Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gore pise placeni oglas?!irfo je napisao/la:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam to našao ali meni ne piše plaćeni oglas. Možda mi i odemo? Damir otišao a mi na EP. Ekstra. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To se odnosi na FIBA stranicu koju on nije lajkao, pa mu izbacuje na naslovnu facebooka i to se tretira kao placeni oglas. Nema to nikakve veze sa ovim sto ovdje pise. Meni ovo nista nije jasno?!nerminh74 je napisao/la:Gore pise placeni oglas?!irfo je napisao/la:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
pa ako se zarati u ukrajini, izbacuju se i rusi, gruzija se ukljuci u sukob, njemacka aneksira austriju ponovo, islandajani se odvoje od evrope, velika britanija se raspadne pa ih fiba izbaci... e tad bi mozda mi mogli otici
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Placen od strane Fiba stranice na fb, da se prikazuje svakom ko je ikad ista trazio sto se tice kosarke na fb...nerminh74 je napisao/la:Gore pise placeni oglas?!irfo je napisao/la:
A ne znam kako ovo misle, vjerovatno nisu racunali uopste sta nam je trebalo za prolaz, ili ima neka pozivnica nesto dodatno?
KK_Bosna je napisao/la:pa ako se zarati u ukrajini, izbacuju se i rusi, gruzija se ukljuci u sukob, njemacka aneksira austriju ponovo, islandajani se odvoje od evrope, velika britanija se raspadne pa ih fiba izbaci... e tad bi mozda mi mogli otici
Teško i tad
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja mislim da oni na malo da izvinete podje... 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šanse su da Belgija dobije Island, Švicarska Kipar, Estonija izgubi od Poljske, Bjelorusija od Portugala, Slovenija dobije Ukrajinu 43 razlike
Ali nisu ništa pogriješili, matematički je moguće.
cak ni tad ne prolazimokovacic je napisao/la:Šanse su da Belgija dobije Island, Švicarska Kipar, Estonija izgubi od Poljske, Bjelorusija od Portugala, Slovenija dobije Ukrajinu 43 razlike![]()
![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Kako, Estonija i Island bi imali 1-3 jer bi se Islandu zamijenila posljednjeplasirana ekipa i izgubili bi dvije pobjede, dok Estonci već imaju 1-2 i Bjelorusija ih ne smije preći, onda samo imaš situaciju da Slovenija nabije Ukrajinu 43, ili da Belgija usput nabije Island 53 razlike.KK_Bosna je napisao/la:cak ni tad ne prolazimokovacic je napisao/la:Šanse su da Belgija dobije Island, Švicarska Kipar, Estonija izgubi od Poljske, Bjelorusija od Portugala, Slovenija dobije Ukrajinu 43 razlike![]()
![]()
I tri ekipe su ispod nas, prolazimo kao 4. najbolja drugoplasirana
Zna li iko engleski grob vas ****? 
Teoretski još uvijek imamo neke šanse i tako i piše...
Teoretski još uvijek imamo neke šanse i tako i piše...
Sacekaj ako njemacka aneksira austriju, kakve su sanse da aneksiraju nas j.ebo EPKK_Bosna je napisao/la:pa ako se zarati u ukrajini, izbacuju se i rusi, gruzija se ukljuci u sukob, njemacka aneksira austriju ponovo, islandajani se odvoje od evrope, velika britanija se raspadne pa ih fiba izbaci... e tad bi mozda mi mogli otici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li sad idemo ili ne idemo? Rusi de napadnite Ukrainu pa da mi uletimo umjesto vas. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
u fibi imaju informacije da će novi selektor biti sabe hadžić i onda otvaraju dodatno mjesto za nas
nema potpisa
slovenija nabije ukrajinu 43 razlike i ukrajina ce imati +11kovacic je napisao/la:Kako, Estonija i Island bi imali 1-3 jer bi se Islandu zamijenila posljednjeplasirana ekipa i izgubili bi dvije pobjede, dok Estonci već imaju 1-2 i Bjelorusija ih ne smije preći, onda samo imaš situaciju da Slovenija nabije Ukrajinu 43, ili da Belgija usput nabije Island 53 razlike.KK_Bosna je napisao/la:cak ni tad ne prolazimokovacic je napisao/la:Šanse su da Belgija dobije Island, Švicarska Kipar, Estonija izgubi od Poljske, Bjelorusija od Portugala, Slovenija dobije Ukrajinu 43 razlike![]()
![]()
I tri ekipe su ispod nas, prolazimo kao 4. najbolja drugoplasirana
jednom su se zaebali pa dosli ovamo, nece svabo vise nikad krocit na balkannerminh74 je napisao/la:
Sacekaj ako njemacka aneksira austriju, kakve su sanse da aneksiraju nas j.ebo EPKK_Bosna je napisao/la:pa ako se zarati u ukrajini, izbacuju se i rusi, gruzija se ukljuci u sukob, njemacka aneksira austriju ponovo, islandajani se odvoje od evrope, velika britanija se raspadne pa ih fiba izbaci... e tad bi mozda mi mogli otici
Neće jer se ne računaju susreti sa posljednjeplasiranimKK_Bosna je napisao/la: slovenija nabije ukrajinu 43 razlike i ukrajina ce imati +11
[quote="High"]Dajte Nenu da ih u red dovede.[/quote
Bio je vec...
Bio je vec...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slovenija pobjedila ali 11 razlike, Švica izgubila...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: haris004, Jarodwest, sagitarius i 46 gostiju.