BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Naravno da je ovo uspjeh, kao i svaki put kad se plasiraš negdje gdje ranije nisi bio. Kao što reče Galion, uz dobar žrijeb možda i u prvoj grupi nešto napravimo. Ima nekoliko ekipa sa kojima se može igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kakva svjetska skupina i Svicarska bez ovog ili onog. Daj nam Rafu, Rogera, Stana da gledamo u Sarajevu uzivo.Galion je napisao/la:@Effenberg ma ne misli se za uspjeh konkretno ova pobjeda, nego sam ovaj podvig plasmana u 1. diviziju prvi put.
Zamislite sreće u ždrijebu, 1. kolo neka slabija ekipa, npr. Poljska ili Mađarska i 2. kolo najslablji nositelj, tj. Švicarska bez Stana i Fedexa i play-off za svjetsku skupinu![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Roger neće više DC igrati u to sam siguran. A i Stan pitanje je. A i Španci će proći u WG. Sve propade.bodi123 je napisao/la:Ma kakva svjetska skupina i Svicarska bez ovog ili onog. Daj nam Rafu, Rogera, Stana da gledamo u Sarajevu uzivo.Galion je napisao/la:@Effenberg ma ne misli se za uspjeh konkretno ova pobjeda, nego sam ovaj podvig plasmana u 1. diviziju prvi put.
Zamislite sreće u ždrijebu, 1. kolo neka slabija ekipa, npr. Poljska ili Mađarska i 2. kolo najslablji nositelj, tj. Švicarska bez Stana i Fedexa i play-off za svjetsku skupinu![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Steta za Spance sto dobise Indiju, koju ce pregazit, bez Rafe sa Davidom i Lopezom su tanki, moglo se olako desit da ispanu, jbga, propade prilika da se dodje Rafica pogledat. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sto bi rekli nasi novinari historijski uspjeh! Pa dobro jeste historijski prvi put smo u toj jacoj diviziji, ali morali smo se i mi nacekati da se zvijezde i sazvijezdja ispreklapaju pod pravim vinklom, i da ovi bez Berankisa igraju, moglo se ovo i prije. Al haj bolje ikad nego nikad!
Nisam nista kriticno mislio ovo prije sto sam napisao, a nedaj Boze da nisu uspjeli, bi bila katastrofa, jer ipak pretesko je od ovolike buranije izgubiti, mada poprilicno sam siguran da bi pobijedili i da je Berankis tu.
Nisam nista kriticno mislio ovo prije sto sam napisao, a nedaj Boze da nisu uspjeli, bi bila katastrofa, jer ipak pretesko je od ovolike buranije izgubiti, mada poprilicno sam siguran da bi pobijedili i da je Berankis tu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ako cemo gledati po rankingu, vec odavno smo trebali biti u 1. diviziji...
Ekipe iz divizije u kojoj se godinama nalazimo imaju po jednog ozbiljnog igrača, ako i toliko, tako da definitivno nama jeste mjesto stepenicu više 
Ma da, pogotovo sto ekipe iz ove nase sada vec bivse druge divizije su presmijesne, postenog igraca nema
Hajde daj nam sad tog Stana u Rajvosu.
Hajde daj nam sad tog Stana u Rajvosu.
Zato i kazem dobro je da smo se kvalifikovali, jer ovi nasi itekako vole zas.rat motku protiv levata.
Sad smo tamo gdje trebamo biti, i ne moramo ih kovati u zvijezde radi toga. Svaka im cast na ocekivanom podvigu i sretno prijatno!
Sad smo tamo gdje trebamo biti, i ne moramo ih kovati u zvijezde radi toga. Svaka im cast na ocekivanom podvigu i sretno prijatno!
Coronados de gloria vivamos,
Što je ovo odgodjeno zar nije u dvorani?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Najbolja bh tenis reprezentacija ikad, naravno da ćemo ih kovati u zvijezde, gdje bismo drugo?
Da, Bašić/Brkić-Grigelis/Mugevicius
Vjerovatno je došlo do promjena timova, zato piše otkazano, garant Grigelis igra za domaći timbhsport je napisao/la:Što je ovo odgodjeno zar nije u dvorani?
Da, Bašić/Brkić-Grigelis/Mugevicius
Mnogo čudna kvota kladionica, prema kojima su Litvanci blagi favoriti. 1,9 na naše..
Nasi dobili prvi set! 
haris004 je napisao/la:Mnogo čudna kvota kladionica, prema kojima su Litvanci blagi favoriti. 1,9 na naše..
Na Bet365 bila 1,30 , sada kada smo dobili prvi set i imamo break u drugom 1,07
po nima je to gotovo
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
U prvom setu, na 3:3 ja na winu odigrao na pobjedu naših po kvoti 2. A vidio sam u ponudi prije dok su za litvance bila najavljenja druga dva igraca kvoti 1,15Esport je napisao/la:haris004 je napisao/la:Mnogo čudna kvota kladionica, prema kojima su Litvanci blagi favoriti. 1,9 na naše..
Na Bet365 bila 1,30 , sada kada smo dobili prvi set i imamo break u drugom 1,07
po nima je to gotovo
Laganica, bravo momci!!!

@Shminka znas li hoce li se sutra revijalno igrat 4. i 5. mec ili ce ostat 3:0 za nas?
Igraju se 4. i 5. meč na dva dobivena seta, valjda Nerman i još neko od ove trojice, pretpostavljam Brkić 
- zeljoooooooooo
bodi123 je napisao/la:Ma kakva svjetska skupina i Svicarska bez ovog ili onog. Daj nam Rafu, Rogera, Stana da gledamo u Sarajevu uzivo.Galion je napisao/la:@Effenberg ma ne misli se za uspjeh konkretno ova pobjeda, nego sam ovaj podvig plasmana u 1. diviziju prvi put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.