na ovoj statistici nema, mmoda u tih 87% uzimaju i izvodjenje kornera i prekida pod dodavanje?
Ovdje se radi iskljucivo o aktivnoj igri... ne znam
znam samo da mu je alegri nasao savrsenu poziciju
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
na ovoj statistici nema, mmoda u tih 87% uzimaju i izvodjenje kornera i prekida pod dodavanje?
od 1900-2000 drugi klub u svijetu poslije reealaSabinho je napisao/la:Ma Juve je klasa klub, za mene licno top 5 u svijetu. Odlicna sredina za Miralema, neka postane legenda i zavrsi karijeru tu.
Nemam ja care nista protiv Rome, ali neke stvari toliko bodu oci da je to strasno. Imaju odlicnog centralnog napadaca koji u BiH ekipi radi besprijekorno a njihov srednji red mu pocesto nije u stanju podvaliti loptu a o centarsutu da i ne pricam. Osim Naingolana koji je ptica trkacica ja kod njih ne vidim u sredini igraca koji bi bio nesto znacajno ni u Serie A a da ne govorim nesto sire.Evil Genius II je napisao/la:romin vezni red je i sa pjanicem i bez njega u vrhu talijanske lige. svakako da je veliki hendikep za romu to sto je otisao, ali igraci koje je ostavio iza sebe nisu nista losiji od onih sa kojima trenutno dijeli svlacionicu. naravno, pricam iskljucivo o veznom redu jerbo je ostatak ekipe juventusa sa druge planete u odnosu na ostatak ekipe rome.dubrovnik je napisao/la:Romin vezni red na aparatima iako po njima imaju par boljih veznjaka.
sto se tice toga da po romi i romanistima imaju par boljih veznjaka od pjanica u liku i dijelu paredesa i strootmana, to su spallettijeve rijeci kojima je umanjio vaznost igraca koji odlazi, a hiperbolizovao one koje trenutno ima u svom kadru sto je kada se situacija realno sagleda i logican potez. ko prati ovaj klub sjetice se da je ne tako davno izjavio kako bi u ekipi uvijek radije imao dzeku nego higuaina iako je tada jedan fulao zicere na dnevnoj bazi, a drugi trpao gdje god je stigao (i sada je razlika evidentna, ali dzeko je daleko bolji igrac nego je bio prosle sezone).
uzivajte u pjanicevim igrama jer konacno je u normalnom okruzenju u ekipi koja u organizacijskom smislu ima i rep i glavu, ali nema potrebe da se proziva njegova bivsa ekipa koja ga je ipak ucinila igracem kakav danas jeste.
prijatelju, ovo je nesto najsubjektivnije sto sam procitao na ss.ba forumu, a tu sam vec 5, 6 godina.dubrovnik je napisao/la:...
Kako got, to je moje vidjenje.Evil Genius II je napisao/la:prijatelju, ovo je nesto najsubjektivnije sto sam procitao na ss.ba forumu, a tu sam vec 5, 6 godina.dubrovnik je napisao/la:...
shvatam da si veliki fan lika i djela miralema pjanica i da cijelu stvar posmatras kroz prizmu reprezentacije bih, ali totalno si fulao poentu mog posta i pretjerao u dosta toga.
no, nema veze. roma je ionako tema neke druge emisije![]()
lijep pozdrav
a takvi su ti treneri zabarski,daj trkace jbt kreativnostTorres_9 je napisao/la:najboljeg igraca tima ostavi na klupi,glupi talijani
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: 231983, Edincapitano, General505, UtdBiH21, Varta i 55 gostiju.