Ne razumijem sta vam nije jasno....imali smo na tanjiru sve, a prodali su klub za stoju u dzepu.
Bogami,ja pamtim kada nas je busilo Posusje,kada Bosni iz Kalesije nismo opucali na gol,kada nas Mramor nadigra i ubije brasno u nama,i kada Sakib proda kup Bosni,i kada prodase Zrinjskom, jos mnogo toga.
Skoro dvije decenije ja gledam Indire,Suljice,Karace,i Senade aka tom catice kako krcme i gase klub.
I kako za 20 maraka tuku bilo koga na tribini ko kaze drugacije.I sada umjesto da gledam najbolji tim u drzavi na najboljem stadionu,zbog njihove sitne koristi i Jasmina koji vec 5 godina planira OFK imamo i imacemo najvece ruglo od stadiona u drzavi,klub bez sponzora,klub koji nece placati reprogram.....Vise nikada niko sa nama nece reprogram potpisati....ako se ne pojavi a sem Azmira i nece vise neko da plati sve odjednom mi smo gotovi.
Planirao je to Jasmin i zna to dobro,savrsen alibi za gasenje kluba.A ovaj Narkoman Indir,i Suljo su tu da bude fola sto bezbolnije i da glasaju za to,pretstave to kao nesto nuzno i novog frankestajna pretstave kao nasu Slobodu.
Ja sta nego bojkot.....nesvatate vi, ili jos uvjek ne zelite priznati ni sami sebi....Toliko smo nade imali i pozitivnosti. ...Znas kada cekas nesto 20 godina....I uzme ti to Mumija Jasmin kao da mu je babovina...Nazivaju nekoga seljakom a ti isti nisu Tuzlaci u Tuzlu u ratu doslo sa cuke yebene. ...
Sloboda je svijurr nasss....Cuj jasta nego bojkot...
Znas li ti pinoglavi koliko sam licno ja novca potrosio da dolazim minimum jednom mjesecno na utakmicu,22 sezonske.....kurci palci. ....
Radovao se,nadao necemu....zasto.....Alaha mi kada umre jasmin janje cu okrenuti. ..
I jos nesto......Nadam se nekom cudu, ja se nadam preokretu kao i do sada jer mi drugog spasa nemamo....nadu mi nikada nece oduzeti.
A Tusanj me nece vise vidjeti niti me ovakav klub zanima,da mi na oci prave novi OKK. ..
Eto neka placenici poput Indira imaju privatnu prciju,ali bez mene.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.