Sad lafo lupnuo, pihŠB_Fidelis je napisao/la:Haha, pa ovo sam lupnuo, kontam toliko je vjerojatno da jednostavno mora biti istina.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sad lafo lupnuo, pihŠB_Fidelis je napisao/la:Haha, pa ovo sam lupnuo, kontam toliko je vjerojatno da jednostavno mora biti istina.

Nije i vjerovatno necemarsovac je napisao/la:jel nas Nemanja Gordic potpiso za Partizan i ako jeste na kolko
 Oni su bre za Diznilenda, a ne za košarkaski hram, kada osvoje neku medalju imaju pravo glasa
 Oni su bre za Diznilenda, a ne za košarkaski hram, kada osvoje neku medalju imaju pravo glasa   Srbi treba da idu u Sloveniju i da ih uče da pikaju basket, a ne obrnuto.
 Srbi treba da idu u Sloveniju i da ih uče da pikaju basket, a ne obrnuto. Kvari bre omladinu
 Kvari bre omladinu   Oj Srbijo zemljo među šljivama, koga ti sve ne podučavaš basketu
 Oj Srbijo zemljo među šljivama, koga ti sve ne podučavaš basketu  

Hvala na ispravci, znam da je bek, sada kec ili dvojka nisam bio siguran. Al dokle će da trabunjaju, domaći talenti, a onda neki prosečni obućari uzimaju minutažu, a nemaju kvalitet za srpsku košarku. Drugo je Veseli, Veseli je zver za maloga Jaku, a nema ni Duleta više.Devil je napisao/la:Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.
Slavko Vranes otisao u Unics,a mt:s i zvanicno sponzor pa se sada zovu Partizan mt:s,nesta Igokea u vidu magle.
I da Partizan utrecem sesiru za EL.
kako ih je momacki zajebao ULEBDevil je napisao/la:Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.
Slavko Vranes otisao u Unics,a mt:s i zvanicno sponzor pa se sada zovu Partizan mt:s,nesta Igokea u vidu magle.

Da strasno sta im je uradeo.Kao od ove sezone se poceo gledati neki koeficijent,samo njihovom znanom logikom.I to izgleda da su gledali koeficijent nase lige a ne NLB lige.nerminh74 je napisao/la:kako ih je momacki zajebao ULEBDevil je napisao/la:Klobucar nije play vec 2,a za poziciju playa je u opticaju stranac.
Kidamo boraniju!Bily Piton je napisao/la:Grupa A:Kaha Laboral,Makabi,PARTIZAN,Prokom,Žalgiris,Kvalifikant.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.