Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
+100000NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I jos nesto. Da smo mi neki navijaci, sutra bi nas bilo 10.000+ na ulici, trazilo odgovore
Da se jos jednom citiram, za svaki slucajkatarakta je napisao/la:Pa Jasmin je Slobodi namijenio sudbinu Dite. Ko nju ugasi? Da se Azmir nije pojavio dosad bi to bilo realizirano. Sloboda bi igrala derbije u Solini. Nista Jasmin nije bolji od ovih iz Banovica. I on polaze racune stranackim sefovima. Pravi turisticki grad. Haha. A u stvari nema turista, vec imaju posjetioci. Hoteli su krcati, trazi se krevet viseI da ima imalo obraza, ne bi se vise ni kandidovao. Vec 16 godina vlada i s tog aspekta moze napravit mehanizam da bude dozivotni vĺadar. A demokrata
Njegov UO mogli bi ciniti Secer, Fule, Lakic...na celu sa ovim Kurevicem. A o njemu prezime sve govori. Skrili se u misje rupe. Niko se ne oglasava
Mogo bi Jasmin ostat i bez tvoje podrskeDoeTz je napisao/la:jbt jos ce mi i suze krenut gledajuci ovaj interviju...
tako nekaoDoeTz je napisao/la:jbt jos ce mi i suze krenut gledajuci ovaj interviju...
Zar je imao?katarakta je napisao/la:Mogo bi Jasmin ostat i bez tvoje podrskeDoeTz je napisao/la:jbt jos ce mi i suze krenut gledajuci ovaj interviju...
Top nam je brate...i ovdje na forumu ima par likova koji se boje da ako ode Faraon moglo bi nam biti čak i gore ma sta to značilo jer teško da gore od ovog može... Zato je najbolje da ga glabamo faraonu do smrti jer imaju gori...sutra ce imati miting na Slatini i neće se pocesati za Slobodom a neće mu niko ništa.ni prigovorit na skupu... . Ugasit će klub vijek star al bitno je književne večeri preživeThranduil je napisao/la:FK Sloboda i sport općenito je sitnica šta nam uradiše od grada i države a mi ni da smo se pomjerili. Punih 20g. šaltamo jedne te iste a oni nas guze li guze. Nismo bolje ni zaslužili, vlast je ogledalo naroda u demokratskim državama.
Azmiru Husiću kapa do poda za sve što je uradio i što je imao u planu da uradi.
Ko kad su nam i KK Ditu ugasili. Qurcem se nije mrdnulo. Tad sam zivce potrosio i shvatio gdje zivim tako da mi je sve ovo sad vec normalno.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I jos nesto. Da smo mi neki navijaci, sutra bi nas bilo 10.000+ na ulici, trazilo odgovore