sad ima i 4.koloBosnier je napisao/la:Jel 3. pretkolo zadnje do putu u Evropsku ligu ?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
1947!
ne, zadnje je 4.Bosnier je napisao/la:Jel 3. pretkolo zadnje do putu u Evropsku ligu ?
4-to pretkolo ....Bosnier je napisao/la:Jel 3. pretkolo zadnje do putu u Evropsku ligu ?
http://img691.imageshack.us/img691/1364/el4kolo.jpg
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Čestitke na prolazu 
Nego, sto se tiče 3.pretkola, nekako mislim da ne mozete dobiti Liverpool, a mislim ni Juventus. Nisam siguran, al od zadnje dvi godine se gleda nekako geografski, što znaci da bi Zrinjski (ako se ne varam s prethodnom tezom) mogao dobiti nositelje iz Rumunjske, Češke, Turske, Bugarske, Grčke, Poljske..
Neka me netko ispravi ako griješim..

Nego, sto se tiče 3.pretkola, nekako mislim da ne mozete dobiti Liverpool, a mislim ni Juventus. Nisam siguran, al od zadnje dvi godine se gleda nekako geografski, što znaci da bi Zrinjski (ako se ne varam s prethodnom tezom) mogao dobiti nositelje iz Rumunjske, Češke, Turske, Bugarske, Grčke, Poljske..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
nema vise djeljenja po regijama ,ja mislim to je bilo jedne sezone pa su ukinuli,moze svak sa svakim zapast,samo nemogu igrat azerbejdzaski klubovi i od jos neke drzave jedni protiv drugih(nemoguse sjetit druge drzave)dubrava je napisao/la:Čestitke na prolazu
-
- Kontakt:
A cekajte ko garantuje zrinjskom da prolazi ?
-
- Kontakt:
Ja prognoziram pobjedu zrinjskog jedno 5-6:0 ali kazem danasnji fudbal je takav da svako svakoga moze dobiti 

- KB-TM87
- Kontakt:
Mostarci, iskrene čestitke i nadam se da će te sa lakoćom proći Tre Penne 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Aj ti na temu veleza pa se tamo ulizuj,pises "mrski su mi oni s desne strane",a ovdje cestitas!dubrava je napisao/la:Čestitke na prolazu

HSK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
neznas da od babilona nemozes sakriti nista 

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Malo popravljamo skor u evropskim natjecanjima od zadnje 4 dobili smo 3!
Sve ukupno do sada:
20 utakmica u evropi!
8 pobjeda!
3 nerjesena !
9 poraza
Od kada je Jovic na kormilu to izgleda sasvim drukcije!
8 utakmica u evropi!
5 pobjeda
3 izgubljene (2* Braga i jednom Slovan )

Sve ukupno do sada:
20 utakmica u evropi!
8 pobjeda!
3 nerjesena !
9 poraza
Od kada je Jovic na kormilu to izgleda sasvim drukcije!
8 utakmica u evropi!
5 pobjeda
3 izgubljene (2* Braga i jednom Slovan )
HSK Zrinjski Mostar
Prva postava vam nije losa, ali vam je klupa kratka. Zato ce sigurno biti jos nekih dolazaka, jer uz to sto vam trebaju igraci, u slucaju Rizvanovica ste pokazali da mozete ponuditi i odlicne uslove. Spominju li se neka imena?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Kažu da trojica garant dolaze novac problem nije.gollum je napisao/la:Prva postava vam nije losa, ali vam je klupa kratka. Zato ce sigurno biti jos nekih dolazaka, jer uz to sto vam trebaju igraci, u slucaju Rizvanovica ste pokazali da mozete ponuditi i odlicne uslove. Spominju li se neka imena?
O imenima u nas ne mozes saznati dok to pojacanje ne potpise ugovor,znam da se radi na dovođenju lijevog bocnog i mozda jednog veznog i napadaca!gollum je napisao/la:Prva postava vam nije losa, ali vam je klupa kratka. Zato ce sigurno biti jos nekih dolazaka, jer uz to sto vam trebaju igraci, u slucaju Rizvanovica ste pokazali da mozete ponuditi i odlicne uslove. Spominju li se neka imena?
Sad hoce li sto biti od toga ne znam,znam samo da nam je prvih 11 sasvim odlican sastav al sezona je duga,uz prvih 11 imamo tu i Hadzica i Pehara koji su potencijal za prvih 11!
Rizvanovic vidi se na njemu da je skolovan igrac a ima i fizicke predispozicije ,kad se on i Selimovic uigraju bit ce to najbrza desna strana u drzavi i sinoc su sa par poteza izbacivali po par igraca Tobola!
HSK Zrinjski Mostar
- elninho_resTO
- Kontakt:
kako je onda na zeljinom zdrijebu bilo podjeljeno po regijama,isto nije bilo nista do izvlacenja i onda podjelili,jos uvjek to rade maakr ja mislim a imate primjer zeljemagic je napisao/la:nema vise djeljenja po regijama ,ja mislim to je bilo jedne sezone pa su ukinuli,moze svak sa svakim zapast,samo nemogu igrat azerbejdzaski klubovi i od jos neke drzave jedni protiv drugih(nemoguse sjetit druge drzave)dubrava je napisao/la:Čestitke na prolazu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
e bas smo mi u regiji sa serifom i hapoelom...elninho_resTO je napisao/la:kako je onda na zeljinom zdrijebu bilo podjeljeno po regijama,isto nije bilo nista do izvlacenja i onda podjelili,jos uvjek to rade maakr ja mislim a imate primjer zelje
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- elninho_resTO
- Kontakt:
pa nismo u regiji al su nas ponekom kiteriju svrstali snjima,ista situacija bi mogla bi ii ovdjeSeyo_TM je napisao/la:e bas smo mi u regiji sa serifom i hapoelom...elninho_resTO je napisao/la:kako je onda na zeljinom zdrijebu bilo podjeljeno po regijama,isto nije bilo nista do izvlacenja i onda podjelili,jos uvjek to rade maakr ja mislim a imate primjer zelje

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
nije to po regijama nego se na dan izvlačenja naprave podgrupe sa potencialnim protivnicima.
za prvo pretkolo je to bilo tako da se ne nositelji i nositelji poredaju po koeficientu pa u grupu a ide jedna ekipa od prvih 5 najbolje rangiranih, slijedeći u tu grupu ide rangirani od 5 do 10 mjesta i tako dalje. na kraju dobije svak podjednake šanse da ga zapane neko teži ali i lakši samo što se broj protivnika smanjio sa 20-30 na 5.
u prvom pretkolu smo dobili najbolje rangiranog protivnika, u drugom jednog od slabijih, za treće bi bilo dobro da bude ili jedno ili drugo. nek nije neka sredina.
za prvo pretkolo je to bilo tako da se ne nositelji i nositelji poredaju po koeficientu pa u grupu a ide jedna ekipa od prvih 5 najbolje rangiranih, slijedeći u tu grupu ide rangirani od 5 do 10 mjesta i tako dalje. na kraju dobije svak podjednake šanse da ga zapane neko teži ali i lakši samo što se broj protivnika smanjio sa 20-30 na 5.
u prvom pretkolu smo dobili najbolje rangiranog protivnika, u drugom jednog od slabijih, za treće bi bilo dobro da bude ili jedno ili drugo. nek nije neka sredina.
covjece znas li ti sta je regija zeljo je mogo zapsta sa sherifom,dinamom,macabiem,tu je samo dinamo bio iz regije...elninho_resTO je napisao/la:pa nismo u regiji al su nas ponekom kiteriju svrstali snjima,ista situacija bi mogla bi ii ovdjeSeyo_TM je napisao/la:e bas smo mi u regiji sa serifom i hapoelom...elninho_resTO je napisao/la:kako je onda na zeljinom zdrijebu bilo podjeljeno po regijama,isto nije bilo nista do izvlacenja i onda podjelili,jos uvjek to rade maakr ja mislim a imate primjer zelje
Nisam se javljao par dana pa da sa zkašnjenjem podnesem izvještaj. Utakmica dpbra, da ne kažem odlična. Otvorena s ovbje strane, puno prilika za gol i dobrih poteza. Tonol je pokazao da je razlogom bio najbolje rangirani nenositelj. KOd nas su se prinove pokazale u lijepom svijetlu ali nam fali još 2-34 pojačanja i mogli bismo opet jurišati na titulu ako nas zaobiđu ozljede za raziku od propšle sezone.
Otvarili smo cilj, prošli prvo kolo i zaradili 90 000€ za sam nastup i još toliko za prolaz u naredno kolo. I drugo ćemo također proći, makar se nadam i time sebi priskrbiti još 90 000€ i nadam se nekog ili dobro atraktivnog protivnika ili nekog s kim bi se mogli hrvati, naravno uz uvjet da dovedemo još par igračla pogotvo za lijevu stranu.
Sve u svemum ja prezadovoljan. I da ne zaboravim, i ovu smo utakmicu namjestili kao što su nekli govorili za prvu. Iz 1 u 2, samo smo sada 1/1. To ne računam službeno u zaradu jer ne ide preko računa

Otvarili smo cilj, prošli prvo kolo i zaradili 90 000€ za sam nastup i još toliko za prolaz u naredno kolo. I drugo ćemo također proći, makar se nadam i time sebi priskrbiti još 90 000€ i nadam se nekog ili dobro atraktivnog protivnika ili nekog s kim bi se mogli hrvati, naravno uz uvjet da dovedemo još par igračla pogotvo za lijevu stranu.
Sve u svemum ja prezadovoljan. I da ne zaboravim, i ovu smo utakmicu namjestili kao što su nekli govorili za prvu. Iz 1 u 2, samo smo sada 1/1. To ne računam službeno u zaradu jer ne ide preko računa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.