Šta smo onda saznali nakon prve tekme u Arizonijestamaji je napisao/la:prava istina o ovome timu će se saznati u arizoni
Vidim Coltsi ni riječi o svom timu, što li
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Šta smo onda saznali nakon prve tekme u Arizonijestamaji je napisao/la:prava istina o ovome timu će se saznati u arizoni

Sta se ti mislisrio_Ferdy88 je napisao/la:Šta smo onda saznali nakon prve tekme u Arizonijestamaji je napisao/la:prava istina o ovome timu će se saznati u arizoni![]()
Vidim Coltsi ni riječi o svom timu, što li![]()
Mislim očito je da je odbrana bila lošiji dio tima, ali eto volio bih čuti vaše mišljenjeMig_Mig je napisao/la:Sta se ti mislisrio_Ferdy88 je napisao/la:Šta smo onda saznali nakon prve tekme u Arizonijestamaji je napisao/la:prava istina o ovome timu će se saznati u arizoni![]()
Vidim Coltsi ni riječi o svom timu, što li![]()
Realno u odbrani vam ne treba 1-2 igraca vec 8-9Mig_Mig je napisao/la:Sto se tice Coltsa, ofanzivno fantasticni, kao sto se moze vidjeti po Luckovoj statistici ! U odbranu je falio Vonte Davis i onda tokom utakmice 2 povrede CB, sto jeste uticalo ali nikako nije alibi za poraz ! Za nas je sezona vec gotova, i bilo koja jaca ekipa ce nam sa lakocom natrpati 40 i kusur poena ! Jos moram dodati, nemamo LB, nemamo nikako pass rush i toiko o nama !
Nisam napiaso da nam treba 1-2 igrac, znam odlicno da nam treba 5 igraca ! A sto se tice Vonte, tu je za mjesec, i on nije problem jer smo eto za zivo cudo pokriveni na CB sasvim pristojno. Sve ostalo je problem, po meni LB i pass rush najveci problem, ali eto, sezona je duga, mozda vec pravi test u nedjelju u Denveru !tuzlak1987 je napisao/la:Realno u odbrani vam ne treba 1-2 igraca vec 8-9Mig_Mig je napisao/la:Sto se tice Coltsa, ofanzivno fantasticni, kao sto se moze vidjeti po Luckovoj statistici ! U odbranu je falio Vonte Davis i onda tokom utakmice 2 povrede CB, sto jeste uticalo ali nikako nije alibi za poraz ! Za nas je sezona vec gotova, i bilo koja jaca ekipa ce nam sa lakocom natrpati 40 i kusur poena ! Jos moram dodati, nemamo LB, nemamo nikako pass rush i toiko o nama !
Ma to je ono sto je i Paytona zafrkalo da ima vecu karijeru, uvijek dovedete neke prosjecne igrace. Standardno 40 od 55 su prosjecni ili ispod prosjecni igraci u ekipiMig_Mig je napisao/la:Nisam napiaso da nam treba 1-2 igrac, znam odlicno da nam treba 5 igraca !tuzlak1987 je napisao/la:Realno u odbrani vam ne treba 1-2 igraca vec 8-9Mig_Mig je napisao/la:Sto se tice Coltsa, ofanzivno fantasticni, kao sto se moze vidjeti po Luckovoj statistici ! U odbranu je falio Vonte Davis i onda tokom utakmice 2 povrede CB, sto jeste uticalo ali nikako nije alibi za poraz ! Za nas je sezona vec gotova, i bilo koja jaca ekipa ce nam sa lakocom natrpati 40 i kusur poena ! Jos moram dodati, nemamo LB, nemamo nikako pass rush i toiko o nama !
A jbg, većina ovakvih run - ova ide dobrim dijelom na dušu odbrane.Nemoj mi se kenjat' u ćejf.jestamaji je napisao/la:GoRaN je napisao/la:![]()
više je to nesposobnost atlantine odbrane nego neko veliko lomljenje u stilu beast mode-a. prava istina o ovome timu će se saznati u arizoni
nego reci kako je izgledala OL? na osnovu ovoga summary-ja na NFL.com iznenađujuće dobro.
Mislim da je cijela liga tu negdje, osim jednog koji je debelo u minusu ! Po ovome ce odluciti povrede i neki dobar W !jestamaji je napisao/la:gledam ovaj naš fantazi, naša divizija je mega izjednačena. OK, kad_kako je imao top week, ali nas trojica ostalih smo unutar 0,2 poena![]()
ja 97,90, elmedin 97,94 a edo 98,10
Meni nije niko povrijedjen, svi su zvijezde ali igraju ko mudaalemsa je napisao/la:Jebga 3 startera mi se povrijedila Allen, Watkins i TE, sta cu, i to duze povrede, meni slijedi grcevita borba za opstanak
Koga si birao u prvoj rundi ?tuzlak1987 je napisao/la:Meni nije niko povrijedjen, svi su zvijezde ali igraju ko mudaalemsa je napisao/la:Jebga 3 startera mi se povrijedila Allen, Watkins i TE, sta cu, i to duze povrede, meni slijedi grcevita borba za opstanakBiti cu tu negdje za opstanak ..
GronkaMig_Mig je napisao/la:Koga si birao u prvoj rundi ?tuzlak1987 je napisao/la:Meni nije niko povrijedjen, svi su zvijezde ali igraju ko mudaalemsa je napisao/la:Jebga 3 startera mi se povrijedila Allen, Watkins i TE, sta cu, i to duze povrede, meni slijedi grcevita borba za opstanakBiti cu tu negdje za opstanak ..
Ti si kirvtuzlak1987 je napisao/la:Ma sablon za uspjeh u fantasy je prvih 4 runde wr i rb. Tako pokupis one bolje, a onda ti opet u 5,6,7 dolaze kvalitetni TE i QB na ruke.
A ja sam odlutao kako je draft isao od tog sablona, prvo sto sam uzeo TE u prvoj, pa onda i QB u trecoj.
Pa da ..Mig_Mig je napisao/la:Ti si kirvtuzlak1987 je napisao/la:Ma sablon za uspjeh u fantasy je prvih 4 runde wr i rb. Tako pokupis one bolje, a onda ti opet u 5,6,7 dolaze kvalitetni TE i QB na ruke.
A ja sam odlutao kako je draft isao od tog sablona, prvo sto sam uzeo TE u prvoj, pa onda i QB u trecoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.