pintol_TM87 je napisao/la:niste priznali pogodatk za ekipu spartansa , wolsburg 0:0
Ispravljeno.Hvala.
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
pintol_TM87 je napisao/la:niste priznali pogodatk za ekipu spartansa , wolsburg 0:0
Preporučio bi ti da nađeš zamjenu umjesto Rooneya. Imaš pravo na to.Tribalian je napisao/la:
Tebi isto umjesto csh.Garfield je napisao/la:
Ti si novi kapiten La Vecchie i bilo bi dobro da nađeš zamjenu umjesto bivšeg kapitena.Yucca je napisao/la:
Ti si novi kapiten medvjeda pa probaj naći zamjenu za bivšeg kapitena.BarcaBoy je napisao/la:
Probaj naći zamjenu na forumu za Ljumana._Arsenalovac_ je napisao/la:
Novi si kapiten SK Stolac Hercegovina. Probaj naći nove igrače da ih ubacimo umjesto ove dvojice.Blancos10 je napisao/la:
Bila je tu samo mi promakla da je štrihiram pa pala na drugu stranicu.Mokes je napisao/la:@Arelinho, fali tema za susret Blue Train-FK Bilder
Ja sam ga primjetio pod drugim nikom, ali ne znam možda mu je ovo neki novi.legenda reala je napisao/la:jel to ona neznalica Grenvis
Jel umjesto kapitena?BarcaBoy je napisao/la:Novi igrac FC Grizzlies @GKhan, ubacite ga u ekipu
Jes123456 je napisao/la:Jel umjesto kapitena?BarcaBoy je napisao/la:Novi igrac FC Grizzlies @GKhan, ubacite ga u ekipu
Ubacen moze tipovati.Sretno.BarcaBoy je napisao/la:Jes123456 je napisao/la:Jel umjesto kapitena?BarcaBoy je napisao/la:Novi igrac FC Grizzlies @GKhan, ubacite ga u ekipu
Ubacen moze tipovati.Sretno.Yucca je napisao/la:123456@
Ubaci novog igraca Pantelija@ umjesto kapitena u ekipu La Vecchia Signora
Mago je napisao/la:
Kojim?arelinho je napisao/la:Ja sam ga primjetio pod drugim nikom, ali ne znam možda mu je ovo neki novi.legenda reala je napisao/la:jel to ona neznalica Grenvis![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.