Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ja znam da se u Austriji bijela tehnika prodaje sa nevjerovatno niskim marzama (ca. 20% do max. 50%). Naravno, zavisi od toga koja kolicina se narucuje pa je u slucaju vece kolicine moguce da to ode i do 70%.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovaj NBA uvijek isti qurac 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Prije par dana u Austriji je bila akcija - 2x PS 4 za 299 euraNeutral je napisao/la:Opet ne treba biti bezobrazan.
Ubij me ako nabavna cijena nije 400KM, oni bi duplo zaradu, nema šanse. Jeftinije me izađe naručiti iz Čečenije da dođe kod nas nego da uzmem tako u radnji. Neki dan sam htio uzeti ps4 799KM, da mi dadnu popust 10% na gotovinsko plaćanje, dakle 720KM, kažu ne može, samo mogu dati bolju ponudu 799KM 1TB verzija, rekoh, aham, cool story.
Krivo mi je što nisam uzeo u Njemačkoj, još sada 299 eura. Dobro pa mi frend dolaze u oktobar iz Minhena, mogu reći njemu da mi uzme.
zato je u nas akcija 1x 800km 
Ubisoft dijeli The Crew besplatno, ako igru dodate u library u narednih mjesec dana ostaje vasa za stalno 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Znali neko gdje se u Sarajevu moze cipovati ps3
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaci netreba instalirat? Jel icemu igra, jel barem na tragu onih boljih nfs igara?miki_92 je napisao/la:Ubisoft dijeli The Crew besplatno, ako igru dodate u library u narednih mjesec dana ostaje vasa za stalno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
miki_92 je napisao/la:![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Valjajul ista total war igre?
Trazim strategiju da se izigram do faksa malo
meni nije, igrao sam je jos dok je bila u beta faziTritolone je napisao/la:Znaci netreba instalirat? Jel icemu igra, jel barem na tragu onih boljih nfs igara?miki_92 je napisao/la:Ubisoft dijeli The Crew besplatno, ako igru dodate u library u narednih mjesec dana ostaje vasa za stalno
za ubit vrijeme ponekad je OK , nista posebno
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Sirano, skenderija, Merkur otoka, pikmiky_hz je napisao/la:Znali neko gdje se u Sarajevu moze cipovati ps3
Pa biraj
Re: $: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Najbolje strategije!MElloo je napisao/la:Valjajul ista total war igre?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
A dobro besplatna jemiki_92 je napisao/la: meni nije, igrao sam je jos dok je bila u beta fazi
za ubit vrijeme ponekad je OK , nista posebno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
msm da je oko 22 GB teska a vec nakon 8-9 skinutih GB je playableTritolone je napisao/la:A dobro besplatna jemiki_92 je napisao/la: meni nije, igrao sam je jos dok je bila u beta fazi
za ubit vrijeme ponekad je OK , nista posebnosvakako cu probat, samo izgubim odma volju skidat kad vidim koliko mjesta zauzima xD
tako da ako ti se ne svidi ne skidaj ostatak
Je li stoji još ono da ti čipovanje zavisi od sistema? Ako je neki sistem noviji da ne se može čipovati?Conte je napisao/la:Sirano, skenderija, Merkur otoka, pikmiky_hz je napisao/la:Znali neko gdje se u Sarajevu moze cipovati ps3
Pa biraj
zavisi od plejke, tj. sve fat mozes cipovat (od a do f ili h serije nije nikako preporucljivo cak i vecina ih vise nece ni da cippuje), ostale fat cipuju se one, ali najbolje kada to radis da ti odradi ciscenje + nova pasta(neki ukljuce to odma uz cipovanje) i miran si, dok za cipovanje su ti najbolje slim, ali i kod njih imas do neke serije mogucnost tj zandjih nekoliko serija slima se ne moze cipovati kao niti jedna superslim, koja je kod tebe? imas kod nazad cech??? pa po tome sve saznas odmaarelinho je napisao/la:Je li stoji još ono da ti čipovanje zavisi od sistema? Ako je neki sistem noviji da ne se može čipovati?Conte je napisao/la:Sirano, skenderija, Merkur otoka, pikmiky_hz je napisao/la:Znali neko gdje se u Sarajevu moze cipovati ps3
Pa biraj
ako ti je sistem veci od 3,55 on ga vrati na 3,55 pa cipuje to ne moze sam, a ako je 3,55 slucajno (ne vjerujem jer igranje orginal igara povlaci automatski update) onda mozes sam kuci cipovat mogu ti ja objasnit ili nadji tutorial na netu ali to je mogucnost 2% da si na takvu plejku naletio
Ovo mi piše nazad na onoj naljepnici.Conte je napisao/la:zavisi od plejke, tj. sve fat mozes cipovat (od a do f ili h serije nije nikako preporucljivo cak i vecina ih vise nece ni da cippuje), ostale fat cipuju se one, ali najbolje kada to radis da ti odradi ciscenje + nova pasta(neki ukljuce to odma uz cipovanje) i miran si, dok za cipovanje su ti najbolje slim, ali i kod njih imas do neke serije mogucnost tj zandjih nekoliko serija slima se ne moze cipovati kao niti jedna superslim, koja je kod tebe? imas kod nazad cech??? pa po tome sve saznas odmaarelinho je napisao/la:Je li stoji još ono da ti čipovanje zavisi od sistema? Ako je neki sistem noviji da ne se može čipovati?Conte je napisao/la: Sirano, skenderija, Merkur otoka, pik
Pa biraj
ako ti je sistem veci od 3,55 on ga vrati na 3,55 pa cipuje to ne moze sam, a ako je 3,55 slucajno (ne vjerujem jer igranje orginal igara povlaci automatski update) onda mozes sam kuci cipovat mogu ti ja objasnit ili nadji tutorial na netu ali to je mogucnost 2% da si na takvu plejku naletio
CECH 4004C
Kod mene je preko 3,55 sto posto jer sam kupovao par igri i radio update.Ne znam je li slim ili super slim. Ja uzeo ovu novu prije 3 godine.
jbg lose vijesti taj model ne mozes cipovatiarelinho je napisao/la: Ovo mi piše nazad na onoj naljepnici.
CECH 4004C
Kod mene je preko 3,55 sto posto jer sam kupovao par igri i radio update.Ne znam je li slim ili super slim. Ja uzeo ovu novu prije 3 godine.
cech-25?? je zadnji koji se mogu cipovati, i to i tu ima caka neki mogu neki ne zavisno od iduca dva broja i slova
Očekivano.Conte je napisao/la:jbg lose vijesti taj model ne mozes cipovati, jbg to je kod tebe zadnji model koji je izasao, 4 serija je zadnja serija od ps3arelinho je napisao/la: Ovo mi piše nazad na onoj naljepnici.
CECH 4004C
Kod mene je preko 3,55 sto posto jer sam kupovao par igri i radio update.Ne znam je li slim ili super slim. Ja uzeo ovu novu prije 3 godine.![]()
cech-25?? je zadnji koji se mogu cipovati, i to i tu ima caka neki mogu neki ne zavisno od iduca dva broja
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 7 gostiju.