FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
dobar onaj sany bio, steta, kratko je trajao
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Idi bakatarakta je napisao/la:Otiso se sany umit u fontani
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: AW: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Da jeste. Pitanje je bilo, da li postoji mogucnost da se on vrati. On je dao taj odgovor, 50:50 i vraca se.....xeksor je napisao/la:Jel gledo neko taj jutarnji na tkbi jel istina da je Azmir reko ako neko ponudi iz grada da ucestvuje sa pola para da bi se vratio
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pa normalno da ce izjavit to... Ko ce ga bolan pratit.... Senad Tom Cat, ovi placenici, komunalno, centralno grijanje ... Ahahaha.... Nema tu pola navijača Slobode.... Al nedao Bog da se pobjedi Metalleghe.... Jao,koji bi to spinovanje bilo...."eto,vidite da može i bez Husica".... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha... A ovo sve njegovo dok za par mjeseci ne uslijedi krajnji raspad sistema... Al njima je svakako bitno samo do izbora izdržatiFA7 je napisao/la:Da jeste. Pitanje je bilo, da li postoji mogucnost da se on vrati. On je dao taj odgovor, 50:50 i vraca se.....xeksor je napisao/la:Jel gledo neko taj jutarnji na tkbi jel istina da je Azmir reko ako neko ponudi iz grada da ucestvuje sa pola para da bi se vratio
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Netacno, sutra se ide za Travnik, odnosno Vitez gdje ce bit smjesteni igraci. Koliko znam obecana im je i premija za pobjedu u nedjelju.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Druze nema svako privrednike kao mi... Ljudi vole Slobodu, zive za njuRimes87 je napisao/la:Znaci trpaj igrace u autobus na 4 sata voznje (s pauzom) i theraj ih da pobijede utakmicu. Fenomenalno.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:E kakvog mi covjeka otjerasmonajgore je sto ima debila sto sad' podrzavaju indira, karaca, sulju
ko ode u kop stvarno nije normalam... Sad' su dokazali koliko ih boli taki za Slobodom
![]()
sad' bas trebamo svi napuniti zapad i navijati za Slobodu i uz to podrzati Azmira, a pljuvati jasmina!
I da pohvalik privrednike na tome sto su vec u prvom danu napravili pomak u klubu, a to je da na tekme idemo na dan utakmice
Sent from my D6603 using Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako su im obecali kao i Husicu bice to onda dobrosolar je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Netacno, sutra se ide za Travnik, odnosno Vitez gdje ce bit smjesteni igraci. Koliko znam obecana im je i premija za pobjedu u nedjelju.Rimes87 je napisao/la: Druze nema svako privrednike kao mi... Ljudi vole Slobodu, zive za nju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Solar, sve ce oni obećati.... Čak i isplatiti te premije...njima je bitno da sa ovom ozbiljnom ekipom pregrme do 3.oktobra... Cut ćemo se iza izbora aBd.... A o kraju sezone i rasulu koje će se desit imat ćete prilike kad razglabat.... Evo da se kladimo da ce faraon uraditi nešto i po pitanju tekme sa Radnikom.... Ili ce biti jeftinija karta a možda čak i besplatan ulaz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Predsjednik MZ Bukinje - " Nadamo se novim ljudima jer nama ne moze biti gore. "
Upravo razmisljam isto da ce to do izbora biti sve koliko toliko dobro... Poslije toga neka nam je Bog na pomoci, mozemo se samo nadati da ce se pronaci neko rjesenje.staragarda je napisao/la:Solar, sve ce oni obećati.... Čak i isplatiti te premije...njima je bitno da sa ovom ozbiljnom ekipom pregrme do 3.oktobra... Cut ćemo se iza izbora aBd.... A o kraju sezone i rasulu koje će se desit imat ćete prilike kad razglabat.... Evo da se kladimo da ce faraon uraditi nešto i po pitanju tekme sa Radnikom.... Ili ce biti jeftinija karta a možda čak i besplatan ulaz
Ja sam ubjedjen da cemo izgubiti protiv Metaleghea .Nebitno premije i to....vidjecetesolar je napisao/la:Upravo razmisljam isto da ce to do izbora biti sve koliko toliko dobro... Poslije toga neka nam je Bog na pomoci, mozemo se samo nadati da ce se pronaci neko rjesenje.staragarda je napisao/la:Solar, sve ce oni obećati.... Čak i isplatiti te premije...njima je bitno da sa ovom ozbiljnom ekipom pregrme do 3.oktobra... Cut ćemo se iza izbora aBd.... A o kraju sezone i rasulu koje će se desit imat ćete prilike kad razglabat.... Evo da se kladimo da ce faraon uraditi nešto i po pitanju tekme sa Radnikom.... Ili ce biti jeftinija karta a možda čak i besplatan ulaz
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ma rezultati su sada apsolutno nebitni, najbitnije je da se sazna u kom pravcu ide klub
da sacekamo i te izbore pa da vidimo kako ce biti
ostanu li situacija ovakva, cisto sumnjam da ce me Tusanj vidjeti ubuduce
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo da se kladimo da kad bi dobili ovo Jajce da bi oni sebi to pripisalisolar je napisao/la:Upravo razmisljam isto da ce to do izbora biti sve koliko toliko dobro... Poslije toga neka nam je Bog na pomoci, mozemo se samo nadati da ce se pronaci neko rjesenje.staragarda je napisao/la:Solar, sve ce oni obećati.... Čak i isplatiti te premije...njima je bitno da sa ovom ozbiljnom ekipom pregrme do 3.oktobra... Cut ćemo se iza izbora aBd.... A o kraju sezone i rasulu koje će se desit imat ćete prilike kad razglabat.... Evo da se kladimo da ce faraon uraditi nešto i po pitanju tekme sa Radnikom.... Ili ce biti jeftinija karta a možda čak i besplatan ulaz
Itekako su bitni. ..za dobrobit kluba,mi moramo izgubiti koliko god to nekome odvratno zvucalo...Chinaglia je napisao/la:ma rezultati su sada apsolutno nebitni, najbitnije je da se sazna u kom pravcu ide klub
I igraci to znaju......vidjecemo kakvog su karaktera i imaju li obraza
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma rezultat je jako bitan bas zbog dešavanja iza izbora... A vjeruj da ce 3. Oktobra situacija bit kristalno jasna gdje ide SlobodaChinaglia je napisao/la:ma rezultati su sada apsolutno nebitni, najbitnije je da se sazna u kom pravcu ide klub
dva poraza ili dvije pobjede do izbora, svejedno je
nece to ni donijeti, ni odnijeti glasove Faraonu
oni koji prate Slobodu to znaju i nece mu dati glas
Ali on pobjede hoce razglasiti na sva usta. Najgore je sto ce biti, hej, vidi Jasmin i privrednici mogu i bolje od Azmira. Naravno, ovdje govorim o neupucenima.Chinaglia je napisao/la:dva poraza ili dvije pobjede do izbora, svejedno je
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije svejedno... Narod su ovcurine teške i sa dvije pobjede bi opet zavladala euforija, ostali bi u vrhu,faraon bi to opet sebi pripisao i odmah ujutro izašao u javnost sa pričom... ETO,JESAM LI VAM REKAO DA CE GRAD STAT IZA SLOBODE...JEL VIDITE DA SE MOZE BEZ HUSICA NAPRAVIT REZULTAT.... A sto ce nas na polusezoni snaći rasulo strasno to nema veze....izbori će biti daleko izaChinaglia je napisao/la:dva poraza ili dvije pobjede do izbora, svejedno je
na koje neupucene mislis, one koji prate Slobodu ili one koji ne prate
ako mislis na one koji prate Slobodu, neupucenih nema, mozda ima glupih, ne znam, ako mislis na one koji ne prate Slobodu, vjeruj da takve ljude uopste ne tangira sta ce Faraon reci o Slobodi, il bicemo prvaci, il ugasit cemo se, njima je svejedno, takvi ljudi ce glasat na osnovu neceg drugog, sta god to bilo
ako mislis na one koji prate Slobodu, neupucenih nema, mozda ima glupih, ne znam, ako mislis na one koji ne prate Slobodu, vjeruj da takve ljude uopste ne tangira sta ce Faraon reci o Slobodi, il bicemo prvaci, il ugasit cemo se, njima je svejedno, takvi ljudi ce glasat na osnovu neceg drugog, sta god to bilo
Hoces da kazes da ako pobijedimo u nedjelju, da igraci nemaju obraz i karakter?solinas je napisao/la:Itekako su bitni. ..za dobrobit kluba,mi moramo izgubiti koliko god to nekome odvratno zvucalo...Chinaglia je napisao/la:ma rezultati su sada apsolutno nebitni, najbitnije je da se sazna u kom pravcu ide klub
I igraci to znaju......vidjecemo kakvog su karaktera i imaju li obraza
Trenutno korisnika/ca: Odanideji87, schalke i 26 gostiju.