malo ljudi prica o A.J.-u, ali lik je konstanta kakve nemaBernardBarnjak je napisao/la:![]()
sjajan igrac...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
malo ljudi prica o A.J.-u, ali lik je konstanta kakve nemaBernardBarnjak je napisao/la:![]()
Moj jesta to ti samo mislisjestamaji je napisao/la:gledam ovaj naš fantazi, naša divizija je mega izjednačena. OK, kad_kako je imao top week, ali nas trojica ostalih smo unutar 0,2 poena![]()
ja 97,90, elmedin 97,94 a edo 98,10
lakapo, tek je krenulo, više se može reći tek za koju heftu, ili misliš da će running backovi iz tima kad_kako svake hefte praviti po 75 bodova?Edin TM87 je napisao/la:Moj jesta to ti samo mislisjestamaji je napisao/la:gledam ovaj naš fantazi, naša divizija je mega izjednačena. OK, kad_kako je imao top week, ali nas trojica ostalih smo unutar 0,2 poena![]()
ja 97,90, elmedin 97,94 a edo 98,10ovdje je kad kako najjaci jer ima najbolje startere, ja imam najsiru klupu, prosjek cijele klupe 15 poena sto je vrhunski i sad sam na slatkim mukama koga startat protiv tebe. Elmedin ide taktikom ko prosle godine, na late picku uzme suspendovane i povrijedjene, Bella, Gordona i Eiferta ceka i onda ce bit strasan, tako je osvojio prosle godine i nanizao 11 pobjeda za redom koje sam ja sad prekinuo. Onda ostajes ti
s alemom da se boris za opstanak
![]()
A bez zeze ako odemo sad na 2-0 ja i kad kako vi ste u problemu...
Sto se tice Coltsa Luck ide na MVP, strasna predstava napada, ocajna predstava odbrane no ima vremena da se poprave stvari, sad idemo redovnoj musteriji na odskocnu dasku.
Sto se tice AJ Greena on je odmah iza Browna rame uz rame s Odellom i Juliom dakle na granici top 3. Strasan igrac.
I to sto kazes, sad ce se Bell vratit jos malo tako da gubi jednog RB. Nazalost to je nakon tekme sa mnom.jestamaji je napisao/la: lakapo, tek je krenulo, više se može reći tek za koju heftu, ili misliš da će running backovi iz tima kad_kako svake hefte praviti po 75 bodova?
Pa TE po nekima ovdje uopste nije bitan ?!Thranduil je napisao/la:KenoRob i ja zajedno imali 1.10p. na poziciji TE i to svih ovih 1.1p donio njegov TE![]()
Ko je Pats u ligi?
Izvini molim te, ali 81p. [emoji14]jestamaji je napisao/la:lakapo, tek je krenulo, više se može reći tek za koju heftu, ili misliš da će running backovi iz tima kad_kako svake hefte praviti po 75 bodova?Edin TM87 je napisao/la:Moj jesta to ti samo mislisjestamaji je napisao/la:gledam ovaj naš fantazi, naša divizija je mega izjednačena. OK, kad_kako je imao top week, ali nas trojica ostalih smo unutar 0,2 poena![]()
ja 97,90, elmedin 97,94 a edo 98,10ovdje je kad kako najjaci jer ima najbolje startere, ja imam najsiru klupu, prosjek cijele klupe 15 poena sto je vrhunski i sad sam na slatkim mukama koga startat protiv tebe. Elmedin ide taktikom ko prosle godine, na late picku uzme suspendovane i povrijedjene, Bella, Gordona i Eiferta ceka i onda ce bit strasan, tako je osvojio prosle godine i nanizao 11 pobjeda za redom koje sam ja sad prekinuo. Onda ostajes ti
s alemom da se boris za opstanak
![]()
A bez zeze ako odemo sad na 2-0 ja i kad kako vi ste u problemu...
Sto se tice Coltsa Luck ide na MVP, strasna predstava napada, ocajna predstava odbrane no ima vremena da se poprave stvari, sad idemo redovnoj musteriji na odskocnu dasku.
Sto se tice AJ Greena on je odmah iza Browna rame uz rame s Odellom i Juliom dakle na granici top 3. Strasan igrac.
Tesko ce u onoj formaciji prpigrat..ako im pogledas akcije barem prptov SF svaki put znas kad ce trcat..providne su im one seme za trcanje samo takotillman je napisao/la:Ramsi zadnjih godina redovno odigraju dobro protiv Seahawksa, plus je prva utakmica u Los Angelesu nakon 20 godina, valjda ce Gurley proigrat, inace ako opet razocara ide na trade block.. a valjda ce junacina Dez odigrat nesto protiv Normana, inace i njega bencham za Benjamina iz Chargersa
prva dva picka sa drafta mi osvojili 5 poena uprvom kolu (Gurley i Dez jel)... hahahha
ostavio sam ga za startera samo zbog toga sto igraju dobro protiv seahawksa u ovih par godina pod Fisherom, jedino zbog toga... plus i napad Seahawksa je talasika... O-Line je duplo gora nego u nasih meda....SaltCityAttack je napisao/la:Tesko ce u onoj formaciji prpigrat..ako im pogledas akcije barem prptov SF svaki put znas kad ce trcat..providne su im one seme za trcanje samo takotillman je napisao/la:Ramsi zadnjih godina redovno odigraju dobro protiv Seahawksa, plus je prva utakmica u Los Angelesu nakon 20 godina, valjda ce Gurley proigrat, inace ako opet razocara ide na trade block.. a valjda ce junacina Dez odigrat nesto protiv Normana, inace i njega bencham za Benjamina iz Chargersa
prva dva picka sa drafta mi osvojili 5 poena uprvom kolu (Gurley i Dez jel)... hahahha
Odlicni, ako se to moze reci nakon prvog kolaIlCapitano je napisao/la:Kakvi su Steelersi ove godine?
Po meni su što se tiče napada uz Cardinalse najraznovrsnija ekipa ove sezone, još da Bryant nije suspendiran bili bi još uvjerljiviji. Jedino u što malo sumnjam kod njih je obrana, vidjet ćemo protiv nekih jačih ekipa kako će reagirati obrana jer Redskinsi nisu ostavili neki dojam.IlCapitano je napisao/la:Kakvi su Steelersi ove godine?
Vrhunski su, contenderi za homefield advantage. Samo da ne bude taj peh sto ih prati zadnje 3 god, a to su povrede Bena i Bella vecim dijelom i u finisu sezone. Taj napad je fantastican sa BBB i sigurno najbolji trio QBRBWR u ligi.Mig_Mig je napisao/la:Odlicni, ako se to moze reci nakon prvog kolaIlCapitano je napisao/la:Kakvi su Steelersi ove godine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.