FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Biće to sve ok.Živi bili pa vidjeli.Sačekajmo da prođu i ti izbori koji su već dotakli dno dna.Nije Azmir tako naivan,šta vam je.Finu lovu je uložio.Naći će kompromis.Manite se više izbora,popustite ljudi,koji vam je?Bitno je da fina atmosfera vlada u ekipi!Neko spominje bojkot.Bojkot ni u kojem slučaju ne dolazi u obzir.Tada smo ga baš...Neće nas uzeti za ozbiljno.Imate na raspolaganju ha sjever ha zapad ha istok hehehe.Pozdrav svima,što manje se sikirajte.Ovdje bitke vode veliki igrači,brzo se oni dogovore i nađu.Nama,ostaje samo SLOBODA čija je budućnost osigurana samo privatizacijom,svima opće poznato.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- zamorano1plus8
- Kontakt:
**** i jasmina i batu, podrska za SS 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
SS Lazio :kafa:zamorano1plus8 je napisao/la:**** i jasmina i batu, podrska za SS :D
Krive čovjeka za djela njegovog djeda, nigdje veze...kad smo se već dotakli toga. Nije nimalo realno. Dok faraon lično, ne njegov djed, ne otac, ne tetka, iskazuje mržnju prema Arapima i kako bi oni zavili grad Tuzlu u crno. A ti isti Arapi uložili u Sarajevo više nego što će ovaj dobit od Panonskih dok mu praunučad ne budu dovoljno odrasla da postave sifon.staragarda je napisao/la:Trebalo bi vidjeti posto je Batin djed bio u toj Handzar diviziji prije 80 godina da se oni kompletno odsele iz Tuzle a faraonova cerka čim stasa u gospođu da zamjeni tatu na poziciji gradonacelnika...posto je tata bio gradonacelnik a valjo nam je pravo trebalo bi možda i kroz zakonsku regulativu provuci tu ideju da djeca nasljeđuju zaslužne roditelje... Valjda vrli tata izdrži do tada
Katarakta je u pravu definitivno da je Sarajevo za nas Las Vegas.
Ne volim što moramo o politici al kad se ta qurva ispriječila ispred Slobode, moramo o tome pričati.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 17 sep 2016, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Nego malo ćaćkao u vezi naših privrednika.Onako znatiželjno kontajući bi li mogli opstati bez Azmira.Naletim na Omegu Beko vl.Hrustemović.Svi trošimo kod njega i kod većine je Beko u kući.Gospodin navija za Sarajevo,malo sponzor da niko ne zna.Fuuuj!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad zamisli, defektas a ksenofobwobly92 je napisao/la:Krive čovjeka za djela njegovog djeda, nigdje veze...kad smo se već dotakli toga. Nije nimalo realno. Dok faraon lično, ne njegov djed, ne otac, ne tetka, iskazuje mržnju prema Arapima i kako bi oni zavili grad Tuzlu u crno. A ti isti Arapi uložili u Sarajevo više nego što će ovaj dobit od Panonskih dok mu praunučad ne budu dovoljno odrasla da postave sifon.staragarda je napisao/la:Trebalo bi vidjeti posto je Batin djed bio u toj Handzar diviziji prije 80 godina da se oni kompletno odsele iz Tuzle a faraonova cerka čim stasa u gospođu da zamjeni tatu na poziciji gradonacelnika...posto je tata bio gradonacelnik a valjo nam je pravo trebalo bi možda i kroz zakonsku regulativu provuci tu ideju da djeca nasljeđuju zaslužne roditelje... Valjda vrli tata izdrži do tada
Ne volim što moramo o politici al kad se ta qurva ispriječila ispred Slobode, moramo o tome pričati.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro si...aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vas da pricu koja je vezana striktno za Batu, Faraona i ostale ublehase prebacite na temu tuzlanski chat. Sve manje pisemo o Slobodi, a vise o ovoj bagri. Razumijem da je sport vezan za politiku ali otisli smo predaleko. Hvala vam unaprijed.
Ima li ko kontakt s Azmirom? Licno cu pokrenut nesto ako me uvjeri face to face da je sve sto je radio iskreno, nista vise.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Care nije problem ni u SS-u,ni u Handžar diviziji,zna se tko su i šta su bili.Bili su zaštitnici Muslimana,ali pod zapovjedništvom Himlera.Od mnogih nas su djedovi bili u Handžar diviziji.De molim te popusti sa politikom!Dođem da pročitam šta novo,a kao da sam na stranici POLITIKE.Popusti BGT i glasaj za koga hoćeš i ti i svi ostali,tvoje pravo,ali de popusti...staragarda je napisao/la:Sad zamisli, defektas a ksenofobwobly92 je napisao/la:Krive čovjeka za djela njegovog djeda, nigdje veze...kad smo se već dotakli toga. Nije nimalo realno. Dok faraon lično, ne njegov djed, ne otac, ne tetka, iskazuje mržnju prema Arapima i kako bi oni zavili grad Tuzlu u crno. A ti isti Arapi uložili u Sarajevo više nego što će ovaj dobit od Panonskih dok mu praunučad ne budu dovoljno odrasla da postave sifon.staragarda je napisao/la:Trebalo bi vidjeti posto je Batin djed bio u toj Handzar diviziji prije 80 godina da se oni kompletno odsele iz Tuzle a faraonova cerka čim stasa u gospođu da zamjeni tatu na poziciji gradonacelnika...posto je tata bio gradonacelnik a valjo nam je pravo trebalo bi možda i kroz zakonsku regulativu provuci tu ideju da djeca nasljeđuju zaslužne roditelje... Valjda vrli tata izdrži do tada
- Beduin
- Kontakt:
Zabrinjavas me Doe, mogul i ja raditi za tebe?DoeTz je napisao/la:Ima li ko kontakt s Azmirom? Licno cu pokrenut nesto ako me uvjeri face to face da je sve sto je radio iskreno, nista vise.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema tu ko sta radit za kog brate, ako volis klub stat ces iza pravih ljudi. Ovaj grad kakav je, naucio me je da ne vjerujem nikome pa ni Azmiru. Uspije li me licno uvjerit da prica istinu i da se ne krije iza nikakve stranke nikakvih mutnih sranja stat cu pred zapad i ispast budala, odrzat govor iako nisam neki govornik, pa ko stane iza mene, stane. **** i batine ako ce se skontat ko je ko.Beduin je napisao/la:Zabrinjavas me Doe, mogul i ja raditi za tebe?DoeTz je napisao/la:Ima li ko kontakt s Azmirom? Licno cu pokrenut nesto ako me uvjeri face to face da je sve sto je radio iskreno, nista vise.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi Ace taldzije a fora moderator... Sad ce jos i procenat tražit ako se sta završialeksandar_veliki je napisao/la:Imam jaDoeTz je napisao/la:Ima li ko kontakt s Azmirom? Licno cu pokrenut nesto ako me uvjeri face to face da je sve sto je radio iskreno, nista vise., ali na pp da se prebacimo.

sta kazete, jel navijamo za Slobodu il za Metalleghe :think:
Sad cekamo jutro, da vidim koliko je vas spremno mrdnut prstom za Slobodu. 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vas da pricu koja je vezana striktno za Batu, Faraona i ostale ublehase prebacite na temu tuzlanski chat. Sve manje pisemo o Slobodi, a vise o ovoj bagri. Razumijem da je sport vezan za politiku ali otisli smo predaleko. Slucajni prolaznik bi rekao da smo na nekom predizbornom ratistu, a nismo. Znam koliko vam je stalo do Slobode, osjetio sam to posljednjih godinu i pol i razumijem da se "politicari" vise nego obicno, no hajde da probamo na ovoj temi to svedti na minimum. Hvala vam unaprijed.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Zar ti ne navijas za Lazio?Chinaglia je napisao/la:sta kazete, jel navijamo za Slobodu il za Metalleghe
zini da ti kazemGiuseppe1 je napisao/la:Zar ti ne navijas za Lazio?Chinaglia je napisao/la:sta kazete, jel navijamo za Slobodu il za Metalleghe :think:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je tebi koncepcija jutra? (rece covjek koji pise na forumu u 4 iza ponoci)DoeTz je napisao/la:Sad cekamo jutro, da vidim koliko je vas spremno mrdnut prstom za Slobodu.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Zbog potrebe prema Slobodi ovo cu sve napisati.
Prije naseg Azmira i druge lige, bili smo zadovoljni godinama sa sredinom tabele, dok nam tamo neka Modrica i picke materne osvajaju lige. Bili zadovoljni sa 1-2 gola, bez pobjede u gostima. Naravno tu pun stadion. Onda pali u neku krizu, prepustili prije svega najveci BiH kosarkaski klub u propast bez ispaljenog metka. Presutili i okrenuli se full prema FK. Da bi na kraju pri propasti FK, poceli skandirati prema Jasminu Imamovicu i tadasnjoj upravi. Propali u drugu ligu i Azmir se pojavi. Poceli se svi dizati, pratiti klub " propali ", ali medjutim, skontali neki nema nama profita od ciste Slobode i velikih ambicija. Mi smo inace grad i ljudi koji sute pred nekolice narkomana i " utjecajnih " ljudi, pa smo gledali prozivanje Azmira i Vugdalica.
Da bi docekali prvu sezonu u PL i onu famoznu utakmicu protiv, mislim Mladosti kada smo preokrenuli, i **** mame sa tribina Azmiru. Halo ba papci, je li vas stid ? Ja da sam taj koji je dao pare u Slobodu i cuo sve to, ma iste sekunde bi sve povukao i trazio svoje pare. Reko bi ba, koji ste vi **** u zivotu napravili da mene prozivate ? Ja tu iz ciste ljubavi i dobrote svoje pare ostavljam, a vi da meni pravite belaje ? Caooooooooooo.
Dosla druga sezona. Moje i vase fukare napravile kaznu, za koju bi se Bog zna sta moglo platiti. Gospodo, imali ste para za koreografije koje glava boli. Da se ne lazemo ovaj grad ne pati od manjka umjetnika i crtaca, jer je Tuzla ipak poznata po grafitima i umjetnosti. Nego vi ste se ko veliki " ULTRASI " okrenuli prema pirotehnici, koju ni ne znate pripaliti. Dosli i do finala kupa i do domak titula, koja se NIJE NI PLANIRALA. Pa krenule prozivke da je to sve prodato radi licnog interesa ili profita. E moja gospodo, ko to misli, tacno nek mi se kurca napusi, ali onog pravog carsijanerskog, ne onog profitanerskog. Dolazi i prva utakmica u EL, poslije toliko vremena, ali nasi vatreni navijaci nisu sposobni se organizati, jer nisu dobili placeni prijevoz. Ali nema veze, koliko su propali niko i ne ocekuje to. Ocekivali prolaz na lijepe oci, ali klub koji ima godisnji budzet od 30.000.000. dolara da ne prodje nasu Slobodu je smijesno.
Poce i ova sezona. Malo zagustili, pitar planski-ne planski izdao. Ko ga ****, ima i drugih. Medjutim, slabija posjeta, vjernih navijaca nema ni 30-40 uz prosjek godina 1. osnovne skole. Poslije pitara, Azmir rece odlazim. Uz sve objasnjeno, neki ovdje ne kontaju, ali nema veze. Izlazi slika sa sastanka sa Faraonom i oni idalje ne kontaju. Sta treba objasniti ? Evo.
Oni najglasniji protiv Azmira, protiv Slobode koja je "slucajno" zavrsila u Europi, su dosli na mjestu za samu Slobodu. Samo radi svog profita bez ikakve ljubavi. Ti koji se predstavljaju godinama kao veliki navijaci Slobode, ispadose kao najgori grobari nje.
Onaj ko istinski voli Slobodu, dalje ne ide na Tusanj, da ovim ublehama ostavlja pare. Onaj ko istinski voli Slobodu, zna i sta je najbolje za nju.
Svi vi, kojima je Sloboda profit i licni interes, napuste se kurrca. Duga bolest, bez marke za lijeka.
I da jos dodam. Od vremena sam tu Cipe, Karaca, itd ... I PUN MI JE VRAG VISE PROSJECNE SLOBODE.
Prije naseg Azmira i druge lige, bili smo zadovoljni godinama sa sredinom tabele, dok nam tamo neka Modrica i picke materne osvajaju lige. Bili zadovoljni sa 1-2 gola, bez pobjede u gostima. Naravno tu pun stadion. Onda pali u neku krizu, prepustili prije svega najveci BiH kosarkaski klub u propast bez ispaljenog metka. Presutili i okrenuli se full prema FK. Da bi na kraju pri propasti FK, poceli skandirati prema Jasminu Imamovicu i tadasnjoj upravi. Propali u drugu ligu i Azmir se pojavi. Poceli se svi dizati, pratiti klub " propali ", ali medjutim, skontali neki nema nama profita od ciste Slobode i velikih ambicija. Mi smo inace grad i ljudi koji sute pred nekolice narkomana i " utjecajnih " ljudi, pa smo gledali prozivanje Azmira i Vugdalica.
Da bi docekali prvu sezonu u PL i onu famoznu utakmicu protiv, mislim Mladosti kada smo preokrenuli, i **** mame sa tribina Azmiru. Halo ba papci, je li vas stid ? Ja da sam taj koji je dao pare u Slobodu i cuo sve to, ma iste sekunde bi sve povukao i trazio svoje pare. Reko bi ba, koji ste vi **** u zivotu napravili da mene prozivate ? Ja tu iz ciste ljubavi i dobrote svoje pare ostavljam, a vi da meni pravite belaje ? Caooooooooooo.
Dosla druga sezona. Moje i vase fukare napravile kaznu, za koju bi se Bog zna sta moglo platiti. Gospodo, imali ste para za koreografije koje glava boli. Da se ne lazemo ovaj grad ne pati od manjka umjetnika i crtaca, jer je Tuzla ipak poznata po grafitima i umjetnosti. Nego vi ste se ko veliki " ULTRASI " okrenuli prema pirotehnici, koju ni ne znate pripaliti. Dosli i do finala kupa i do domak titula, koja se NIJE NI PLANIRALA. Pa krenule prozivke da je to sve prodato radi licnog interesa ili profita. E moja gospodo, ko to misli, tacno nek mi se kurca napusi, ali onog pravog carsijanerskog, ne onog profitanerskog. Dolazi i prva utakmica u EL, poslije toliko vremena, ali nasi vatreni navijaci nisu sposobni se organizati, jer nisu dobili placeni prijevoz. Ali nema veze, koliko su propali niko i ne ocekuje to. Ocekivali prolaz na lijepe oci, ali klub koji ima godisnji budzet od 30.000.000. dolara da ne prodje nasu Slobodu je smijesno.
Poce i ova sezona. Malo zagustili, pitar planski-ne planski izdao. Ko ga ****, ima i drugih. Medjutim, slabija posjeta, vjernih navijaca nema ni 30-40 uz prosjek godina 1. osnovne skole. Poslije pitara, Azmir rece odlazim. Uz sve objasnjeno, neki ovdje ne kontaju, ali nema veze. Izlazi slika sa sastanka sa Faraonom i oni idalje ne kontaju. Sta treba objasniti ? Evo.
Oni najglasniji protiv Azmira, protiv Slobode koja je "slucajno" zavrsila u Europi, su dosli na mjestu za samu Slobodu. Samo radi svog profita bez ikakve ljubavi. Ti koji se predstavljaju godinama kao veliki navijaci Slobode, ispadose kao najgori grobari nje.
Onaj ko istinski voli Slobodu, dalje ne ide na Tusanj, da ovim ublehama ostavlja pare. Onaj ko istinski voli Slobodu, zna i sta je najbolje za nju.
Svi vi, kojima je Sloboda profit i licni interes, napuste se kurrca. Duga bolest, bez marke za lijeka.

I da jos dodam. Od vremena sam tu Cipe, Karaca, itd ... I PUN MI JE VRAG VISE PROSJECNE SLOBODE.
NKMramor je napisao/la:Slikovito opisano.solinas je napisao/la: Nema tu iza zatvorenih vrata.
Dodje svedjanin hoce uloziti.
Jel vas stadion da pravimo kaj nije.
Kako
Kaze do centra nase,od centra opstinsko.
Kaj svedjanin hajde se vi nadjite na centru i zadovoljite se oralno ja odoh dje se zna ko pije ko placa.Kontas. ...![]()
![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.