Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Na Juventuz forumu yebu oca,boga i majku Alegriju sto nije poceo sa Pjanicem

Doktor fudbala ulazi 
Zadnja izmjena: Mort4l, dana/u 14 sep 2016, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mire pratio kosarku, zamolio trenera da ga ostavi na klupi do kraja 
Zabit ce ga Mire ko da gledam
Pjana se lagano ostri, iducu tekmu jeno dvije minute da shvati geometriju isl.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Alegri trenerski mag
.Kakav idiot od trenera jbt! Nije Pjanke Messi da rijesi utakmicu u 20 minuta
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E jest imao šta i pratit. :mrgeen:calcio je napisao/la:Mire pratio kosarku, zamolio trenera da ga ostavi na klupi do kraja
Solidno je ovo odigrao malo što je bio. Nije još sve formule pohvatao, nije sve sa sinusom i cosinusom shvatio. Nije bio na času.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Asteriks je napisao/la:Pjana se lagano ostri, iducu tekmu jeno dvije minute da shvati geometriju isl.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jedva cekam da se zacementira u prvih 11. Tanak Juve malocas, jos uvijek se traze i navikavaju na igru bez Pogbe. Realno gledajuci, Juve dobro stoji na terenu protekle pa i ove sezone uzmemi li u obzir odlaske nositelja igre; Pirla, Vidala i sad Pogbe (moze se i Tevez spomenuti).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nesto mi naumpade pa nas Pjanke jedino kad dodje kod nas igra cijelu utakmicu, dje god da dodje i kad se nametne u prvoj tu je negdje do 65 
Ma Juve ko Juve,nisu nikad umirali od ljepote u igri,.Defanzivno odlicni,Sevilja ništa nije napravila naprijed dok su s druge strane Kedira i Higuain imali par dobrih prilika da riješe utakmicu,.
Pjanke solidno ono što je igrao ma da je ono bio sramotan šut sa distanice realno
Pjanke solidno ono što je igrao ma da je ono bio sramotan šut sa distanice realno
Za onih dvadesetak minuta, onaj laznjak pa lopta Higuainu i ovo zadnje gdje je izigrao Alvesa, odlicni potezi, konkretno od veznjaka pokazao vise nego ona trojica za citavu utakmicu.
Nije sto je nas, ali mislim da bi juve dobio da je krenuo od pocetka
bas im je falio neko sa tehnikom i zavrsnim pasom.
jbg alegri usrao motiku sto je ovako supacki usao u utakmici, reklo bi se lekcija za ubuduce.
Nije sto je nas, ali mislim da bi juve dobio da je krenuo od pocetka
jbg alegri usrao motiku sto je ovako supacki usao u utakmici, reklo bi se lekcija za ubuduce.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ajd bar cemo ga protiv Intera gledati od prve minute ili ce i tu Alegri ispast pic
Steta sto ondje ne upisa asistenciju za Higuaina, sjajan potez je napravio.
Steta sto ondje ne upisa asistenciju za Higuaina, sjajan potez je napravio.
Nije to smijesno,to je uvreda najgore vrste.rope11 je napisao/la:moj alegri, smijesno da jedan asamoah i lemina igraju ispred njega![]()
fino mu se oduzise obojica skupa sa kedirom, centra nisu znali preci.
Ja ne bih mogao odolit da mu ne kazem,izvini treneru dobri,postujem ja tebe i sve je to uredu ali jesi ti mene doveo da me vrijedjas ili sta.
Izvini ali ne mogu ti ja to pa sta kosta da kosta.Nego,vidi ti sa predsjednikom da se dogovorimo da ja idem u januaru.
Uzgred,je ko Lemina,misim dje igro,oklen je doso,kome je dao gol,dje izlazi.....?
Je ko Asamoah,to je onaj Kvadvo sto bi ga ova juvetova forumska djeca spominji?I ako je taj,oklen on vezni?
Mislim,stvarno ne znam ove igrace a utvaram si da pratim nogomet.
- IlCapitano
- Kontakt:
Čuješ od forumskih romanista, Gefufna te upozorava, ali ne vjeruješ dok ne vidiš svojim očima... 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ocigledno pratite juve ko sto ja pratim bate borisov. Za mjesec dva ce bit u prvoj. 100%. Pa da je max kupio Pogbu kad je Conte, pogba bi tek prosle sezone bio u prvoj 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
http://sportsport.ba/ino_fudbal/allegri ... icu/206747
Žabarska posla,eto neka ti Lemina riješi utakmicu,ajd da je igrao Hernanes pa bi možda čovjek probao shvatiti neke stvari ali ovako niđe veze.
Žabarska posla,eto neka ti Lemina riješi utakmicu,ajd da je igrao Hernanes pa bi možda čovjek probao shvatiti neke stvari ali ovako niđe veze.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, enobarca, greenwood, MiranGlasnic, PeppermintSA i 36 gostiju.