Mirza Karace bio sam uz tebe za vrijeme onih podjela i stao na tvoju stranu u vrijeme kada je na suprotnoj strani bila opasna ekipa i ljudi sa svakakvim pozadinama ali sada vidim da si pi3ka prodana.Za Indira mi nije cudno.Pusti se neke stvari da radi tj zataska se i on je tu.A isti ce ga za par godina zatvorit i ogulit do jaja.Lafo lik kandidat za Opstinsko vijece i cilj mu Sport a sastanci s tipom koji je unistio sport u gradu.O gospodjo Karac sta si rodila,vjerujem da ni sama ne znas misljenje i opredjeljenost svog sina koji je do jucer pljuvao po nacelniku sad mu pusi ispod stola.
Kako ti nije zao pokojnog Nevena na cijoj si sahrani pricao protiv ovog istog nacelnika i ciji lik imas istetovirano na svojoj kozi te pokojnog Saleta.Njih dvojica ti ovo nikada ne bi halalila.
Ocekujte rat i za tribinu sada.Cipa ako se minutu aktivira ode i sjever u neku stvar jer cemo stati jedni protiv drugih u ovakvim trenutcima za klub.Ocekujte neocekivano.
Ni sam nisam bio zadovoljan povremenim Azmirovim odlukama ali nisam ni bio protiv njega.Jbg ga bar je nesto klubu dao ali sada sam 100% za Azmira i lobirat cu kod koga stignem,kako i gdje stignem protiv Jasmina,tebe Mirza i vaseg pokusaja da nas ugasite.
DAO SAM TI DUSU SRCE SAM TI DAO
NISTA VISE NEMAM
JER JE JASMIN KRAO!!!!
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.