FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
krivo mi sto ne dovedo smo arnea fridriha
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
-
- Kontakt:
francuski mediji su objavili da je bayern zainteresovan za Gourcuffa
odlican igrac ali moje misljenje je da od toga nema nista,posto sa kroosom imamo vec jednog za tu poziciju
odlican igrac ali moje misljenje je da od toga nema nista,posto sa kroosom imamo vec jednog za tu poziciju

- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos jedan od brojnih za koje se "navodno" zanimaju. Od ovoga sigurno nece biti nista, jer je Bayern u veznom redu popunjen maximalno.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:francuski mediji su objavili da je bayern zainteresovan za Gourcuffa
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bel Hadj potpisao ugovor sa nekim katarskim klubom, a ogli smo ga dovest za relativno male pare

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Izgleda da se Chelsea umiješao u borbu za VdW. Van Gaal putuje lično na finalnu utakmicu gdje njegova reprezentacija pokušava konačno doći do prve titule. Po nekim izvorima, dogovor je sklopljen i obeštećenje će iznositi 17 milona Eura. U utorak je planirano sklapanje ugovora.
Šta reći na sve ovo, da možda Bosingvu onda ne hapimo. I opet ta famozna lijeva strana neće biti zakrpljena. Navodno je Lahm rekao da mu neće predstavljati problem da se ponovo preseli.
Šta reći na sve ovo, da možda Bosingvu onda ne hapimo. I opet ta famozna lijeva strana neće biti zakrpljena. Navodno je Lahm rekao da mu neće predstavljati problem da se ponovo preseli.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Gero:problem bi mogla predstavljati plata? U slucaju Bosingwe ona je mnogo veca nego kao sto bi bila kod Holandeza, tako da bi lala mozda cak i isplatnija bila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sacekaj je li Lahm igrao nekada levog?Ne mogu nikako da se setim starih tekmi Bayerna dok je Lahm tek pocinjao da bude zvezda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ah, te plate... Zbog te plate je izjuren Toni, kojem su nabili sumu van svih mjera Bundeslige. Sada je izašlo u javnost da je planiran odlazak Klosea u West Ham, baš zbog tih ogromnih primanja. Međutim, Miro se ponovo nije obrukao na SP, šta više, bio je jedan od boljih. Tako da će u slučaju njegove prodaje moći umastiti brkove.omerbavarac je napisao/la:@Gero:problem bi mogla predstavljati plata? U slucaju Bosingwe ona je mnogo veca nego kao sto bi bila kod Holandeza, tako da bi lala mozda cak i isplatnija bila.
Tajna je da je Luka dobio neke ekstra love, samo da se odrekne ugovora u Bayernu. To su lukavi Talijani znali, zato su ga slali od nemila do nedraga.
Nešto ne vjerujem da bi vremešni Bosingwa mogao primati ogroman novac, ali eto vidjećemo ili bolje rečeno, čuće se.
P.S. @Devil - Lahm je igrao na lijevoj strani sve do dolaska LvG. Doduše, kod Otmara je mijenjao strane.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa eto kada smo već kod plata, zamolio bih nekog da mi kaže gdje mogu naći koliko ko prima u Bayernu, ili se to drži u tajnosti?
Dobar van der Wiel, samo me interesuje kako to da nije skup Bayernu(17+? mil.)
Dobar van der Wiel, samo me interesuje kako to da nije skup Bayernu(17+? mil.)
@ Gero
ne kontam sto bih lijeva strana ostala ne zakrpljena kako ti kazes. Da dovedete van der Wiela, na lijevoj imate Alabu, Contenta i Lahma, eh jos bih bilo dobro nekog igraca iz omladinskog pogona povuci u prvi tim koji igra poziciju desnog beka i dobro ste popunjeni. Ja vas problem vidim u veznom redu u slucaju ozlijede ili suspenzije i na stoperskim pozicijama, mislim bilo bih bolje da ste doveli Mouthina i nekog kvalitetnog stopera, npr. Bruno Alves. Demichelisa treba poslati opet nazad u River Platu, on ce Bayern jednom kostati titule.
ne kontam sto bih lijeva strana ostala ne zakrpljena kako ti kazes. Da dovedete van der Wiela, na lijevoj imate Alabu, Contenta i Lahma, eh jos bih bilo dobro nekog igraca iz omladinskog pogona povuci u prvi tim koji igra poziciju desnog beka i dobro ste popunjeni. Ja vas problem vidim u veznom redu u slucaju ozlijede ili suspenzije i na stoperskim pozicijama, mislim bilo bih bolje da ste doveli Mouthina i nekog kvalitetnog stopera, npr. Bruno Alves. Demichelisa treba poslati opet nazad u River Platu, on ce Bayern jednom kostati titule.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Potreban nam je bio ovaj bek, ali na tome se ne treba zaustaviti, treba mijenjati Demichelisa za nekog kvalitetnog stopera, i također nam treba jedan centralni vezni.
Ako to nabave imamo ekipu za osvojiti ligu prvaka

Pa Nerlinger cijelu godinu obećava da će potrošiti onih 40 mil od lige prvaka u pojačanja, šta se sad stisn'o

Ako to nabave imamo ekipu za osvojiti ligu prvaka

Pa Nerlinger cijelu godinu obećava da će potrošiti onih 40 mil od lige prvaka u pojačanja, šta se sad stisn'o

Ostala bi nezakrpljena iz tog razloga što neće biti doveden novi lijevi bek, koji bi pružao punu podršku Riberyju na toj strani, kao što je to radio Lahm, kada je igrao na toj poziciji.amerosm je napisao/la:@ Gero
ne kontam sto bih lijeva strana ostala ne zakrpljena kako ti kazes. Da dovedete van der Wiela, na lijevoj imate Alabu, Contenta i Lahma.
U vezi novih igrača, sve se nešto špekuliše oko igrača koji igraju na poziciji desnog beka ili su bolji na toj poziciji.
Tu imamo Lahma (mada njemu neće biti mrsko da se prekomanduje

Problem je, što se još ne zna koga će hapiti, mada su više puta ponavljali da će tražiti lijevog beka...
Schweinsteiger i Ozil u top 10 za igrača SP, kao i Muller za nadolazeču zvijezdu. Mulleru je titula više nego zagarantovana, tako da će on biti treći Nijemac koji je ovo priznanje osvojio (prije njega, Franz i Podolski).
Pošto će Luisu biti teško skrpiti ekipu za početak sezone, mnogi mu predlažu sljedeći sastav:

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hahaha, pazi sastava.

A gdje su Lahm,Robben i Schweini ? 

- bayern4ever
- Kontakt:
Lalz fenerbahce zainteresiran za olica.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
na SPsuntu jeu je napisao/la:A gdje su Lahm,Robben i Schweini ?

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odličan, s obzirom da glavni igrači nedostajuomerbavarac je napisao/la:Hahaha, pazi sastava.![]()
![]()

- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Bayern će upasti u duboku krizu nekoliko godina, ako van Gaal nastavi ovako sa dovođenjem svojih Holanđana.
Ne bi smjeli ovo dopuštati iz Bayernove uprave. Huntelaar mjesta u Milanu nema, a ovaj ga hoće u Bayernu

Ne bi smjeli ovo dopuštati iz Bayernove uprave. Huntelaar mjesta u Milanu nema, a ovaj ga hoće u Bayernu

ovaj tim sam ja davno napiso da bi volio vidjeti sad samo ima mala izmjena umjesto gomeza muller i mozda ribery hamittax je napisao/la:kako bih volio vidjeti bayern u budocnosti
-------------------------adler----------------------
lahm-----------badstuber---------breno---------jansen
---------------------kedira-------------------------
ribery----------kroos--------------robben
----------------gomez--------helmes
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim