Kompleks cega, beztrofejnosti ili sta, jednu sezonu odigrali da valja nakon haman 100 godina ali ni u toj sezoni nista ne osvojise i da nabiju kompleks najtrofejnijim klubovima lige. Ovo sto ih raja zeza na ovoj bezveznoj temi su i zasluzili svojim bahacenjem sa jednom dobrom sezonom ponavljam. A ti da pricas o kopleksima je smijesno, ranije si imao obicaj po temama protivnika sarajevskih klubova u tom kolu recimo, pisati i zeliti im srecu protiv nas, tako necemo o tome ko kakve komplekse ima. Sem toga u mnogo vecim belajima je i tvoj klub, pa se vise uhvati tamo oko njih, a popusti sarajevske klubove i navijace.KenoRob je napisao/la:Dragi Azmire, draga Slobodo kakve ti komplekse nabi glavnom gradu. Ne vjerujem kakve komplekse citam ovo nisu istine. Hendikepirani Celik vise uradio protiv azmirove Slobode od oba sarajevska rivala zajedno. E sad shvatam taj kompleks!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- Osttribine
- Kontakt:
Ko o cemu zenicani o Sarajevuavenija je napisao/la:Ovo ce se isto desiti Sarajevu kada Tanu dosadi igracka , ali ako nista rjesili su dugove .
Mi smo i prije Tana postojali i osvajali titule i kupove, pa postojacemo jednog dana i nakon Tana, Celikom se pozabavi korisnije ti je.
Nevjerovatno koliko ovi zeljini lobotomci slave Azmirov odlazak!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dzaba opet ce dobiti po pizdi u pol Grbavicejoker90 je napisao/la:Nevjerovatno koliko ovi zeljini lobotomci slave Azmirov odlazak!
Pravi problemi ce nastati na polusezoni ako se ovaj ne vrati,a do tada vidimo se u seheru
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nije tacno, u depresiji sam citav dan. Stara zove na rucak, ja joj jasno rekao da strajkujem gladju do Azmirovog povratka.joker90 je napisao/la:Nevjerovatno koliko ovi zeljini lobotomci slave Azmirov odlazak!
-
Straus1921
- Kontakt:
Neće Husić nigdje. Čovjek čeka kraj izbora, pa da vidi ko će mu dati podršku za Slobodu, a ko neće. Njegova igra.
Volio bih da se nesto promjeni, pa da ipak Azo ostane, samo zbog vas muckih provokatora s lobotomije. Doci ce dan kad ce i Miske ostaviti Zeljkana u istoj situaciji ako Bog da!Thetraphak1921 je napisao/la:Nije tacno, u depresiji sam citav dan. Stara zove na rucak, ja joj jasno rekao da strajkujem gladju do Azmirovog povratka.joker90 je napisao/la:Nevjerovatno koliko ovi zeljini lobotomci slave Azmirov odlazak!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako ide ona pjesma fukara, kontra SDA

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Velika je razlika. Mi ne idemo u historiju ako nas Misimovic napusti.joker90 je napisao/la:Volio bih da se nesto promjeni, pa da ipak Azo ostane, samo zbog vas muckih provokatora s lobotomije. Doci ce dan kad ce i Miske ostaviti Zeljkana u istoj situaciji ako Bog da!Thetraphak1921 je napisao/la:Nije tacno, u depresiji sam citav dan. Stara zove na rucak, ja joj jasno rekao da strajkujem gladju do Azmirovog povratka.joker90 je napisao/la:Nevjerovatno koliko ovi zeljini lobotomci slave Azmirov odlazak!
Mi smo u najboljem polozaju. Onaj ćukojed digao ruke od vas, haman pa Rusima ne odletiste u ruke. Sreca pa niste, oni bi vam mozda i dali sta para, ovaj vam ne da nista.
Azmir je jos jedan u nizu Bakirovih jataka. Jadnog li covjeka.
Bolan neće Azmir nigdje. Lik ostaje u Slobodi.joker90 je napisao/la:Volio bih da se nesto promjeni, pa da ipak Azo ostane, samo zbog vas muckih provokatora s lobotomije. Doci ce dan kad ce i Miske ostaviti Zeljkana u istoj situaciji ako Bog da!Thetraphak1921 je napisao/la:Nije tacno, u depresiji sam citav dan. Stara zove na rucak, ja joj jasno rekao da strajkujem gladju do Azmirovog povratka.joker90 je napisao/la:Nevjerovatno koliko ovi zeljini lobotomci slave Azmirov odlazak!
Nadam se, ali ovo mi djeluje ozbiljno ipak..AlemC85 je napisao/la: Bolan neće Azmir nigdje. Lik ostaje u Slobodi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je na kraju dobio bitku Dincek ili Hazmir? 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
Straus1921
- Kontakt:
smaras kume vise sa misketomTikTak je napisao/la:Kvarnjak ostao u Odboru za hitnost. Slican scenarij onom kad je Misketova raja dala mandate na raspolaganje Skupstini. Ko nama vodi klubove, zajebali su Bakira, Utemeljitelja i Narcisa.
Ko bi rekao da će punac na kraju biti koban za obojicu. 
- TobeYarabi
- Kontakt:
sad sam pricao sa hazmirom, kaze da je sve pod kontrolom i da ce yebat onom imamovicu i nasem dinokiu sve po spisku. ne smijem vam otkrivati vise.
Admime i ja sam isto to cuo. Cuo sam i da SDP sigurno gubi u Tuzlanskom kantonu.TobeYarabi je napisao/la:sad sam pricao sa hazmirom, kaze da je sve pod kontrolom i da ce yebat onom imamovicu i nasem dinokiu sve po spisku. ne smijem vam otkrivati vise.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
- MocMahale444
- IlProfessore
- Kontakt:
Eno ode borac na dno 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- TobeYarabi
- Kontakt:
sda mladez ce izvuci slobodu iz krize. hazmir danas vidjen u majici sa natpisom ''tuzla cijela zeleno bijela'' a to nije slucajno.Rikimaru je napisao/la:Admime i ja sam isto to cuo. Cuo sam i da SDP sigurno gubi u Tuzlanskom kantonu.TobeYarabi je napisao/la:sad sam pricao sa hazmirom, kaze da je sve pod kontrolom i da ce yebat onom imamovicu i nasem dinokiu sve po spisku. ne smijem vam otkrivati vise.
nece on nidjeMocMahale444 je napisao/la:Sto ovi pitari slave odlazak Aze Kamikaze cc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.