Blize mu kucanevjernik je napisao/la:mozda se hladnom Dancu i ne svidja topli Palermo
Realno, Wolfsburgh ima pare!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Blize mu kucanevjernik je napisao/la:mozda se hladnom Dancu i ne svidja topli Palermo
pa da igraju takve zvijezde u Palermu kao Dzeko i Miske i oni bi htjeli otici u neki veci klub kao sto zele iz Wolfsburga i trazilo bi ih pola evrope kao sto sad traze Dzeku i Misimovica...nego ako dodje koja dobra ponuda sto da ne bi npr Cavani otisao ( cast samo Miccoli-u ) to je to...kakav je koji grad nema veze sa klubom da je tako svi bi letili po Dubaiu i sta ja znam gdje vec neItalia je napisao/la:Palermo ima bolje igrace od Wolfsburga, iz Palerma igraci ne zele da idu kao sto tamo hoce Dzeko i Miske.. Palermo igra Europa Ligu.. Palermo je ljepsi grad.. tu je stekao ime i prezime, sve je imao u Itaiji..
Da, da, Seria A nikad nije bila jača, u pravu si. Ne sporim ja Interovu titulu, ali da je kvalitet talijanske lige opao u odnosu na prije 5-6 godina, to je evidentno. Pa pogledaj samo ko je šta napravio u Evropi, osim Intera ove sezone?! Niko ništa, o tome ti ja govorim. A sama činjenica da ih po koeficijentu stiže i Bundesliga dovoljno govori o padu, nekada najjače nogometne lige.Italia je napisao/la:znam da moze vise zaraditi da je ostao barem jos jednu sezonu u Palermu.. jer sad ima 21 godinu cini mi se, i ovi ce ga iz Wolfsburga zaebavati jos najmanje 3 godine.. za te 3 godine mogao je odigrati jednu DOBRU sezonu u Palermu jer igrao Europa Ligu i onda se prodati nekom jacem.. da da, Serie A je u padu pa europski prvak neki klub iz Italije.. slazem se, u padu
Ali cini mi se,da ce BHT prenositi PremierLigu,tj. utakmice koje se igraju u 16:00 hEvil Genius je napisao/la:mozda BHT
hoce subotom englesku ligu od 16 sati, a bore se da dobiju derbije talijanske lige sto bi bilo sjajno, tako sam ja cuoMarek 17 je napisao/la:Ali cini mi se,da ce BHT prenositi PremierLigu,tj. utakmice koje se igraju u 16:00 hEvil Genius je napisao/la:mozda BHT
Ma ja, samo se derbiji u Serie A igraju subotom i nedjeljom navece, a ovi ce imati rupu u programu nedjeljom popodne, kad se ulgavnom igraju lijeve utakmice.vuvu_zzz je napisao/la:hoce subotom englesku ligu od 16 sati, a bore se da dobiju derbije talijanske lige sto bi bilo sjajno, tako sam ja cuoMarek 17 je napisao/la:Ali cini mi se,da ce BHT prenositi PremierLigu,tj. utakmice koje se igraju u 16:00 hEvil Genius je napisao/la:mozda BHT

miske i miccoli se poredit ne mogu, miccoli je neki solidni fudbaler, a za misketa mozemo reci da je jako dobar, ne mozda sama svjetska klasa samo zbog tog sto je lijen, al puno bolji od miccolija...a za dzeku nije italija, samo ce se zeznutItalia je napisao/la:prije svega Dzeko jeste zvijezda i to prava.. ali Miske ti je ranga Miccolija.. samo sto je Miske mladji.. imas tu i mladog Cavanija, Pastorea, Kjaera.. vise igraca i boljih je bilo u Palermo.. razlika, Dzeko i Miske mole da idu, dok Miccoli ostaje, Cavani rece da ce otici samo u Juve ili Chelsea.. dok za Pastorea se nista i ne prica..
isto? pa jel isto igrati za Siroki i za Sarajevo/Zelju? u Sirokom imas dva granapa, jedan kafic i trafiku, dok u Sarajevu imas sta ti dusa hoce.. prvi ja licno bi gledao grad.. qite bi se yebavao kao Vedo i Sejo na onom selu, vec otisao u velegrad gdje citav zivot imas.. jos ako je neki grad na moru kao sto je Palermo.. ne moras nista uraditi, samo ukucaj na google prvo Wolfsburg city, pa onda Palermo.. i vidjet ces, mozda, razliku..
ne pratis Serie A i ne znas ko je MIccoli,stoga nemoj da pricas ako ne znas...svasta ! pogledaj malo klubove u kojima je igrao Miccoli pa uporedi sa ovim Misketovim.koja nerealnost,Miske je nas,Miske je drag i sve to stoji al brate da je bolji od Miccoli ne mozes rec,znaci tu su oni u par deka gor dol,al da je boljieffe_sa je napisao/la:miske i miccoli se poredit ne mogu, miccoli je neki solidni fudbaler, a za misketa mozemo reci da je jako dobar, ne mozda sama svjetska klasa samo zbog tog sto je lijen, al puno bolji od miccolija...a za dzeku nije italija, samo ce se zeznutItalia je napisao/la:prije svega Dzeko jeste zvijezda i to prava.. ali Miske ti je ranga Miccolija.. samo sto je Miske mladji.. imas tu i mladog Cavanija, Pastorea, Kjaera.. vise igraca i boljih je bilo u Palermo.. razlika, Dzeko i Miske mole da idu, dok Miccoli ostaje, Cavani rece da ce otici samo u Juve ili Chelsea.. dok za Pastorea se nista i ne prica..
isto? pa jel isto igrati za Siroki i za Sarajevo/Zelju? u Sirokom imas dva granapa, jedan kafic i trafiku, dok u Sarajevu imas sta ti dusa hoce.. prvi ja licno bi gledao grad.. qite bi se yebavao kao Vedo i Sejo na onom selu, vec otisao u velegrad gdje citav zivot imas.. jos ako je neki grad na moru kao sto je Palermo.. ne moras nista uraditi, samo ukucaj na google prvo Wolfsburg city, pa onda Palermo.. i vidjet ces, mozda, razliku..