Uze mu Sturridge mjestofera je napisao/la:Sta je sa Origijem

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Uze mu Sturridge mjestofera je napisao/la:Sta je sa Origijem
Sad ce mec sa Derby countujem. Eto mu prilike.Sage je napisao/la:Uze mu Sturridge mjestofera je napisao/la:Sta je sa Origijem
Danas sam čitao neku analizu kako bi moglo izgledati da Coutinho igra centralnog veznog.Escobar je napisao/la:Priča se kako bi Wijnaldum mogao na klupu a Coutinho u prvih 11 u petak.
Ne bih baš tako rekao, bez pritiska treba ući totalno hladno i opušteno, igrati svoju specifičnu igru, full presing i ne čekati njih da nešto urade nego jednostavno ne odskakati od svog cilja, dati gol što prije i onda koristiti naše najjače oružje ove sezone-kontre. Mislim da će tekmu odlučiti odbrane, na jednoj strani kako će se Chelsea nositi sa Maneom Firminom Coutinhom, a ovamo ovi s Costom i Hazardom.Hendo je napisao/la:Sabahhajrullah crvena braco. Jesmo li spremni? Nocas je noc D za nasu sezonu. Ako nocas pobjedimo na konju smo. Isto tako ako nocas izgubimo, mozemo se halaliti sa prve tri pozicije.
Bit će teško, teže nego prošle sezone dosta, sad je tu Conte, Hazard opet u formi, Costa standardno dobar, ali i ovamo su svi u formi i u blagom rastu raspoloženja i samopouzdanja, ono što zna sigurno je da će biti golova kijamet i da će biti odlična tekma kao i uvijek kad L'pool igraKarlo je napisao/la:momci ocekujem vec. satiranje vjestacke tvorevine zvane Petro Celski
ja bi volio da wijnalduma stavi po krilu večeras vec je nakupio par asistencija mislim da bi napravio dobar posao.Reds1234 je napisao/la:Jedina dilema mi je dali Winalduma baciti na stranu,dati malo misica u vatru.Ostalo nista ne bih mijenjao naspram one zadnje protiv Leicestera.Can nemam ni dilemu za Cana,neka ga vani kao dodatna opcija ako stvari krenu kako treba,pa da nam da dodatnu sigurnost.Stua iako ne ide i dalje mi je unutra,al morat ce pokazati puno vise,punoo. Znam ,ne mozes ni Firmina ni Manea,maknuti vani oni su uz lallanu igraci u najboljoj formi.Svejedno me ta opcija sa Wijnalduom po strani kopka.Mislim,da ce danas i karius biti dio ekipe,na klupi,valjda bude mogao startati sljedecu,
juce geldam neke klipove kao lafo zafrkani igrci,i dodje na costu,kontam reko,jaooo sta bi dao da ovog kretena punim roknem ne bi zalio sezonu cjelu da budem kaznje al fakat lik mi nenormalno ide na neku stvarAmsterdam1312 je napisao/la:Bit će teško, teže nego prošle sezone dosta, sad je tu Conte, Hazard opet u formi, Costa standardno dobar, ali i ovamo su svi u formi i u blagom rastu raspoloženja i samopouzdanja, ono što zna sigurno je da će biti golova kijamet i da će biti odlična tekma kao i uvijek kad L'pool igraKarlo je napisao/la:momci ocekujem vec. satiranje vjestacke tvorevine zvane Petro Celski
To je takav tip igrača, prgav, prljav, dosta posla radi okolo i kad ga niko ne gleda, dosta posla bez lopte, ali je world class striker i to je njegov stil, treba samo znati protiv njega i onda se može. Mislim da će Matip i Lovren znati to odraditi, vjerujem u njih...Karlo je napisao/la:juce geldam neke klipove kao lafo zafrkani igrci,i dodje na costu,kontam reko,jaooo sta bi dao da ovog kretena punim roknem ne bi zalio sezonu cjelu da budem kaznje al fakat lik mi nenormalno ide na neku stvarAmsterdam1312 je napisao/la:Bit će teško, teže nego prošle sezone dosta, sad je tu Conte, Hazard opet u formi, Costa standardno dobar, ali i ovamo su svi u formi i u blagom rastu raspoloženja i samopouzdanja, ono što zna sigurno je da će biti golova kijamet i da će biti odlična tekma kao i uvijek kad L'pool igraKarlo je napisao/la:momci ocekujem vec. satiranje vjestacke tvorevine zvane Petro Celski![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.