i ja sam to danas nešto mislio, bolje Ćorića gurnuti da igra nego nekoga napadačaSignore je napisao/la:Schifo u startnih 11, Sigali ce biti na klupi zbog propusta u posljednjih par utakmica. Moguce da zaigra i Fiolic (jucer mi covjek ni u kraj pameti), Cico se dvoumi izmedju njega i Corica, a takodjer postoji mogucnost da zaigraju obojica. Mislim da je to mozda cak i bolje, pa igrati bez klasicnog napadaca.
GNK Dinamo Zagreb
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Sta igra fiolic eto sta san ja prico ako ode rog,praksas sw i uigravas u ligi prvaka..dao Bog da grijesim pa da Fiolic odigra utakmicu zivota
drug i ja idemo Centrotoursom 145KM i karta za zapad, bila je ponuda od 125KM za istok i 105KM za sjever ali već su sve 'pukle'...Peace je napisao/la:Ja idem u privatnom aranžmanu jer imam gdje spavati u zagrebu... ali sam vidio na faceu da ima neka agencija sto daje ponudu od 105KM... s tim sto se odmah vracas poslije utakmice... po meni to uopće nije skupo... s obzirom i kad ideš ovako busem iz sarajeva ne možes proci jeftinije za autobudku kartu od 55KM... msm da je u centrotransu tolika cijena...
Ali iskreno ne znam koja je agencija... ako mi opet je izbaci na faceu ovdje cu napisati...
Jedan forumas je ovdje reklamirao neku agenciju, vjerojatno on tu radi ili sta, ali dosta skupo po meni... dobro skuplje od ovih 105KM... jos i kartu za ne bas najbolju tribinu... a ovamo je msm zapad u pitanju ili bolji i "luksuzniji" dio istoka...
Najisplativije i najprakticnije je otici autom ako se moze skupiti pet osoba, cak je i za cetiri isplativo dok za tri dodje od prilike kao preko agencija pa je opet bolje autom zbog prakticnosti.
Nije u pitanju centrotrans koliko se sjećam, nego neka sarajevska agencija... uglavnom ako mi izbaci napisati cu...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Poraz juniora u Lyonu. Domaci su bili bolji s 2-0
Tradicije su da se čuvaju.EL 2010: Villarreal - Dinamo 3-0
CL 2011: Lyon - Dinamo 2-0
CL 2011: Ajax - Dinamo 4-0
CL 2011: Real Madrid - Dinamo 6-2
CL 2012: Dynamo Kyiv - Dinamo 2-0
CL 2012: PSG - Dinamo 4-0
CL 2012: Porto - Dinamo 3-0
EL 2013: Ludogorets - Dinamo 3-0
EL 2013: PSV - Dinamo 2-0
EL 2013: Chornomorets - Dinamo 2-1
EL 2014: Celtic - Dinamo 1-0
EL 2014: Salzburg - Dinamo 4-2
EL 2014: Astra - Dinamo 1-0
CL 2015: Bayern - Dinamo 5-0
CL 2015: Olympiacos - Dinamo 2-1
CL 2015: Arsenal - Dinamo 3-0
0-0-16
gol razlika: 6-47
purgeru, vracas li se na Maksimir
Ne.Već dulje sam mišljenja da u životu više neću krocit na taj stadion.Osim što se moraju početi provoditi izbori da se to dogodi mora se odstraniti i apsolutno sav GNK šljam koji se nakotio oko kluba.Od ovaca/kunaša...promjena cijelog mentalnog sklopa je potrebna.Ili kao što je netko napisao neki kataklizmicki događaj koji vodi promjenama na bolje.Do tada samo futsal.Chinaglia je napisao/la:purgeru, vracas li se na Maksimir
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Jao cice kakve gluposti prica
Losa igra, mada je na momente djelovalo dobro, ali samo na momente. Na pocetku se odmah napunilo gace protiv ekipe koje se ne treba bojati. Odmah nakon primljenog gola se krece s nekim akcijama. I tako je svaku je*enu europsku utakmicu. Moras primiti gol da podjes nesto igrati.
Zao mi je svih promasenih prilika, zasluzio je Dinamo barem gol dati. Zao mi je Sempera sto je morao primiti tri gola odmah u svojoj prvoj utakmici u LP. Zao mi je Jonasa koji se borio kao lav cijelu utakmicu. Ostali toplo-hladno. Stojanovic

Zao mi je svih promasenih prilika, zasluzio je Dinamo barem gol dati. Zao mi je Sempera sto je morao primiti tri gola odmah u svojoj prvoj utakmici u LP. Zao mi je Jonasa koji se borio kao lav cijelu utakmicu. Ostali toplo-hladno. Stojanovic
ApdejtanoSiamoNoi je napisao/la:Tradicije su da se čuvaju.EL 2010: Villarreal - GNK 3-0
CL 2011: Lyon - GNK 2-0
CL 2011: Ajax -GNK 4-0
CL 2011: Real Madrid - GNK 6-2
CL 2012: Dynamo Kyiv - GNK 2-0
CL 2012: PSG - GNK 4-0
CL 2012: Porto - GNK 3-0
EL 2013: Ludogorets - GNK 3-0
EL 2013: PSV - GNK 2-0
EL 2013: Chornomorets - GNK 2-1
EL 2014: Celtic - GNK 1-0
EL 2014: Salzburg - GNK 4-2
EL 2014: Astra - GNK 1-0
CL 2015: Bayern - GNK 5-0
CL 2015: Olympiacos - GNK 2-1
CL 2015: Arsenal - GNK 3-0
CL 2016: Lyon - GNK 3-0
0-0-17
gol razlika: 6-50
- gerdmuller
- Kontakt:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Tesko je ostvarivati dobre rezultate kad igras bez svog najjaceg oruzja. Real bez Ronalda i Balea , Barcelona bez Messija,Suareza i Neymara ne bi bili ono sto jesu, pa kako ce tek jedan Dinamo bez Bruna Marica i ostatka sudacke masinerije ?SiamoNoi je napisao/la:ApdejtanoSiamoNoi je napisao/la:Tradicije su da se čuvaju.EL 2010: Villarreal - GNK 3-0
CL 2011: Lyon - GNK 2-0
CL 2011: Ajax -GNK 4-0
CL 2011: Real Madrid - GNK 6-2
CL 2012: Dynamo Kyiv - GNK 2-0
CL 2012: PSG - GNK 4-0
CL 2012: Porto - GNK 3-0
EL 2013: Ludogorets - GNK 3-0
EL 2013: PSV - GNK 2-0
EL 2013: Chornomorets - GNK 2-1
EL 2014: Celtic - GNK 1-0
EL 2014: Salzburg - GNK 4-2
EL 2014: Astra - GNK 1-0
CL 2015: Bayern - GNK 5-0
CL 2015: Olympiacos - GNK 2-1
CL 2015: Arsenal - GNK 3-0
CL 2016: Lyon - GNK 3-0
0-0-17
gol razlika: 6-50
-
BigBigBang
- Kontakt:
Da, stvarno kakva sramota pogledaj ti to mislim te neuspjehe ej gube u gostima od nekakvih Arsenala, REala, Lyona, Porta, Bayerna, PSGa, Mamic i uprava napolje! Eh da se uvedu posteni izbori kako bi Reali i Bayerni padali na BErnabeu i Alianz areni
Vjerujem i da navijaci Celtica sada ismijavaju svoju upravu za posljednje rezultate naime od nekakve Barcelone su izgubili 7-0...Bruka i sramota!
I onda kao slag na tortu lobotomaca sa juga, nema Dinamu sudija jer inace Dinamu sudije pomazu da osvoji titulu pored strasnog Hajduka, naravno da im treba sudijska pomoc inace bi Hajduk bio prvak
To govore i rezultati u evropi gdje dinamo takodjer uz pomoc sudaca ostvaruje pet puta bojle rezultate od Hajduka koji se redovno blamira u pretkolima.
Vjerujem i da navijaci Celtica sada ismijavaju svoju upravu za posljednje rezultate naime od nekakve Barcelone su izgubili 7-0...Bruka i sramota!
I onda kao slag na tortu lobotomaca sa juga, nema Dinamu sudija jer inace Dinamu sudije pomazu da osvoji titulu pored strasnog Hajduka, naravno da im treba sudijska pomoc inace bi Hajduk bio prvak
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ajmo plavi glavu gore,dolaze vam sada lakši protivnici,Juve i Sevila

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Ti si kralj ironije. Ajde jednu za osmicu od Rijeke i Dinama na poljudu, bidnice, konstruktivni. Ste prozvakali posrano, kao sa onog transa?white1911 je napisao/la:Ajmo plavi glavu gore,dolaze vam sada lakši protivnici,Juve i Sevila![]()
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Stvarno uživam gledajući vas u LP,kad malo bolje razmislim stvarno bi šteta bila da se niste plasirali

Jedva čekam sljedeću utakmicu

Jedva čekam sljedeću utakmicu
Prezirem ovu smrdljivu izdrkotinu GNK više nego što ćeš ti mrzit za dva života, ali si jadan kad se ti kao navijač Hajduka koji Europu nije vidio već 7. godinu zaredom ismijavaš nad nečijim europskim (ne)uspjesima, ma kakvi oni bili...white1911 je napisao/la:Stvarno uživam gledajući vas u LP,kad malo bolje razmislim stvarno bi šteta bila da se niste plasirali![]()
Jedva čekam sljedeću utakmicu![]()
![]()
Koliko god ovo 10-godišnje iživljavanje u Europi nad GNK-bila sramota, ipak je još veća sramota samo jednom u tom periodu uopće dobiti priliku sudjelovati u nekom europskom natjecanju.
A nije da su Žilina, Dila Gori, Slovan ili Maccabi sile protiv kojih se nije moglo i trebalo proći.
Drži se svog dvorišta i "stvarno uživaj" u onom što vidiš.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.