Filantrop je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Jarane odgovar samo nije bitno nek se izbrise post al se zna istinaHairlija je napisao/la:Da vas dodje 10 000 sa svih polja i svih livada nedamo vam titulu,tu na Kosevu
NK Široki Brijeg
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Hayley <3
-
analiticar_
- Kontakt:
Cekao sam over 2.5 na kladionici, to mi bio zadnji 5. par na listicu. Gledao utakmicu na TV i nakon fulanog penala zguzvam tiket i bacim u smece...Prebacim kanal da gledam nesto drugo jer je vec bila 70 i neka minuta..Poslije kasno uvece se vratim na teletext i vidim 3-0, bilo je kopanja po smecu u kasne sate....No novac je tu.... 
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Kako će Lištica proći 2 pretkola, to je nemoguće. Čestitke Širokom na prolazu, svi u Beč
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
moze li mi rec netko info jel se ide u Beč jer oni imaju kaznu od utakmice s Atletic Bilbaom?
a evo i snimke tih nereda
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, igra se na Franz Horr Stadionu u 18.00.bogbatina je napisao/la:moze li mi rec netko info jel se ide u Beč jer oni imaju kaznu od utakmice s Atletic Bilbaom?
Hayley <3
-
analiticar_
- Kontakt:
Hoce ako ga nadju na karti....Niks1994 je napisao/la:hoce li ovi huligani doci u siroki na uzvrat
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
jok..kud ces ako nemozes na stadion navijatbogbatina je napisao/la:moze li mi rec netko info jel se ide u Beč jer oni imaju kaznu od utakmice s Atletic Bilbaom?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:jok..kud ces ako nemozes na stadion navijatbogbatina je napisao/la:moze li mi rec netko info jel se ide u Beč jer oni imaju kaznu od utakmice s Atletic Bilbaom?
Ne može se u Beč stadion im je suspendiran,i igra se pred praznim tribinama,a isto čuo sam i da njihovi navijači neće smjeti dolaziti u Široki
cestitke na prolazu i imate sanse protiv skijasa samo hrabro 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- KB-TM87
- Kontakt:
Čestitam od srca na prolazu i nadam se da će pasti i Austrija Beč 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Neznam za dolazak njihovih navijaca, sto se tice teke u Becu u pravu si da je pred praznim tribinama.Evo link ispod:Dabar je napisao/la:Ne može se u Beč stadion im je suspendiran,i igra se pred praznim tribinama,a isto čuo sam i da njihovi navijači neće smjeti dolaziti u Široki
http://www.fk-austria.at/index.php?id=4 ... ae2e357e39
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Sta ces tamo,bolja ce ti ''slika'' biti u Listici nego u Becu.Ted Mosby je napisao/la:Kako će Lištica proći 2 pretkola, to je nemoguće. Čestitke Širokom na prolazu, svi u Beč
Jer i da hces od gledanja tekme uzivo nema nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da njihov stadion je suspendovan na 2 evropske tekme zbog divljanja njihovih navijaca u Bilbau.A i gostovanja su im zabranjena na ne znam koliko tekmi u evropi sto znaci da ih nema u Sirokom.
Nego koji su stadion prijavili za tekme?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zar nije samo kazna da se igra bez publike, a ne da moraju igrati na nekom drugom stadionuDevil je napisao/la:Da njihov stadion je suspendovan na 2 evropske tekme zbog divljanja njihovih navijaca u Bilbau.A i gostovanja su im zabranjena na ne znam koliko tekmi u evropi sto znaci da ih nema u Sirokom.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A da mene nesta okrenulo,yaboravite na ovo zadnje pitanje.dzenan01 je napisao/la:Zar nije samo kazna da se igra bez publike, a ne da moraju igrati na nekom drugom stadionuDevil je napisao/la:Da njihov stadion je suspendovan na 2 evropske tekme zbog divljanja njihovih navijaca u Bilbau.A i gostovanja su im zabranjena na ne znam koliko tekmi u evropi sto znaci da ih nema u Sirokom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
KB-TM87 je napisao/la:Čestitam od srca na prolazu i nadam se da će pasti i Austrija Beč
Cuvajte se "rukometasa" Rolanda Linza koji je nama suknuo gol dok je igrao za Bragu,sad je clan Austrie! 
HSK Zrinjski Mostar
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Prvo, hvala svima na cestitkama, i sretno i Zelji i Borcu, kao i Zrinjskom u daljnjem natjecanju, podrazumijeva se.
Drugo, kompleksase opet necu komentirati, a nije ni na njima da komentiraju najorganiziraniji klub u drzavi bez realnih argumenata i kojekakvim lupetanjima.
Moderatori bi se mogli malo vise pozabaviti onima koji spamaju i trollaju teme. Svaka cast svima koji dolaze na normalnu i argumentiranu raspravu, ali ne vidim kome i cemu sluze limitirani pojedinci marginalnog osjecaja za realnost i nogometnu upucenost osim za provociranje.
Trece, momcima svaka cast i cestitke za prolaz dalje. Svoje su demonstrirali u Sloveniji gdje je realno jedno 5:0 trebalo biti. Ovdje da je pao gol u prvom poluvremenu palo bi ih jos cetiri do kraja, mada je i ovako na kraju sve doslo na svoje. Olimpija pala bez da je imala dvije prilike u obje utakmice, prevelika je ipak razlika u klasi i premlada su oni momcad. Sad, Austria Wien, tesko, vrlo, ali, ja vjerujem da ova momcad moze i to proci hrabrom i cvrstom igrom, pa sta bude. Izvuci povoljan rezultat, a onda pun stadion kao protiv Sturma i svasta moze biti. SAMO ŠIROKI!
Drugo, kompleksase opet necu komentirati, a nije ni na njima da komentiraju najorganiziraniji klub u drzavi bez realnih argumenata i kojekakvim lupetanjima.
Moderatori bi se mogli malo vise pozabaviti onima koji spamaju i trollaju teme. Svaka cast svima koji dolaze na normalnu i argumentiranu raspravu, ali ne vidim kome i cemu sluze limitirani pojedinci marginalnog osjecaja za realnost i nogometnu upucenost osim za provociranje.
Trece, momcima svaka cast i cestitke za prolaz dalje. Svoje su demonstrirali u Sloveniji gdje je realno jedno 5:0 trebalo biti. Ovdje da je pao gol u prvom poluvremenu palo bi ih jos cetiri do kraja, mada je i ovako na kraju sve doslo na svoje. Olimpija pala bez da je imala dvije prilike u obje utakmice, prevelika je ipak razlika u klasi i premlada su oni momcad. Sad, Austria Wien, tesko, vrlo, ali, ja vjerujem da ova momcad moze i to proci hrabrom i cvrstom igrom, pa sta bude. Izvuci povoljan rezultat, a onda pun stadion kao protiv Sturma i svasta moze biti. SAMO ŠIROKI!
...Život za Široki...