Sam Azmir je izjavio da nas je Lica tuzio i uzeo pare,plus radi na stadionu,Joge nas ucjenjivao pola sata pred mec,ako mu se ne isplati novac,da se tekma nece odigrati..nasi pa nas j.ebu..
Ovo me i ne iznenadjuje.. cuj Suljo da nas spasi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A sa ovim cemo to uspjeti sigurnoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo Sloboda bez dugova, u Europi. Sloboda koje ce biti centar svega u TK.
Za ostale stvari me zaboli k.
Neki to zovu predizborna kampanja, a Sloboda je ovaj put puno bitnija nego ranijih godina, puno vece glasacko tijelo je vezano uz Slobodustaragarda je napisao/la:Nažalost... Ovdje ce se morati izabrati strana
Ja biram izmedju Bate i Berbe. Prva top 3 na izborima ce biti Bato, Berba, Jasmin (abecednim redomtuzlak1987 je napisao/la:Sada kako stvari stoje glas za Jasmina je glas za propast Slobode. Vidite sa kakvim likovima on planira to voditi.
Glas za Batu nas moze i izvuci. Ja cu pokusati sa Batom i nadati se da ce raditi za dobrobit grada i Slobode.
Iako mrzim Bakira i SDA.
Probisvjet je napisao/la:Pa nije mi jasno zasto ti da izlazis sa tim informacijama?Komunista je napisao/la:Ok hvala. Pokušaću jos da nadjem sve cifre na drugim izvorima pa da ako nadjem nesto sto se ovdje ne zna,, rado cu ovdjw podijeliti. Hvala jos jednom na odgovorimasolinas je napisao/la:Nemozes reci u tri godine jer nije.
Cak ni stadion nije vidio taj novac,pa jos ni papirologija nije zavrsena.
Nama je sjever nedovrsen a ti kazes izdvojeno je u tri godine.
Ne,rekli su izdvojiti,kao i sto su rekli da cemo evropu igrat na Tusnju.
Znas li ti buraz sta se moze sa tim parama,napraviti sjever nanovo,a ne da pisamo ko lesi.
Rata prva za reprogram ulazi u tih 600 000 ukupno znaci.
Druga rata je uplacena donacijom privrednika,ali nije skupljeno dovoljno pa je opet Azmir "uletio".
Nemozes taj novac njima pripisati,gradu jer je UG prijatelji i Bony odradili tu 70 posto posla.
Znaci Budzetska sretstva=600 000.
I to je to.Ne racunam stadion jer sta je uradjeno ni dokumentacija nije gotova.
Stadion niti zapocet niti uradjen,pa bili su poceli sjever unutrasnje radove i sta bi.....stadose. ...
Lazu,zavlace nas. .....I uostalom stadion nije Slobodin sta racunas to uopste,ovako smo mogli igrati kao podstanari i u simin hanu.
Uzeli nam nas stadion i treba im zahvaliti sto neplacamo je li.hahaZar ne postoji neko drugi iz opstine da to iznese? Vidis kako se kriju, ko' zmija noge. Blizak sam sa dosta ljudi iz SDP-a. Njihov plan je kratkorocan vezano za FK Slobodu. Dok ima nesto malo novaca oni ce gurati, a zatim ga ostaviti na cjedilu i predstaviti plan zamrzavanja kluba do boljih vremena. Oni nemaju plan ni kako da podjele igracima plate. Raspravljalo se kako i sta bez sredstava i niko od aktualnih gradskih mocnika nije rekao ni rijeci. Jedino sto se svi precutno slazu da treba ovo gurnuti u tisinu, ako je moguce optuziti Azmira i druge politicke stranke i cekati da se dobije jos jedan mandat gradonacelnika i u opcinskom vijecu. Oni cak nemaju novca da uplate doprinose na place koji ce se morati uplatiti slijedeci mjesec. Dugovace i cekace pare od evrope, to raskrcmiti i adio. Ne pise se dobro ljubiteljima FK Sloboda. Ova gradska vlast je sahranila sport u Tuzli i cemu se sada nadati. Da mozda nece komunisti naci investitora u Sjevernoj Koreji, jer toboze mi smo jedini preostali bastion komunizma u Evropi. Hoce al' u mudima. Ovo je kraj za FK Slobodu koja nas je znala obradovati.
Da ponovijos jednom jutrasnji post i citiram sam sebe.Jureos ja vama, a neki nece da vjeruju.
Probisvjet je napisao/la:Zvao sam Senada i Rizu brata. Oni kazu da nemaju pojma o tome. Mozda zna direktorica.TaRgEt_ je napisao/la:Druze tacnije se radi o Bingu i Boniju zenu sam sreo i ona mi je rekla da se radi na tome kako i sta ostace misterija uglavnom kazu da bi Bingo sa Azmirom mogao pocistiti sve dugove. Ako ona laze lazem i ja vasSariel je napisao/la:al od jedne gigantske iz tuzle a ne moze bit elektroprivreda dakleeeeeee
i jos direktoricaI da imam svugdje info i svugdje ljudi a pisane ostavke nema nigdje dva dana je trazim neka predstava za javnost.
Ili mozda cute.
. .nas ne može nijedna partija izvući. Glasat za đavola, samo da sjebem planove grobara . .tuzlak1987 je napisao/la:Sada kako stvari stoje glas za Jasmina je glas za propast Slobode. Vidite sa kakvim likovima on planira to voditi.
Glas za Batu nas moze i izvuci. Ja cu pokusati sa Batom i nadati se da ce raditi za dobrobit grada i Slobode.
Iako mrzim Bakira i SDA.
Samo protiv, pa za bilo koga drugog. U OV sve osim SDP-a. ima alternativa, SBB, DF bilo koga samo ne Jasminove grobare! Za nacellnika bi trebalo glasati za nakjozbiljnijeg protukandidata.Tuzlak04 je napisao/la:. .nas ne može nijedna partija izvući. Glasat za đavola, samo da sjebem planove grobara . .tuzlak1987 je napisao/la:Sada kako stvari stoje glas za Jasmina je glas za propast Slobode. Vidite sa kakvim likovima on planira to voditi.
Iako mrzim Bakira i SDA.
Placenici.Grobari.Suljo je glasao za gasenje KK glasace i za OFK.Chinaglia je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.