Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nije stvar EL. Ono je bruka i to je cinjenica. Bez obzira na takmicenje i ekipu.
Ne znam to za Cola. Pise se odavno da ce u Inter poslije Atletica. Al ako se FDB pokaze nece bit mjesta u Interu.
A Pogba ne vrijedi 120 miliona. Al ce se isplatit marketinski. A i dobar je igrac jbg. Juve nije mogao odbit tu ponudu.
Ne znam to za Cola. Pise se odavno da ce u Inter poslije Atletica. Al ako se FDB pokaze nece bit mjesta u Interu.
A Pogba ne vrijedi 120 miliona. Al ce se isplatit marketinski. A i dobar je igrac jbg. Juve nije mogao odbit tu ponudu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Roma je najveća sramota bez premca. Zabranit nastup u eu takmičnjima bez obzira na plasman u šampionatu. Bate, Slovan, Plzen, Porto, Dynamo Kyiv, CZ, 7ice, 6ice i mnogi drugiMago je napisao/la:Jedna od najvecih sramota talijanskog fudbala. Ikad. Bruka. Stid me majke mi.![]()
![]()
![]()
Nikakvog izgovora i opravdanja nemaju. Jadno da jadnije ne moze bit.
Al zato ce Juve fasovat u nedjelju
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 17 sep 2016, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Kad ste već otvorili dušu i tako ste iskreni da i ja kažem da je Milan najveći ponos Italije 
Il Club più titolato al mondo!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Pa definitnivno ce zavrsiti ovu sezonu u evropi bez poraza..muxa je napisao/la:Kad ste već otvorili dušu i tako ste iskreni da i ja kažem da je Milan najveći ponos Italije
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Milan je pokazao svoje u Evropi, čemu u prilog govori i broj trofeja. Red je na neke druge klubove da konačno pokažu mišiće u CL i potvrde veličinu.JuventinoVero je napisao/la:Pa definitnivno ce zavrsiti ovu sezonu u evropi bez poraza..muxa je napisao/la:Kad ste već otvorili dušu i tako ste iskreni da i ja kažem da je Milan najveći ponos Italije
Sent from my Nokia 3310
- LImperatorre
- Kontakt:
Milan više nije relevantan klub ni u Italiji, a da ne govorimo dalje.Claus je napisao/la:Milan je pokazao svoje u Evropi, čemu u prilog govori i broj trofeja. Red je na neke druge klubove da konačno pokažu mišiće u CL i potvrde veličinu.JuventinoVero je napisao/la:Pa definitnivno ce zavrsiti ovu sezonu u evropi bez poraza..muxa je napisao/la:Kad ste već otvorili dušu i tako ste iskreni da i ja kažem da je Milan najveći ponos Italije
Sent from my Nokia 3310
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World
Reče Interista. 
Eto Inter nam je relevantan. Jest al u pcki materini. 
Preduhitri me Claus@.
Preduhitri me Claus@.
Mago je napisao/la:Jedna od najvecih sramota talijanskog fudbala. Ikad. Bruka. Stid me majke mi.![]()
![]()
![]()
Moze fasovat nova tri boda na kontu a ni bod nije za bacit'
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- LImperatorre
- Kontakt:
Relevantiniji od Milana, u svakom slučaju. A od stare slave se ne živiMago je napisao/la:Eto Inter nam je relevantan. Jest al u pcki materini.
Preduhitri me Claus@.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Evo na sta smo spali da se takmicimo ko je gori haha. Ma jedino Juve opet kazem svijetla tacka jer ljudi su sila i sto oni ne bi mogli uzeti LP. Ovo ostalo zali boze i spominjati ukljucujuci i napolitance.
Nego ja sam spreman za novu sezonu Calcia NAPOKON da ko covjek mogu gledati utakmice da se ne **** sa streamovima, iptv tito!

Nego ja sam spreman za novu sezonu Calcia NAPOKON da ko covjek mogu gledati utakmice da se ne **** sa streamovima, iptv tito!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- LImperatorre
- Kontakt:
A slažem se. Dovoljan pokazatelj snage italijanskog fudbala je da Rusi, Francuzi i Portugalci imaju više timova u LP. Treba Italiji dati 1 mjesto a ne 4_forzamilan_ je napisao/la:Evo na sta smo spali da se takmicimo ko je gori haha. Ma jedino Juve opet kazem svijetla tacka jer ljudi su sila i sto oni ne bi mogli uzeti LP. Ovo ostalo zali boze i spominjati ukljucujuci i napolitance.
Roma i Evropska takmicenjaDenno je napisao/la:Roma je najveća sramota bez premca. Zabranit nastup u eu takmičnjima bez obzira na plasman u šampionatu. Bate, Slovan, Plzen, Porto, Dynamo Kyev, CZ, 7ice, 6ice i mnogi drugiMago je napisao/la:Jedna od najvecih sramota talijanskog fudbala. Ikad. Bruka. Stid me majke mi.![]()
![]()
![]()
Od zadnjih 27 tekmi dobili samo 2 utakmice.Pa moze se film o tome napraviti a glavni sponzor da bude Brazzers.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
posteno, al neka vas, koga bi citava Italija sprdala da nije vas :lol: :kafa:Denno je napisao/la:Roma je najveća sramota bez premca. Zabranit nastup u eu takmičnjima bez obzira na plasman u šampionatu. Bate, Slovan, Plzen, Porto, Dynamo Kyev, CZ, 7ice, 6ice i mnogi drugi :puke:
Blago tebi. I jel zna neko jel se može gdje registrovati, uplatiti ili šta već da se ima Premium Mediaset kanali? Prošle sezone sam imao aplikaciju i kanale u HD, sad već ne radi
@Manuel
@Chinaglia
Ja nznm zašto sam mislio da si ti ozb momak, bježi ba, ostavi nas se više
embrace the chaos
Kecramiral je napisao/la:Mago je napisao/la:Jedna od najvecih sramota talijanskog fudbala. Ikad. Bruka. Stid me majke mi.![]()
![]()
![]()
Moze fasovat nova tri boda na kontu a ni bod nije za bacit'
Cs zakon [emoji6]_forzamilan_ je napisao/la:Evo na sta smo spali da se takmicimo ko je gori haha. Ma jedino Juve opet kazem svijetla tacka jer ljudi su sila i sto oni ne bi mogli uzeti LP. Ovo ostalo zali boze i spominjati ukljucujuci i napolitance.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Ljubomoran sam.
Jel to ozbiljno takva statistika?Manuel je napisao/la:Roma i Evropska takmicenja![]()
Od zadnjih 27 tekmi dobili samo 2 utakmice.Pa moze se film o tome napraviti a glavni sponzor da bude Brazzers.
Naravno @Mago
0:1 u vasoj maloj mrezici

0:1 u vasoj maloj mrezici
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
muxa je napisao/la:Cs zakon [emoji6]_forzamilan_ je napisao/la:Evo na sta smo spali da se takmicimo ko je gori haha. Ma jedino Juve opet kazem svijetla tacka jer ljudi su sila i sto oni ne bi mogli uzeti LP. Ovo ostalo zali boze i spominjati ukljucujuci i napolitance.
Sent from my x600 using Tapatalk
Bolje od CS nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.