Da se slicni scenariji nisu nudili Gradu Tuzla i Slobodi u proslosti pomislio bih da je predizborna al svi mi znamo da je ovakvih ponuda bilo jos prije 15-ak godina al svi znamo kako su tadasnji vlastodrzci reagovali ne pronalazeci sebe u tim kombinacijama. Davno smo mi mogli imati stadion i u sklopu njega sve sto treba da ima moderan stadion samo da se ljudima daju poslovni prostori na 20 godina evo za 2 godine i par mjeseci taj bi dogovor istekao i stadion sa poslovnim bi bio u potpunosti nas.katarakta je napisao/la:Nek se dešava nešto
http://www.****/vijest/azmir-husi-otvoreno-za-faktor-kako-je-zbog-tri-potpisa-propala-investicija-od-210-miliona-km-214676
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo Sloboda
Neće on nigdje, ako i ode kojim slučajem, vratit će se brzo. Nemam informacije, lični osjećaj... 

Kome se ne gadi kupiti ove novine, neka slika i baci ovdje. Hvala.katarakta je napisao/la:Nek se dešava nešto
http://www.****/vijest/azmir-husi-otvoreno-za-faktor-kako-je-zbog-tri-potpisa-propala-investicija-od-210-miliona-km-214676
Zadnja izmjena: Komunista, dana/u 14 sep 2016, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Ako se sjecam, zar nije bila neka informacija da je nudjena koncesija za Tusanj od 40 godina, a Azmir odbio!? Cekam da procitam clanak, ali se moze naslutiti i svesti prica na nekretnine, lovu i ko ce koga zajebati. A mogli su svi zaraditi, ispod ili preko pulta. Gade mi se sve vise svi.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- Beduin
- Kontakt:
I evo vec praksa Azmirova postala da kad daje ostavku i podize sidro onda obznanjuje i nesto "po prvi put u medijima".
Sta koji racku cekas svaki put da propadne i ode u zaborav nesto pa kad hoces da ides onda prozivas nekoga i krivis.
Ako je i istina ovo sto govori, a postajem skeptican jer mu ovi izleti nisu prvi put i nikad nije donazano da govori istinu, onda je trebao na vrijeme reagovati i da svi zajedno izvrsimo pritisak da bi se slicni projekti i ispostovali. Ovamo ostaje samo jos jedna prica u koju ce jedni slijepo vjerovati, a drugi sumnjati u istu.
Sta koji racku cekas svaki put da propadne i ode u zaborav nesto pa kad hoces da ides onda prozivas nekoga i krivis.
Ako je i istina ovo sto govori, a postajem skeptican jer mu ovi izleti nisu prvi put i nikad nije donazano da govori istinu, onda je trebao na vrijeme reagovati i da svi zajedno izvrsimo pritisak da bi se slicni projekti i ispostovali. Ovamo ostaje samo jos jedna prica u koju ce jedni slijepo vjerovati, a drugi sumnjati u istu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
e pa ,ko je ta budala koja bi stopirala 200 miliona investiciju..nema logike ne znam kakva da je ugradnja u pitanju.
Meni se cini da ce danas biti plasirano preko raznih medija razlicitih boja more tekstova, a svaki sa jedinom istinom o svim desavanjima u Slobodi 

Ako to bude tacno za 200 miliona onda no coment stvarno nemam rijeci koji smo mi ludjaci
ubi ova neizvjesnost 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hajde pisite ima li kakvih novosti,zna li ko sta
ha utakmica u travniku je u nedelju ,nije u subotu,16:00 

LegendarnoChinaglia je napisao/la:

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Misli se kolko sam mogo procitat na izgradnju stadiona 60 miliona i oko 150 kao neki trzni centarSlobodas je napisao/la:cuj 200 miliona pa nismo Milan
malo mi je i ovo sve prenapuhano pa te pare ne dobijaju ni klubovi iz samo vrha fudbala
Ima istine u ovome bili su ljudi spremni uloziti oko 90 mil eura,stadion po svim evropskim standardima oko 30 000 mjesta,ostatak bi ulozili u klub,ali to je taj problem vlasnistva nad stadionom i klubom uopste kada je predlozeno da se mjenja statut bila je reakcija receno je da je klub svih nas,blabla,opstina nije htjela u tom trenutku vratiti stadion klubu....i td....ma peripetije na sve strane.Slobodas je napisao/la:cuj 200 miliona pa nismo Milan
malo mi je i ovo sve prenapuhano pa te pare ne dobijaju ni klubovi iz samo vrha fudbala
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
De nek neko slika izdanje Faktora
Ja vise ni njemu nimalo ne vjerujem, prica od 200 miliona KM je prica za malu djecu. Koji trzni centar kosta 140 miliona KM?!
Isti su oni svi. Vrijeme je da vidimo sta cemo dalje.

Samo bi jos volio da svi kazu sto imaju, pa da fino javnost odluci kome da vjeruje. Ovo je sve lafinjanje i izludjivanje navijaca.
-
- Kontakt:
Ni ne cudi me, cim spominje Vladu TK.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.