Tu su Obi Dino-Kenobi, proDŽekT i instagram družina, šta će ti više?raspadsistema je napisao/la:Joj kad ovog Cimirota gledam ko da mi rod najblizi igra. Nevjerovatno kako mi je drag. Da nam je jos jedan ovakav...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jel ovo "živi sportski život" treba biti sarkazam ili ozbilja?Sarajlijica1946 je napisao/la:sta je sa saricem,jel se oporavio? viidim ga seta sa hanumom,zivi sportski zivot
Sabrine mi moje!
"nasi fudbaleri su ko curice, od igre na terenu vaznije im frizurice"
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nermin Bilbija, svaki navijac svrsavo, kad smo ga doveli skakali u nebesa posle 5 utakmica trazili da ga otjeraju, covjek I sad igra dobro.
Dzemo B Smjecanin treba ga dovest igra u litexsu roberto karlos ce bit bla bla covjek doso alkoholicar kockar treba ga protjerat, istjeraju ga doduse nikoga nezali
Stojcev 007 zvani puz pegla bolje da igra neko iz pjetlica umjesto njega lakse cemo trpit, sad sto ga istjerasmo mesije za pistoljdziju.
Krste makedonija svadase bez emocija prodat ga dok ga ko hoce prodali ga sad danam je krste pojelibi ligu.
Pussygaca covjek teski alkoholicar obje noge mu iz klaonice visoko, solidno igra
Stjepanov momo uzeir **** tu je svasta bilo niko zanjega nije znao da dolazi kad je doveden svrsavali Svi, uprava I on su nesto ujebali I naslijedio je rastanak.
Benko doso podpiso dvije godine odradio svoj dio posla naplatio nasi htjeli da izvuku sta bilo od njega nakraju Leon dobio sta je zelio ($) MI SMO BILI ZADOVOLJNI HVALA LEONE, VOLJELI BI DA JE OSTO AL PRESKUP JE ZA BIH USLOVE NAZALOST.
KAMP IGRALISTE NIJE BITNO STA JE U BUTMIRU NEMOZE NIKO DA PODCJENJUJE, REZULTATI OMLADINSKI NISU CEMU AL SU U MNOGOM BOLJI NEGO PRIJE.
VIDIM DA OVDE MNOGI OPRAVDAVAJU ZADUZIVANJE KLUBA MAKSIMALNO DA BI SE UZELA KOJA TITULA, KAO TO JE BITNIJE NEGO BIT BEZ DUGA PA ZA PET GODINA IMAT KLUB TIM KOJI CE SVAKE GODINE UZET BAR JEDNU TITULU. SVI ZNAMO KAKO JE BILO ZA DOBIJANJE licence ZA EURO TAKMICENJE PRIJE 4-5 godina.
Kostici, protici brazilci su promasaj al to SE desava svakom klubu u premijer ligi BIH koji zeli da bude medu prve 4 ekipa..
Nepodrzavam upravu ne zbog losi poteza vec Ako vecina navijaca nezali te ljude da vode klub zasto odma nisu dali ostavku, cak da su cisti ko sunce iz ljubavi prema klubu ja bi to uradio. Izaso bi javno reko svoj stav I posteno se povuko. Ne Ovako nesto SE Inadit I Samo navuc nasebe mrznju.
Dzemo B Smjecanin treba ga dovest igra u litexsu roberto karlos ce bit bla bla covjek doso alkoholicar kockar treba ga protjerat, istjeraju ga doduse nikoga nezali
Stojcev 007 zvani puz pegla bolje da igra neko iz pjetlica umjesto njega lakse cemo trpit, sad sto ga istjerasmo mesije za pistoljdziju.
Krste makedonija svadase bez emocija prodat ga dok ga ko hoce prodali ga sad danam je krste pojelibi ligu.
Pussygaca covjek teski alkoholicar obje noge mu iz klaonice visoko, solidno igra
Stjepanov momo uzeir **** tu je svasta bilo niko zanjega nije znao da dolazi kad je doveden svrsavali Svi, uprava I on su nesto ujebali I naslijedio je rastanak.
Benko doso podpiso dvije godine odradio svoj dio posla naplatio nasi htjeli da izvuku sta bilo od njega nakraju Leon dobio sta je zelio ($) MI SMO BILI ZADOVOLJNI HVALA LEONE, VOLJELI BI DA JE OSTO AL PRESKUP JE ZA BIH USLOVE NAZALOST.
KAMP IGRALISTE NIJE BITNO STA JE U BUTMIRU NEMOZE NIKO DA PODCJENJUJE, REZULTATI OMLADINSKI NISU CEMU AL SU U MNOGOM BOLJI NEGO PRIJE.
VIDIM DA OVDE MNOGI OPRAVDAVAJU ZADUZIVANJE KLUBA MAKSIMALNO DA BI SE UZELA KOJA TITULA, KAO TO JE BITNIJE NEGO BIT BEZ DUGA PA ZA PET GODINA IMAT KLUB TIM KOJI CE SVAKE GODINE UZET BAR JEDNU TITULU. SVI ZNAMO KAKO JE BILO ZA DOBIJANJE licence ZA EURO TAKMICENJE PRIJE 4-5 godina.
Kostici, protici brazilci su promasaj al to SE desava svakom klubu u premijer ligi BIH koji zeli da bude medu prve 4 ekipa..
Nepodrzavam upravu ne zbog losi poteza vec Ako vecina navijaca nezali te ljude da vode klub zasto odma nisu dali ostavku, cak da su cisti ko sunce iz ljubavi prema klubu ja bi to uradio. Izaso bi javno reko svoj stav I posteno se povuko. Ne Ovako nesto SE Inadit I Samo navuc nasebe mrznju.
zlo87 je napisao/la:"nasi fudbaleri su ko curice, od igre na terenu vaznije im frizurice"
Joj ovog pjesnika samo nesta u stihovima, ko ove gluposti pise pa ti prwpisujes od njega.Koliko ti imas godina ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sarkazam,nema takvog u nasem klubu trenutnoBosnianKingdom je napisao/la:Jel ovo "živi sportski život" treba biti sarkazam ili ozbilja?Sarajlijica1946 je napisao/la:sta je sa saricem,jel se oporavio? viidim ga seta sa hanumom,zivi sportski zivot
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sarkazam,nema takvog u nasem klubu trenutnoBosnianKingdom je napisao/la:Jel ovo "živi sportski život" treba biti sarkazam ili ozbilja?Sarajlijica1946 je napisao/la:sta je sa saricem,jel se oporavio? viidim ga seta sa hanumom,zivi sportski zivot
Netacno,Saric je jedan od najvecih ako ne i najveci profesionalac.Momak je povrjedjen i trenira odvojeno ,ali radi i trudi se .Nemojte pricati gluposti pogotovo ne za nekog ko je sportista i profesionalac u ponum smislu te rijeci.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
E naso se ko ce mu rec'.Majkl je napisao/la:zlo87 je napisao/la:"nasi fudbaleri su ko curice, od igre na terenu vaznije im frizurice"
Joj ovog pjesnika samo nesta u stihovima, ko ove gluposti pise pa ti prwpisujes od njega.Koliko ti imas godina ?
Haj Skaute upali you tube i dovedi nam pojacanja iz druge moldavske il albanske lige
SARAJEVO
Ne mozemo mi znati kako ko trenira i zivi. Kad bi mogli gledati treninge, mozda bi i bolje znali igrace, pa onda bi i popravili odnos sa njimaMajkl je napisao/la: Netacno,Saric je jedan od najvecih ako ne i najveci profesionalac.Momak je povrjedjen i trenira odvojeno ,ali radi i trudi se .Nemojte pricati gluposti pogotovo ne za nekog ko je sportista i profesionalac u ponum smislu te rijeci.
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu. 
-
belosevic28
- Kontakt:
I @majkl se trudi, al ku.rcu sviraPitarBordo je napisao/la:Majkl je napisao/la:ali radi i trudi se
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Lakoste je napisao/la:Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu.
Jedino to je ispravno jer svi volimo i zivimo za Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- bordoakapitar
I ovaj Pitar6785 se trudi...ali kako ce napraviti sto vise pravopisnih gresaka. Pa ljudi ovo je za Haga kako covjek pise! Ja sam se sav tresao od nervoze dok sam procitao njegov post... I uvijek me dotuce sa onim izostavljenim slovom "h" na kraju rijeci.
Molim administraciju da nadju modus putem nekog testa da se nepismenima ne dozvoli registracija na forum, odnosno da se banuju na osnovu pravopisnih gresaka. Ovo svakom iole pismenom covjeku vrijedja inteligenciju... Prvo skola pa onda forum! Fuj!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Molim administraciju da nadju modus putem nekog testa da se nepismenima ne dozvoli registracija na forum, odnosno da se banuju na osnovu pravopisnih gresaka. Ovo svakom iole pismenom covjeku vrijedja inteligenciju... Prvo skola pa onda forum! Fuj!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- franklampard8
- Kontakt:
Ma jok, mozda ce kisa.Lakoste je napisao/la:Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu.
1946
Ako niste sigurni gdje igramo KOSEVO SVI SVI SVI SVI sa ovom pobjedom vracamo se u borbu za titulu momci igraju odlicno stanje je super SVI SVI SVIfranklampard8 je napisao/la:Ma jok, mozda ce kisa.Lakoste je napisao/la:Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sta smo do sad radili ako nismo isli na stadion?
Jel vi to ocekujete 10 milja, i mialite da bi uz tih 10 milja oni mozda pobijedili?
Bit ce nas standardne 2-3 milje i nek se nabiju sami nogom u dupe. A to da nema podrske je spin i laz.
Jel vi to ocekujete 10 milja, i mialite da bi uz tih 10 milja oni mozda pobijedili?
Bit ce nas standardne 2-3 milje i nek se nabiju sami nogom u dupe. A to da nema podrske je spin i laz.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma jok ba!Lakoste je napisao/la:Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu.
Mi samo seremo i pljujemo,ne znamo mi ni gdje je stadion,da nam nije majkla ne bi znali uopste gdje se igra.
Kolika doza ironicnosti kod pojedinih cim se spomene nesta pozitivno 
Trenutno korisnika/ca: Chony533, MaroonBjelave, misstianopenaldo, nedimnedo, Proximic i 31 gost.