FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De bolan nemoj dijete samarati argumentima, pusti ga nek se igra na temi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ovo je jos skracena verzija argumentacije,ali sta vrijedi pricati 'gluhome'joker90 je napisao/la:De bolan nemoj dijete samarati argumentima, pusti ga nek se igra na temi!
Da to nije od onih 5 milja što je Cimi dao, pa sad mažu oči i njemu i namastreetstyle je napisao/la:Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika.![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Prvi kontingent NIKE dresova stigao u Bordo Fan Shop, cijena 80KM za članove FK Sarajevo!
http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/p ... ajevo/3369
Sarajevo ljubavi moja.
Lik je napisao/la:Da to nije od onih 5 milja što je Cimi dao, pa sad mažu oči i njemu i namastreetstyle je napisao/la:Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika.![]()
Kakav Lik
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kaze ovaj celo zeljin dobar bod protiv mladosti , kod nas bi calu razapeli kad bi izjavio da ide na bod .
sonpenn je napisao/la:Prvi kontingent NIKE dresova stigao u Bordo Fan Shop, cijena 80KM za članove FK Sarajevo!
Mi smo Divovi !!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
šta? SAMO 2 mjeseca poslije predstavljanja??? i to nema bordo dresa??? onog najnevažnijeg nama navijačima??? pa kome spomenik dići za ovo?sonpenn je napisao/la:Prvi kontingent NIKE dresova stigao u Bordo Fan Shop, cijena 80KM za članove FK Sarajevo!
zaista
nismo vas vrijedni
Los GiganticosMajkl je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo Divovi !!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za pet milja ne mERes par cijevi postavitiLik je napisao/la:Da to nije od onih 5 milja što je Cimi dao, pa sad mažu oči i njemu i namastreetstyle je napisao/la:Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma znam bolan zejebavam se, al dugo se čeka i odugovlači, a pravih informacija nema zašto je to tako.Sabinho je napisao/la:Za pet milja ne mERes par cijevi postavitiLik je napisao/la:Da to nije od onih 5 milja što je Cimi dao, pa sad mažu oči i njemu i namastreetstyle je napisao/la:Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika.![]()
@Zip opušteno šta se primaš.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Stvarno pretjerujete vise sa pljuvanjem, cak i dobre stvari kad se dese, ne moze proci, a da vam ne zasmeta nesto. Zasto nema bordo dresa necu, da ulazim u to, ali znam da smo NIKE-u mi kao FKS tako reci niko i nista, pa se je zato i cekalo ovoliko dugo, da stignu dresovi. Mozemo mi dobiti dres za dan, ali onda cemo se morati vratiti na Hadalja.
To sto nas je 99% protiv ove uprave i vodstva naseg kluba, ne znaci da nesmijemo pohvaliti neke dobre stvari koje se dese u moru slabih.
To sto nas je 99% protiv ove uprave i vodstva naseg kluba, ne znaci da nesmijemo pohvaliti neke dobre stvari koje se dese u moru slabih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I kad je Haadalj bio falilo je dresova, bordo dresa skoro da nikad nije bilo, a o veličinama da ne pričam. Vidjećemo kako će ovo biti sa NIKE-om.ElCartel11 je napisao/la:Stvarno pretjerujete vise sa pljuvanjem, cak i dobre stvari kad se dese, ne moze proci, a da vam ne zasmeta nesto. Zasto nema bordo dresa necu, da ulazim u to, ali znam da smo NIKE-u mi kao FKS tako reci niko i nista, pa se je zato i cekalo ovoliko dugo, da stignu dresovi. Mozemo mi dobiti dres za dan, ali onda cemo se morati vratiti na Hadalja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
čekaj jel misliš da je NIKE kriv što nije spremljeno na vrijeme, prezentacija, narudžba za fanshop??? jel fakat misliš da NIKE ne radi tako nešto za 1000 i 1000 klubova? jel misliš da im nije rečeno vrijeme isporuke? šta misliš ko je amater u ovoj priči? NIKE? ili administracija FKS?ElCartel11 je napisao/la:Stvarno pretjerujete vise sa pljuvanjem, cak i dobre stvari kad se dese, ne moze proci, a da vam ne zasmeta nesto. Zasto nema bordo dresa necu, da ulazim u to, ali znam da smo NIKE-u mi kao FKS tako reci niko i nista, pa se je zato i cekalo ovoliko dugo, da stignu dresovi. Mozemo mi dobiti dres za dan, ali onda cemo se morati vratiti na Hadalja.
ne treba se koristiti izgovorima, koliko austrijskih 4-ligaša ima NIKE dresove i svima stigli na vrijeme, da ne spominjemo da im i omladinski pogoni nose istu opremu....pa što je Haadalj mogao poturat onakve dresove? jel misliš da je to do njega ili do onog ko mu primi takav (ne)rad?
ili misliš da je možda moguće da problem leži u tome što klub nije naručio dresove za fanshop nego to radi treće lice tj. Garmond , to je kao da ja i ti pošaljemo mail NIKE-u eto mi bi htjeli dresove Sarajeva? pa onda malo traje?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
stvarno mi nije jasno zašto se oko svega mora prepirati i praviti bauk oko svega eto sada neko kriv što dresovi nisu odmah stigli pa ljudi moji tko će uzeti dres kupit će ga sada kada su stigli ali eto moramo mi naći neku primjedbu nemojte se uvijek ponašati kao pravi balavci to tako ide u našoj državi uvijek se čeka pa bilo to bili dresovi ili neki dokumenti ili nalazi od doktora itd. malo se urazumite
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vratit ce se.joker90 je napisao/la:Steta sto nema vise ovog ljiljana na grbu!Testo je napisao/la:evo od naše zorice @Majkl za sve hordaše:
Što more stijeni je
što čovjek ženi je
baš to si meni ti
i više od ljubavi
Ne mogu da te ne volim, ne volim
i da bez tebe živim
jer ti me putem sna
nosiš do Koševa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa šutite ko vam brani , moglo se šutiti i kad su bili baljak i co.fks74 je napisao/la:stvarno mi nije jasno zašto se oko svega mora prepirati i praviti bauk oko svega eto sada neko kriv što dresovi nisu odmah stigli pa ljudi moji tko će uzeti dres kupit će ga sada kada su stigli ali eto moramo mi naći neku primjedbu nemojte se uvijek ponašati kao pravi balavci to tako ide u našoj državi uvijek se čeka pa bilo to bili dresovi ili neki dokumenti ili nalazi od doktora itd. malo se urazumite
šta fali primjedbi? šta ne trebamo biti profesionalan klub? extra
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Moj potpis .DenchiNL je napisao/la: pa šutite ko vam brani , moglo se šutiti i kad su bili baljak i co.
šta fali primjedbi? šta ne trebamo biti profesionalan klub? extra
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Biseri iz familije: Čuva pin od kreditne kartice pod 'Husref Musemić' u imeniku.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- raspadsistema
- Kontakt:
Joj kad ovog Cimirota gledam ko da mi rod najblizi igra. Nevjerovatno kako mi je drag. Da nam je jos jedan ovakav...