FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 sep 2016, 18:51

Vidjeti da je Matej Delac u prvih 6 tekmi 4 puta bio na klupi a dva puta nikako u kadru je tuga.. bez tekme jos..

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 16 sep 2016, 19:21

streetstyle je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:I ovaj Pitar6785 se trudi...ali kako ce napraviti sto vise pravopisnih gresaka. Pa ljudi ovo je za Haga kako covjek pise! Ja sam se sav tresao od nervoze dok sam procitao njegov post... I uvijek me dotuce sa onim izostavljenim slovom "h" na kraju rijeci.

Molim administraciju da nadju modus putem nekog testa da se nepismenima ne dozvoli registracija na forum, odnosno da se banuju na osnovu pravopisnih gresaka. Ovo svakom iole pismenom covjeku vrijedja inteligenciju... Prvo skola pa onda forum! Fuj!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ovo nije krug intelektualaca pa ti sva prica ispada smijesna. Slozi se sa njegovim misljenjem ili ne...al mojne spinova o njegovom pravopisu.
A momak je sve tacno napisao tj rekao pravu istinu. Sjeti se samo koliko smo pljuvali Milosa ili Velkoskog....???
Kakav ba spin? Pa ne mogu se sloziti ili ne sloziti s njim kad ne mogu procitati sta je napisao! Krenem citati i odustanem a ti citaj ako ti ne smeta... Zalibo me tuki!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 sep 2016, 20:33

:salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 sep 2016, 20:48

ElCartel11 je napisao/la:"Novac mi, hvala Bogu, ne treba, hoću samo da igram. Ako je najbolja ponuda iz druge lige, nije ni to problem, samo hoću da igram fudbal", objasnio je Kuranyi koji se povezuje sa Stuttgartom u kojem je započeo svoju odličnu karijeru.

Da imamo iole normalnu upravu, pa dovesti ovakvog igraca. Definitivno bi bio veliki bum kako igracki, tako i marketinski. Cekat cemo mi jos dugo, dok ovakvi igraci zaigraju kod nas...
Oj hljebu :facepalm: Stvarno smo prinudjeni svasta procitati ovdje :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 16 sep 2016, 21:22

Sabinho je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:"Novac mi, hvala Bogu, ne treba, hoću samo da igram. Ako je najbolja ponuda iz druge lige, nije ni to problem, samo hoću da igram fudbal", objasnio je Kuranyi koji se povezuje sa Stuttgartom u kojem je započeo svoju odličnu karijeru.

Da imamo iole normalnu upravu, pa dovesti ovakvog igraca. Definitivno bi bio veliki bum kako igracki, tako i marketinski. Cekat cemo mi jos dugo, dok ovakvi igraci zaigraju kod nas...
Upravo ovakvi postovi dovode do toga da nas ljudi ismijavaju, nije ti sala Kurany u PLBiH :D
I jos kad na to dodas onog Majkla sa njegovim postovima kako nam je sve sjajno i bajno i kao samo nam sekund fali da prepisamo ligu itd. :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 sep 2016, 21:27

Osttribine je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Upravo ovakvi postovi dovode do toga da nas ljudi ismijavaju, nije ti sala Kurany u PLBiH :D
I jos kad na to dodas onog Majkla sa njegovim postovima kako nam je sve sjajno i bajno i kao samo nam sekund fali da prepisamo ligu itd. :urnebes:
Fazon je napisati "da imamo normlanu/dobru upravu", sadrzaj iza toga je nebitan. Uprava je usrala, uradili su mnoge stvari pogresno, neke dobro ali ovo je klasican primjer lupanja i nerealnosti. Sto kazes, dajemo samo materijal drugima da se sprdaju sa nama. Nismo naucili nista na Toniju, Misimovicu itd. Samo, nemoj misliti da @ElCartel11 nema istomisljenike po ovom pitanju. ;)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 16 sep 2016, 21:35

Da imamo iole normalnu upravu, pa dovesti ovakvog igraca. Definitivno bi bio veliki bum kako igracki, tako i marketinski. Cekat cemo mi jos dugo, dok ovakvi igraci zaigraju kod nas...[/quote]
Oj hljebu :facepalm: Stvarno smo prinudjeni svasta procitati ovdje :facepalm:[/quote]

I jos kad na to dodas onog Majkla sa njegovim postovima kako nam je sve sjajno i bajno i kao samo nam sekund fali da prepisamo ligu itd. :urnebes:[/quote]
Fazon je napisati "da imamo normlanu/dobru upravu", sadrzaj iza toga je nebitan. Uprava je usrala, uradili su mnoge stvari pogresno, neke dobro ali ovo je klasican primjer lupanja i nerealnosti. Sto kazes, dajemo samo materijal drugima da se sprdaju sa nama. Nismo naucili nista na Toniju, Misimovicu itd. Samo, nemoj misliti da @ElCartel11 nema istomisljenike po ovom pitanju. ;)[/quote]

Sasvim sigurno da ima, raja je dosta nerealna po pitanju igraca, pogotovo prizeljkivati igrace sa ovakvim renomeom u nasoj ligi je suludo, pa evo sada mozemo nabrojati 10 do 15 igraca iz nase lige koji bi nama bili extra pojacanja, ali jok, raja zivi u oblacima. Slazem se ja za Upravu da su i ovakvi i onakvi ali kriviti ih za ovako nesto je suludo.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 16 sep 2016, 22:16

slika
Da imamo u upravi ljude koji nesto misle, danas bi nam sastav mogao izgledat ovako bez nekih pojacanja, samo igraci koji su bili tu ali su otjerani ili za male pare prodani. Sastav dovoljan za titule lagano uz sir.Kodru ili Janjosa. :plac: :plac: :plac: :plac:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 sep 2016, 22:41

Memara je napisao/la:
zagorski je napisao/la:a isto tako i po organizaciji.
Daj molim te listu klubova koji su bolji od nas po organizaciji.

Nijedan klub nije ni blizu nama po organizaciji,redovnim platama, uslovima rada, treniranja,karantina pred utakmice,priprema ,mini priprema ,medicinskog osoblja,oporavka igraca,stanarina i smjestaja igraca itd.To pitajte svakog igraca u Premier ligi pa i novinare koji to isto dobro znaju.Ne znam sto odgovaram na ove stbari jer ocigledno ovakvi likovi trolaju i pisu stvari koje necu reci da ne znaju nego to rade iz razloga da provociraju ili nesto sl.Da ne pricam o djeci iz akademije koja su dovedena iz drugih gradova,najbbolje se moze provjeriti i vidjeti kako je njima i kakao su zadovoljni i sretni.Pored sjajnih uslova i rada u akademiji ,zadocoljni su i sa drugimstvarima sto se isto tako moze provjeriti.Da ne govorim o turnirima na koje putuju itd.Garantujem i tvrdim da smo sto se tice ovih stvari za sve klubove dimenzija vise sto se moze provjeriti i pitati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 16 sep 2016, 22:44

mensur55 je napisao/la:slika
Da imamo u upravi ljude koji nesto misle, danas bi nam sastav mogao izgledat ovako bez nekih pojacanja, samo igraci koji su bili tu ali su otjerani ili za male pare prodani. Sastav dovoljan za titule lagano uz sir.Kodru ili Janjosa. :plac: :plac: :plac: :plac:
Sastav bi igro ligu za opstanak.

5 napadaca i 1 da trci za sve njih.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 16 sep 2016, 22:52

Locust je napisao/la:
Sastav bi igro ligu za opstanak.

5 napadaca i 1 da trci za sve njih.
Mozda ako bi ih vodio Hurtic. Sumnjam da bi se setali kod Kodre ili Husrefa.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 sep 2016, 23:45

Mi nemamo para za Ordagica, ako se Sloboda raspe, a ne za neke vece domete..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 17 sep 2016, 00:17

joker90 je napisao/la:Mi nemamo para za Ordagica, ako se Sloboda raspe, a ne za neke vece domete..
Bolji je Radovac. :think:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2016, 00:20

Al za sve ide ona..
Da je uprava kako treba
Da uprava zna ovo
Da uprava zna ono :lol:

I onda legenda ispali za Kuranya :lol:

Pa onda se napravi formacija u kojoj igraju 5-6 napadaca...
I onda kazu da imamo normalnu upravu...

Onda se pojavi informacija da su poceli radovi u kampu, i onda pojedini pocnu komentarisati kako je to zbog Gojkovih 5000, kako uprava nije sposobna ni tih 5000 iskoristiti.. bla bla
Pa dodje legenda ismijava kolegu forumasa zbog toga sto kao on ne zna da pise, nije pismen, itd...
Pa dodje lakosta koji podrzi sve to, pokusava malo atmosferu podici pa se jave opet pojedini i ismijavaju i njega i taj pokusaj podizanja atmosfere... itd

Uglavnom, daj da samo sto vise loseg pisemo to je najbitnije, a sto igramo vrlo vaznu tekmu u nedelju to i nije toliko bitno...
Gdje su svi upisali pobjedu, gdje je ovde velika vecina podcijenila taj isti Olimpik.

Mi imamo KAMP, mi smo najorganizovaniji klub u drzavi, a ko zeli to da umanji, taj nije dobar s glavom.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 sep 2016, 00:23

Nemamo kamp.
Nismo najorganizovaniji.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 sep 2016, 00:34

Četiri igrača van pozicije i niti jedan trkač u ekipi... :mrgreen:

Van Gaale, iz det ju :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 sep 2016, 00:41

Sabinho je napisao/la:

Kuranyi Kevine povedi nas ka tituli PLBiH!

:rol: :rol: :rol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2016, 00:51

joker90 je napisao/la:Mi nemamo para za Ordagica, ako se Sloboda raspe, a ne za neke vece domete..
Ne bih se tako izrazio. Mi nemamo dozvolu da platimo Ordagica Slobodi, to mi nekako zvuci realnije. Imamo bogatog biznismena na celu kluba, medjutim on ne zeli placati transfere sto i razumijem.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2016, 00:56

bodi123 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Kuranyi Kevine povedi nas ka tituli PLBiH!

:rol: :rol: :rol:
Evo sad ce! Vidim i Christian Pander, Kevinov haver iz S04 je slobodan igrac a nama skripi na lijevom beku. :shifty: :pray: :think: :think: :think:

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 17 sep 2016, 01:09

Steph je napisao/la:
Četiri igrača van pozicije i niti jedan trkač u ekipi... :mrgreen:

Van Gaale, iz det ju :mrgreen:
Eto sad su nam svi na pozicijama pa nam je igra za neku stvar, brate ja sam samo stavio igrace kakve smo imali ne mora znacit da bi igrali svi na ovim pozicijama, svakako sto je valjalo i otislo je. :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, Strosmajer i 52 gosta.