Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nego, prati li ko Pogbu u NBA? Hoce li se pokajat i opet negdje pobjec od kuce? 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pare i publicitet je ono sto ga zanima,a toga ima dovoljno u marketing ligi. Nastavio je manje vise gdje je stao i kod nas,malo je losiji ipak. Impresionira snagom i fintom ili dvije na centru terena i to je to. Premalo prilika pravi napadu. Za sada po britanskim medijima flop u najavi i vec predmet ismijavanja tipa statistika u 3 utakmice je nula golova,nula asistencija i 3 frizure,itdGefufna je napisao/la:Nego, prati li ko Pogbu u NBA? Hoce li se pokajat i opet negdje pobjec od kuce?

Ali kod njih je to tako,marketing liga sa razlogom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma i igra predaleko od gola..igra gdje je u sustini najjaci, ali gdje prosjecan gledalac i (ne)poznavalac fudbala ne vidi njegov ucinak..ovi koji broje samo golove i asistencije
i dalje tvrdim da je slag na torti da upotpuni nas sistem igre, ali proslo je to sad
i dalje tvrdim da je slag na torti da upotpuni nas sistem igre, ali proslo je to sad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hvali Pjanketovu predstavu, kao debi i odmah pogodak ali i da se pokazao kao apsulutni lider, kako na poziciji mezzale pruža dodatnu fleksibilnost. Dalje hvali njegovo kretanje bez lopte, viziju i ubacivanje u prostor kao i osjećaj za asist.hurem je napisao/la:...u prijevodu?musla je napisao/la:http://www.goal.com/it/news/2/serie-a/2 ... ook.com%2F
32mil.koliko je plaćen predstavlja svojevrsno menadžersko čudo, te da bi bilo pogrešno ga gledati kao zamjenu za Pogbu, ali da Juve i dalje ima jak vezni red a povratkom Marchisia taktičkih problema ne bi trebalo biti...
Tako nekako, ipak sam samouki italijan, halali

- HeavensWonder
- Kontakt:

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pjanic -> Dybala -> Higuain ce biti strasan trio, samo dok se uigraju malo, ne smijem ni zamislit kakvo ce to trpanje biti sunce ti.
Juve ove sezone mora po LP, ne zaostaju sada nista za ova 3 najbolja kluba.
Juve ove sezone mora po LP, ne zaostaju sada nista za ova 3 najbolja kluba.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Momci imam upraznjeno mjesto u autu,ima li ko da mu se ide u ZG na tekmu a da nema prevoz?
Hoceli neko igrati SS.BA ligu samnom i gojzerica@ neka se javi ako ima zainteesovani
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Yucca je napisao/la:Hoceli neko igrati SS.BA ligu samnom i gojzerica@ neka se javi ako ima zainteesovani

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pantelija je napisao/la:Yucca je napisao/la:Hoceli neko igrati SS.BA ligu samnom i gojzerica@ neka se javi ako ima zainteesovaniako je slobodno
Druze ubacen si mozes igrati

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juve, otvoriti ovo vecers jako, i sudbonosno doci do titule LP ! Forza Juvee !
Max Allegri
Na areni 1 je primavera sa sevillom..1-0 HT.
Sretno vcr
Forza Juve
Sretno vcr
Forza Juve
Mali Kean je nevidjeni talenat... dominira sa 2 i 3 god starijim od sebe, pa i vise... samo steta sto mu je ono djubre menadzer... to znači da je lova na prvom mjestu...
Zadnjih nekoliko godina nije se pojavio momak koji ovako igra sa 16 godina, s tim sto je on i sa 15 god bio vrhunski igrac koji je ravnopravno igrao i sa onim sa 20 god i bio cak bolji i od njih...
Valjda ce nakon marchisia i giovinca i juventus imati neke koristi od akademije...
Lirola i Kean se ozbiljno namecu... s tim sto ce ovaj prvi doci u prvi tim uz asistenciju bratskog sassuola....
Zadnjih nekoliko godina nije se pojavio momak koji ovako igra sa 16 godina, s tim sto je on i sa 15 god bio vrhunski igrac koji je ravnopravno igrao i sa onim sa 20 god i bio cak bolji i od njih...
Valjda ce nakon marchisia i giovinca i juventus imati neke koristi od akademije...
Lirola i Kean se ozbiljno namecu... s tim sto ce ovaj prvi doci u prvi tim uz asistenciju bratskog sassuola....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Prilicno losa utakmica nasih mladih, Kean je vrlo dobar pokazuje taj ubilacki instinkt.
Sto se tice vecerasnje tekme, ocekujem da bude lakse nego iduce godine. Mi smo jaci nego prosle godine a njima su otisli skoro svi glavni igraci, doveli su zamjene ali nije to uigrano jos.
Evo ako nekog zanima nasi igraci na posudbama da se moze baciti nekad oko na njih
.
Sto se tice vecerasnje tekme, ocekujem da bude lakse nego iduce godine. Mi smo jaci nego prosle godine a njima su otisli skoro svi glavni igraci, doveli su zamjene ali nije to uigrano jos.
Evo ako nekog zanima nasi igraci na posudbama da se moze baciti nekad oko na njih

SS) Cristian Pasquato (ITA) 1989 - Krylya Sovetov Samara (RUS)
Dobio dozivotni ugovor
Dobio dozivotni ugovor
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- bianconeros
- Kontakt:
Stvarno velik minus allegriu veceras. Od onoliko ofensivni igraca on igra defensivno kod kuce. E jbg ako smo isli da jedan bod onda okej inace sramota. Jako me ovo iznerviralo...ne znam kad sam losiju utakmicu gledo.
Lemina - Asamoah nadam se da je zadnji put sto sam gledo da igraju skupa. Nula znaci...
Lemina - Asamoah nadam se da je zadnji put sto sam gledo da igraju skupa. Nula znaci...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Lirola