alene ... "
Željezničar - kult glavnog grada