Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Sage
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sage » 14 sep 2016, 12:06

fera je napisao/la:Sta je sa Origijem :mrgreen:
Uze mu Sturridge mjesto :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 14 sep 2016, 12:17

Sage je napisao/la:
fera je napisao/la:Sta je sa Origijem :mrgreen:
Uze mu Sturridge mjesto :mrgreen:
Sad ce mec sa Derby countujem. Eto mu prilike.
Kocka je bačena

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 14 sep 2016, 13:52

I to sto kazes, Hendo, nek se pokaze tu. Ja bih nekad volio vidjet njega i Sturidge zajedno u 442 dijamant form.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 14 sep 2016, 21:28

Oj Morenove nove fruzure. :facepalm: Nisam znao da je Sadio Mane musliman. To je dobro. Cifav crni dzemat imamo. :rol:
Kocka je bačena

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 sep 2016, 11:32

Jel iko primjetio da se Firminho uvijek zaleti da skine dres kada zabije gol, nije bitno sto je u prvih 10 minuta :mrgreen:

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 15 sep 2016, 13:50

Priča se kako bi Wijnaldum mogao na klupu a Coutinho u prvih 11 u petak.
5 times champions of Europe. #YNWA

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 15 sep 2016, 23:38

Escobar je napisao/la:Priča se kako bi Wijnaldum mogao na klupu a Coutinho u prvih 11 u petak.
Danas sam čitao neku analizu kako bi moglo izgledati da Coutinho igra centralnog veznog.
To bi bilo zanimljivo.On ima odličan pas u prostor,tako da bi to moglo na nešto ličiti.
Opet ne vjerujem da će to Klopp probati.Mislim sredina je onda prepuštena na milost i nemilost-->Hendersonu. :nene:
You'll never walk alone.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 16 sep 2016, 08:41

Sabahhajrullah crvena braco. Jesmo li spremni? Nocas je noc D za nasu sezonu. Ako nocas pobjedimo na konju smo. Isto tako ako nocas izgubimo, mozemo se halaliti sa prve tri pozicije.
Kocka je bačena

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 16 sep 2016, 08:55

Hendo je napisao/la:Sabahhajrullah crvena braco. Jesmo li spremni? Nocas je noc D za nasu sezonu. Ako nocas pobjedimo na konju smo. Isto tako ako nocas izgubimo, mozemo se halaliti sa prve tri pozicije.
Ne bih baš tako rekao, bez pritiska treba ući totalno hladno i opušteno, igrati svoju specifičnu igru, full presing i ne čekati njih da nešto urade nego jednostavno ne odskakati od svog cilja, dati gol što prije i onda koristiti naše najjače oružje ove sezone-kontre. Mislim da će tekmu odlučiti odbrane, na jednoj strani kako će se Chelsea nositi sa Maneom Firminom Coutinhom, a ovamo ovi s Costom i Hazardom.

Sada kad nešto kontam bolje je krenuti sa Coutinhom nego Wijnaldumom, s obzirom na njihovu zgusnutu sredinu sa dva zadnja deff. vezna, treba neko kao što je Cou, a i vrijeme mu je da da gol nakon prvog kola, uzimajući u obzir isto da voli igrati protiv Chelsea. ;)

Ja bi bio zadovoljan i sa bodom lagano.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 sep 2016, 10:56

Treba wijnalduma protiv chelsea na krilo staviti.
You are someone else I am still right here

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 16 sep 2016, 12:54

Ja bi išao ovako..

http://lineupbuilder.com/?sk=cx37c

S tim da bi zavisno od utakmice i rezultata kasnije ubacio Origija umjesto Stua i Wijnalduma umjesto Coutinha, kažem zavisno od utakmice jer i dalje je dvojba koji će početi, iako je moguće da obojica počnu ali onda Stu ostaje na klupi.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 16 sep 2016, 14:48

Jedina dilema mi je dali Winalduma baciti na stranu,dati malo misica u vatru.Ostalo nista ne bih mijenjao naspram one zadnje protiv Leicestera.Can nemam ni dilemu za Cana,neka ga vani kao dodatna opcija ako stvari krenu kako treba,pa da nam da dodatnu sigurnost.Stua iako ne ide i dalje mi je unutra,al morat ce pokazati puno vise,punoo. Znam ,ne mozes ni Firmina ni Manea,maknuti vani oni su uz lallanu igraci u najboljoj formi.Svejedno me ta opcija sa Wijnalduom po strani kopka.Mislim,da ce danas i karius biti dio ekipe,na klupi,valjda bude mogao startati sljedecu,

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 sep 2016, 14:50

momci ocekujem vec. satiranje vjestacke tvorevine zvane Petro Celski
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 16 sep 2016, 15:12

Karlo je napisao/la:momci ocekujem vec. satiranje vjestacke tvorevine zvane Petro Celski
Bit će teško, teže nego prošle sezone dosta, sad je tu Conte, Hazard opet u formi, Costa standardno dobar, ali i ovamo su svi u formi i u blagom rastu raspoloženja i samopouzdanja, ono što zna sigurno je da će biti golova kijamet i da će biti odlična tekma kao i uvijek kad L'pool igra :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 sep 2016, 15:43

Ajmooooo Redsiiiii!
Uvijek kad me uhvati ovakvo raspolozenje Liverpool dobije tekmu.
Mogo bi veceras i prvi clean sheet pasti...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 sep 2016, 16:26

Reds1234 je napisao/la:Jedina dilema mi je dali Winalduma baciti na stranu,dati malo misica u vatru.Ostalo nista ne bih mijenjao naspram one zadnje protiv Leicestera.Can nemam ni dilemu za Cana,neka ga vani kao dodatna opcija ako stvari krenu kako treba,pa da nam da dodatnu sigurnost.Stua iako ne ide i dalje mi je unutra,al morat ce pokazati puno vise,punoo. Znam ,ne mozes ni Firmina ni Manea,maknuti vani oni su uz lallanu igraci u najboljoj formi.Svejedno me ta opcija sa Wijnalduom po strani kopka.Mislim,da ce danas i karius biti dio ekipe,na klupi,valjda bude mogao startati sljedecu,
ja bi volio da wijnalduma stavi po krilu večeras vec je nakupio par asistencija mislim da bi napravio dobar posao.
Ja bi bio i bodom zadovoljan, po meni je chelsea favorit za naslov prvaka ali i protiv njih a protiv timova iz manchestera posebno odigrati presing koliko je moguce na zadnju liniju i moze se uz malo srece i do dobrog rezultata doci.
You are someone else I am still right here

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 sep 2016, 17:02

Amsterdam1312 je napisao/la:
Karlo je napisao/la:momci ocekujem vec. satiranje vjestacke tvorevine zvane Petro Celski
Bit će teško, teže nego prošle sezone dosta, sad je tu Conte, Hazard opet u formi, Costa standardno dobar, ali i ovamo su svi u formi i u blagom rastu raspoloženja i samopouzdanja, ono što zna sigurno je da će biti golova kijamet i da će biti odlična tekma kao i uvijek kad L'pool igra :D
juce geldam neke klipove kao lafo zafrkani igrci,i dodje na costu,kontam reko,jaooo sta bi dao da ovog kretena punim roknem ne bi zalio sezonu cjelu da budem kaznje al fakat lik mi nenormalno ide na neku stvar :evil: :evil: :evil:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 16 sep 2016, 17:16

Karlo je napisao/la:
Amsterdam1312 je napisao/la:
juce geldam neke klipove kao lafo zafrkani igrci,i dodje na costu,kontam reko,jaooo sta bi dao da ovog kretena punim roknem ne bi zalio sezonu cjelu da budem kaznje al fakat lik mi nenormalno ide na neku stvar :evil: :evil: :evil:
To je takav tip igrača, prgav, prljav, dosta posla radi okolo i kad ga niko ne gleda, dosta posla bez lopte, ali je world class striker i to je njegov stil, treba samo znati protiv njega i onda se može. Mislim da će Matip i Lovren znati to odraditi, vjerujem u njih...

Pored toga dosta posla će morati obavljati Henderson, Lallana i Mane zbog Hazarda i mislim da je Liverpul dorastao tom zadatku jer ima extra brze igrače koji rade odličan presing pogotovo na toj strani, sve u svemu mislim da Liverpul može protiv ovog Čelzija, ali opet ja bi bio bodom zadovoljan.

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 16 sep 2016, 17:44

Samo da nas odbrana ne izda. Nešto sam pesimista u vezi bekova, Willian ide na Milnera a Hazard na Clynea koji nije baš u nekoj formi. Večeras mora Coutinho igrati, umjesto koga, to je do Jurgena. Lallana, Mane, Firmino su 100% u prvih 11. Wijnaldum i Sturridge su kandidati za klupu ali s obzirom da je Sturridge učestvovao u 3 gola prošlo kolo, Gini najvjerovatnije. Mada mislim da Klopp neće mijenjati i da će isti tim izaći kao protiv lisica. Pred nama je jedno od najžilavijih gostovanja (uz Emirate) naravno, a znamo kako je prvo kolo završilo :)
5 times champions of Europe. #YNWA

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 16 sep 2016, 18:07

Mozda i najteze gostovanje za nas ove sezone. Ukoliko se ne dobije, nije kraj svijeta, ali bi 3 boda bila ogroman boost za nastavak sezone.

Bilo kako bilo, drzim da je Chelsea i dalje top 3 favorit za titulu, te ne treba ocajavti u slucaju poraza.

Sretno Redsi!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.