Marjancatatm87 je napisao/la:da hoce marijan želju prenosit
Sportski komentatori
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
a i mi svrsavamo na ove hrvate a pjujemo po ovim ansima, a pogledajte ova dva kretenoida:
opis klipa sve govori
opis klipa sve govori
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Gledao sam ovo milion puta. Najjače je ono kada iz najbolje moguće kamere vidimo da nema govora o penalu, a njih dvojica šute. No, prikazuju onda snimak sa kamere sa desne strane, a Štimac govori "Tu je bilo kontakta". 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHAHWolverine je napisao/la:a i mi svrsavamo na ove hrvate a pjujemo po ovim ansima, a pogledajte ova dva kretenoida:
opis klipa sve govori
Bozo susec i Igor Stimac cini mi seWolverine je napisao/la:a i mi svrsavamo na ove hrvate a pjujemo po ovim ansima, a pogledajte ova dva kretenoida:
opis klipa sve govori
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 09 jul 2010, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
bio bih najsretniji covjekcatatm87 je napisao/la:da hoce marijan želju prenosit
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
hahahah koji debilizamjuznjak> je napisao/la:Bozo susec i Igor Stimac cini mi seWolverine je napisao/la:a i mi svrsavamo na ove hrvate a pjujemo po ovim ansima, a pogledajte ova dva kretenoida:
opis klipa sve govoriBozo ponajbolji komentator po meni na ovim prostorima
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Penal ! Penal ! CIsti jedanaesterac ! Cisti jedanaesterac !

Ovi gori od poznatog dvojca sa Obn-abavarian_bk je napisao/la:Penal ! Penal ! CIsti jedanaesterac ! Cisti jedanaesterac !![]()
![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Del Bosque je bio starter u svakoj utakmici 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Del Bosque je bio starter u svakoj utakmici
Del Bosque je koristio 20 igraca , a u Del Bosque je bio starter u svakoj
Velid Spaho:Španija nijedan mec na ovom prvenstvu nije izgubila 
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
iiiiiiiiiiii?bad_boy je napisao/la:Velid Spaho:Španija nijedan mec na ovom prvenstvu nije izgubila
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
sta iiiiiiiiiiiiiiiiii ? Pa on kao komentatora trebao bi znati da Spanija ima poraz od Svicaraca 1:0,a ne ovako se izvaljivat*p!p!t@* je napisao/la:iiiiiiiiiiii?bad_boy je napisao/la:Velid Spaho:Španija nijedan mec na ovom prvenstvu nije izgubila
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Ejs nije to tako velka greska xDbad_boy je napisao/la:sta iiiiiiiiiiiiiiiiii ? Pa on kao komentatora trebao bi znati da Spanija ima poraz od Svicaraca 1:0,a ne ovako se izvaljivat*p!p!t@* je napisao/la:iiiiiiiiiiii?bad_boy je napisao/la:Velid Spaho:Španija nijedan mec na ovom prvenstvu nije izgubila
Kakve im se desavaju ova i nije nesto xD
Cuj Del Bosque igrao sve utakmice -.-' to je izvala xD
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Po meni ove tri izvale su obiljezile ovaj SP sto se komentatora tice:
Engleska - SAD (Komentator: Kemal Ahmetovic)
"Jao, sta ce novinari uraditi od Kapella nakon sto je ovo uradio (stavio Greena na gol), odrat ce ga k'o jarca i okrenuti na raznju"
Slovacka - Paragvaj (Komentator: Dragisa Corsovic)
"Vidjeli smo jednu muhu, druga je na golu Slovacke"
Njemacka - Urugvaj (Komentator: Ibrahim Muratovic)
Fridrich pogadja precku, a on kaze: "EVO POGOTKA, EVO PRECKEEEEEEEEE!!

Engleska - SAD (Komentator: Kemal Ahmetovic)
"Jao, sta ce novinari uraditi od Kapella nakon sto je ovo uradio (stavio Greena na gol), odrat ce ga k'o jarca i okrenuti na raznju"
Slovacka - Paragvaj (Komentator: Dragisa Corsovic)
"Vidjeli smo jednu muhu, druga je na golu Slovacke"
Njemacka - Urugvaj (Komentator: Ibrahim Muratovic)
Fridrich pogadja precku, a on kaze: "EVO POGOTKA, EVO PRECKEEEEEEEEE!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
villa novi igrac valencije, a navas igrac barcelone. boze...
i kad ga kristic ispravi "mislis villa novi igrac barcelone" kaze spaho "naravno,naravno"Wolverine je napisao/la:villa novi igrac valencije, a navas igrac barcelone. boze...
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Najsmjesniji komentar je bio na OBN-u, neznam koja je utakmica bila. Padne neko u sesnestercu i kaze Adis: penal, penal i sudija nesvira penal, onda Sasa kaze: kolega Adise nisam ja reko da je penal 
rekao je i Navas igrac reprezentacije SevilleWolverine je napisao/la:villa novi igrac valencije, a navas igrac barcelone. boze...
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 6 gostiju.