iza 15:00...Tuzlak04 je napisao/la:. . . ne vjerujem da će izlaziti u javnost sa bilo kakvim informacijama. . ..
sve cete cut
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
iza 15:00...Tuzlak04 je napisao/la:. . . ne vjerujem da će izlaziti u javnost sa bilo kakvim informacijama. . ..
ja bi prije reko da je azmir ovaj u pozadini, zna on kakva je blentovina ovaj hahahahsolinas je napisao/la:
E ovako to izgleda na sastanku,Bonny,Azmir,i Bingo su ovaj celavi,Jasmin je emir![]()
I tuzlanska zvona zvonetzmalisa je napisao/la:Update potpisa, samo oni koji prate Galeriju ce razumiti
Ja sam isto čuo od ozbiljnog čovjeka,ovo bi moglo izaći bolje nego što smo očekivali,normalno ako je istinaTaRgEt_ je napisao/la:Ljudi danas sam cuo od direktorice jedne firme nase gigantske da smo prodani njima i jos jednoj firmiAzmir ce da ostane predsjednik a ovi ce biti u Upravnom odboru jer su u jako dobrim odnosima.
Ostaje nam da vidimo ...
Ako se kojim slucajem to desi, mada se ne nadam da se ne bi razocarao, onda cemo bit troduplo jaci nego prije ovog sranjaChinaglia je napisao/la:al da ostane babuka, Azmir & Bingo, top
nadajmo se najboljem
Mi iz svakog sranja izadjemo duplo jaci,ne pretjerujpinoglavi je napisao/la:Ako se kojim slucajem to desi, mada se ne nadam da se ne bi razocarao, onda cemo bit troduplo jaci nego prije ovog sranjaChinaglia je napisao/la:al da ostane babuka, Azmir & Bingo, top
nadajmo se najboljem
U cemu je fazon sa tim smajlicimaChinaglia je napisao/la:ma uđe li Bingo, nece babuka niđe, mada ja mislim da on svakako nece niđe, nego da se malo igra
neam blage, ne rade nesto :cry:solinas je napisao/la:U cemu je fazon sa tim smajlicima :think:Chinaglia je napisao/la:ma uđe li Bingo, nece babuka niđe, mada ja mislim da on svakako nece niđe, nego da se malo igra :kafa:
hahahahaha joooojjjjj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.