FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Privrednika u **** materiju,jaki su
- Probisvjet
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pa eto sta ces uraditi? Nas ovdje 15 i mozda neaktivnih citaoca foruma 100?!Aerials je napisao/la:Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
- Kontakt:
Jedni nam po gradu i sportu, drugi po faxu i obrazovanju.Aerials je napisao/la:Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.
Vrijeme je za HDZ.

- Probisvjet
- Kontakt:
Jaslo Musla je za njih biznismen!Beduin je napisao/la:Sve ljudi koji znaju napraviti pare.Probisvjet je napisao/la:Privrednici!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebo se otvara iznad Tusnja od silne muke i zalosti na ovu fotografiju.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vise necu o politici ovdje, stvarno. Ionako se brisu postovi kao na strumfovskom lobotomija forumu. Vrijeme ce pokazati istinu. Do tada fotelja i kokice 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Trazim sam sebi objasnjenje sta ce tribina na sastanku kod Imamovica??
Ako ima neko pametan da mi objasni,jer ja izgleda nisam..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
A tebi ova slika nista ne pokazuje ?Komunista je napisao/la:Vise necu o politici ovdje, stvarno. Ionako se brisu postovi kao na strumfovskom lobotomija forumu. Vrijeme ce pokazati istinu. Do tada fotelja i kokice
Otkud da se najveci protivnici od jednom stvore pred Faraona ?
Nek' nas eto ima 15, svako od nas 15 zna nekog drugog, taj drugi zna trećeg, četvrtog, priča krene, brzo se svakako širi gradom. Imamo odličan primjer kako ne treba uraditi, loše stvari koju su uradili sa KK, treba samo informisati ljude ko, kako i na koji način je šta uradio, čak i oni koji ne idu na utakmice i ne prate toliko vole Slobodu i voljeli bi da bude uspješna, a ne da se ugasi i ispolitizira.Komunista je napisao/la:Pa eto sta ces uraditi? Nas ovdje 15 i mozda neaktivnih citaoca foruma 100?!Aerials je napisao/la:Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.
pa nije loše, vidi Zrinjskog s njimaNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Jedni nam po gradu i sportu, drugi po faxu i obrazovanju.
Vrijeme je za HDZ.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nemojte srat,Indir ljubicaste iz usiju izvlaci.Beduin je napisao/la:Sve ljudi koji znaju napraviti pare.Probisvjet je napisao/la:Privrednici!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebo se otvara iznad Tusnja od silne muke i zalosti na ovu fotografiju.
Obecao je srediti sve oko reprograma,Suljo ce sponzora nafatat a Karac je Ucerivac bubrega,ko god se suprotatavi ovoj dvojici on mu bubrege ucera.
Faraon samo nadgleda,on je tu....nako
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eno Bajra po FB poziva sve koji mogu da dodju na utakmice da napune stadion hahahah
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A evo na primjer kad se malo sire sagleda ova slika ispast ce jos i odlično sto je objavljena... Nema na kojoj društvenoj mreži ovo nije ismijano i Faraon je sa njom sebi htio priskrbit ulogu spasioca a u stvari je sebi zabio još jedan klasični autogolProbisvjet je napisao/la:Privrednici!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Mnogo moze. Pokusati ubjediti bilo koga da ne glasa za Imamovica i SDP, tj. da glasa za bilo koga drugog npr. DF, alternativu itd... SDP vise ne smije dobiti vecinu u OV. Treba ih svesti na najmanju mogucu mjeru. Pustili su korjenje i ponasaju se kao da je Tuzla njihova vlastita pcija, a mi gradjani stoka sitnog zuba.Komunista je napisao/la:Pa eto sta ces uraditi? Nas ovdje 15 i mozda neaktivnih citaoca foruma 100?!Aerials je napisao/la:Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.
Raja je skontala da moze bolje i drugacije, FK Sloboda sigurno nece pasti sapatom kao KK, ali ako pobjeda SDP znaci da ce ovi profesori i privrednici sa slike voditi Slobodu onda je vrijeme da u startu to presjecemo tj posaljemo Jasmina u penziju.
Eto culi ste...Sariel je napisao/la:cucemo
sloboda iznad svega
Nisam imo srca.
Ima jos jedna stvar...
Ja je ne mogu prevalit...
Pa ne znam koga bi drugog trebao ugostiti nakon ove situacije nego one koji su najvise uz klub tj. navijaceharry_90 je napisao/la:Trazim sam sebi objasnjenje sta ce tribina na sastanku kod Imamovica??
-
- Kontakt:
Kakva sad ? pp ili kako ocesSariel je napisao/la:Eto culi ste...Sariel je napisao/la:cucemo
sloboda iznad svega
Nisam imo srca.
Ima jos jedna stvar...

Ma pucaj druže, gore ne znam da može.Sariel je napisao/la:Eto culi ste...Sariel je napisao/la:cucemo
sloboda iznad svega
Nisam imo srca.
Ima jos jedna stvar...
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
On zna ko su navijaci.Santini je napisao/la:Pa ne znam koga bi drugog trebao ugostiti nakon ove situacije nego one koji su najvise uz klub tj. navijaceharry_90 je napisao/la:Trazim sam sebi objasnjenje sta ce tribina na sastanku kod Imamovica??

Ko se ovo sada registrovao grob te i kabur yebo!

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 15 sep 2016, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ubij se.Santini je napisao/la:Pa ne znam koga bi drugog trebao ugostiti nakon ove situacije nego one koji su najvise uz klub tj. navijaceharry_90 je napisao/la:Trazim sam sebi objasnjenje sta ce tribina na sastanku kod Imamovica??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.