kad vidim ko sudi i ne gleda mi se utakmicaKayserSose je napisao/la:Njušim kiks protiv Rattena. Nekako ih se previše gadilo iz našeg tabora da nam se ne odbije od glavu.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
- Desperado09
- Kontakt:
Burki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Rode, Weigl - Gotze, Castro, Schurrle - Auba
Passlack, Kagawa i Dembele fale u odnosu na prethodne tekme. Gotze starter.
Passlack, Kagawa i Dembele fale u odnosu na prethodne tekme. Gotze starter.
Pa Šurle dragi...što je ne gurnu lijevo....

Edit: Pu **** ti fudbal i majku
Edit: Pu **** ti fudbal i majku
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ovo je katastrofalno odigrano , Shurrle sebican skroz.
Imace Tuchel dosta posla da ustima ovaj nas orkestar.
Imace Tuchel dosta posla da ustima ovaj nas orkestar.
za mene očekivan poraz, iskreno nisam očekivao pobjedu a remi ili poraz dođe nam isti kujac...zaostatak za bayernom je već tu a nije ni počelo ionako nam je drugo mjesto sigurno sa ovom komkurencijom u ligi a da li ćemo mi odigrati u nastavku kako možemo a bayern kiksati vidjet ćemo no rano je o tome govoriti samo brine igra koja je danas bila katastrofa, totalno bezopasni, golman leipziga je mogao komotno ostati u svačionici ili na pivi i gledati iz kafića, nismo ni zaslužili pobjedu pa ni bod a leipzigu čestitke na pobjedi
razocarenje
Poraz možeš doživjeti iako si bio puno bolji, ali nijedan šut u okvir gola za 90 minuta! Gdje su oni što ovaj prelazni rok proglasiše za najuspješniji u istoriji kluba. Za sada mudro šute.
-
KayserSose
- Kontakt:
Znao sam. Karma. Jbga, previše smo se bavili Rattenom na nekorektan način.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Desperado09
- Kontakt:
"Tanko" je ono bilo. Mozda nije trebalo izostaviti Kagawu i Dembelea. Rano je počelo s rotacijama. Treba se prvo zahuktati, steći određen nivo samopouzdanja pa onda rotirati.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ovo u vezi Reusa vise nije normalno , prognoze su bile polovinom Augusta da se vrati u timski trening!!
Sada se spominju tjedni , a mozda i mjeseci a u najgorem slucaju da bi ovaj dio sezone za njega bio zavrsen.
Ja sam misljenja , i jos sam to u nekoliko puta napisao da je najbolje njega prodati , lik ima staklene noge , to vise nije slucajnost , to je kod njega postalo kronicno.
Da je igrac , igracina je , ali ni ovako ne moze vise
.
Sacekati da ozdravi , i lijepo ga upakovati i to sa masnicom i pravac Italy ili Spain, U Englesku nema ni govora tamo bi kod onih mesara odmah zavrsio karijeru.
Zato odmah na zimskom prelaznom roku utaliti ga za nekih 45 - 50 miliki i za tu gutu dovesti prije svega zdravu zamjenu koja nije sklona povredama.
Naravno isti da ima kvalitet , i da nesto znaci u sferi nogometa.
Nemojte mi zamjeriti nemam nista protiv Refke drag mi je igrac , ali ovako vise ne ide.
Kako je krenulo Mikia u United , i kako grije klupu , ne bi me iznenadilo da nas moli da ga na godinu vratimo nazad .
Japanac je izdrzao cini mi se dvije ili tri sezone i vratio se.
Moze nije problem za nekih 15 milki
Sada se spominju tjedni , a mozda i mjeseci a u najgorem slucaju da bi ovaj dio sezone za njega bio zavrsen.
Ja sam misljenja , i jos sam to u nekoliko puta napisao da je najbolje njega prodati , lik ima staklene noge , to vise nije slucajnost , to je kod njega postalo kronicno.
Da je igrac , igracina je , ali ni ovako ne moze vise
Sacekati da ozdravi , i lijepo ga upakovati i to sa masnicom i pravac Italy ili Spain, U Englesku nema ni govora tamo bi kod onih mesara odmah zavrsio karijeru.
Zato odmah na zimskom prelaznom roku utaliti ga za nekih 45 - 50 miliki i za tu gutu dovesti prije svega zdravu zamjenu koja nije sklona povredama.
Naravno isti da ima kvalitet , i da nesto znaci u sferi nogometa.
Nemojte mi zamjeriti nemam nista protiv Refke drag mi je igrac , ali ovako vise ne ide.
Kako je krenulo Mikia u United , i kako grije klupu , ne bi me iznenadilo da nas moli da ga na godinu vratimo nazad .
Japanac je izdrzao cini mi se dvije ili tri sezone i vratio se.
Moze nije problem za nekih 15 milki
Reus je svoj maksimum dao u prve dvije sezone, onda je dvije sezone lagano padao u formi i plus povrede, nije mu džaba za jednu sezonu cijena na TM pala za 20%, ako bude pauzirao čitavu polusezonu, onda je pitanje da li nam treba repriza trakavice zvane Gundogan, mada nije lako donijeti ni odluku o njegovoj prodaji. Daj Bože da se on vrati na stare staze.jamesrodriguez je napisao/la:Ovo u vezi Reusa vise nije normalno , prognoze su bile polovinom Augusta da se vrati u timski trening!!
Bürki, Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer, Weigl, Pulisic, Götze, Guerreiro, Dembélé, Aubameyang.
Weidenfeller, Mor, Rode, Ramos, Kagawa, Castro, Ginter.
Pulisic i Guerreiro u prvoj...Schurrle povrijedjen.
Weidenfeller, Mor, Rode, Ramos, Kagawa, Castro, Ginter.
Pulisic i Guerreiro u prvoj...Schurrle povrijedjen.
Hocel biti kakav kvalitetan link braco? Hvala.
predmijevam laganih 0-3 za naše, dembele puliša i aubicaKenoRob je napisao/la:Hocel biti kakav kvalitetan link braco? Hvala.
biti će link kasnije
-
KayserSose
- Kontakt:
Zanimljiva postava. Sretno našima.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Neka neko javi ako ima link za večerašnju utakmicu.
Hvala za link. Razvaljotika u Varsavi. Bas zalosno vidit gdje je Poljski fudbal pa tek onda gdje je BiH fudbal jer je ova Legija izbacila Zrinjski sa pola snage...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Desperado09
- Kontakt:
Pula nas najmlađi igrac ikad u LP.
Igra se koliko nam treba. Auba ispustio dvije stopostotne sanse. Gotze i Gurreiro veoma dobri.
Schurrle samo propusta mec iz predostrožnosti zbog lakše povrede zadobijene u Leipzigu.
Igra se koliko nam treba. Auba ispustio dvije stopostotne sanse. Gotze i Gurreiro veoma dobri.
Schurrle samo propusta mec iz predostrožnosti zbog lakše povrede zadobijene u Leipzigu.
0:3 x2zgmiky je napisao/la:predmijevam laganih 0-3 za naše, dembele puliša i aubicaKenoRob je napisao/la:Hocel biti kakav kvalitetan link braco? Hvala.![]()
biti će link kasnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.