FIFA 17
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
FIFA 17
Mislim da se treba polako početi sa ovom temom , prve informacije su tu,
Šta vi mislite hocel konačno biti naša Repka u FIFA 17
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Šta vi mislite hocel konačno biti naša Repka u FIFA 17
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Re: FIFA 17
Mislim da ne, ali bit će, ako se ne varam, San Marino. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- franklampard8
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
VelaGooner je napisao/la:Skinuo sam Demo, ne mogu nikako kontrole da namjestim. U startu je podešeno da mi je krug glavna tipka, znači pomoću njega idem na next ili OK, odnosno odabiram jezik na početku... valjda kontate šta hoću da kažem.I kada podešavam kontrole u meniju, nema šanse da promijenim one default, tako da moram na trokut da šutam, na x je centaršut i sl. Promijenim ja njih, sačuvam, ali kada počne tekma opet se resetuju...
http://www.2shared.com/file/qG6rv1-u/FI ... lord_.html
Skini to i ubaci buttonsetup.ini u FIFA 17 DEMO folder u MyDocuments.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pisao sam na 16 temi al evo i ovdje da kažem da je demo vrh i da će ovo bit najbolja FIFA do sada.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ja skinuo sve kako treba, pokrenem i loading onaj sa Reusom u pozadini i samo me izbaci lol.
Za sad bez mane, jedino penali 0 od 3 [emoji4]
i prosle godine je demo bio vrh vrhova, ali je finalna verzija bila big shit, nenormalan scripting, pogadjanje precke, tromi igraci i nerealna putanja lopte... i ove godine ocekujem to isto od prevaranata iz ea sportsaneurofunk je napisao/la:Pisao sam na 16 temi al evo i ovdje da kažem da je demo vrh i da će ovo bit najbolja FIFA do sada.

-
- Kontakt:
Nije uspjelo, ali hvala.IlCapitano je napisao/la:VelaGooner je napisao/la:Skinuo sam Demo, ne mogu nikako kontrole da namjestim. U startu je podešeno da mi je krug glavna tipka, znači pomoću njega idem na next ili OK, odnosno odabiram jezik na početku... valjda kontate šta hoću da kažem.I kada podešavam kontrole u meniju, nema šanse da promijenim one default, tako da moram na trokut da šutam, na x je centaršut i sl. Promijenim ja njih, sačuvam, ali kada počne tekma opet se resetuju...
http://www.2shared.com/file/qG6rv1-u/FI ... lord_.html
Skini to i ubaci buttonsetup.ini u FIFA 17 DEMO folder u MyDocuments.

- IlCapitano
- Kontakt:
Sviđa mi se što napokon izgleda postoji razlika u stilu igre između timova i njihovim mogućnostima. U jednoj utakmici Bayern i Real mi prave presing na mojoj polovici, u drugoj se npr Inter začepi u svojih 16m i čuva gol. Real i Bayern grade napade iz zadnje linije, ovi slabiji uglavnom šalju duge lopte pod presingom itd. 

- IlCapitano
- Kontakt:
Ono što mi se ne sviđa je da još nisu sredili logiku kad i kako napadači trebaju pomoći odbrani. Kad me neka ekipa pritisne i moram se braniti i igrati na kontre dva napadača mi samo stoje u krugu na centru i ni ne pomišljaju da se vrate iza lopte. Ista stvar kad ja napadam AI napadači stoje na centru i svaka moja izgubljena lopta dolazi njima i pokreću mi kontru svaki put 2-2 sa mojim stoperima.
Kako zaobiđete preko origina onaj product code?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- IlCapitano
- Kontakt:
Haj možeš li link poslati odakle si ti skinuo. HvalaIlCapitano je napisao/la:Ne treba ti za demo product code...

Real Madrid
Real Madrid
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa skinuo sa Origina. Imam račun na Originu, ulogovao se, našao fifa 17 demo u origin store i kliknuo download. Kad se skine igraš normalno jer je besplatan demo.
Imaš i tu linkove:
http://www.fifa-infinity.com/fifa-17/fi ... -released/
Imaš i tu linkove:
http://www.fifa-infinity.com/fifa-17/fi ... -released/
Ma ja ulazio na origin i kako vidim piše kupite za toliko i toliko nisam više ni gledao dalje i tražio demo, te mislio moram s torrenta skidat
. Hvala svakako

Real Madrid
Real Madrid
I mene isto, jesi uspio popraviti?Amsterdam1312 je napisao/la:Ja skinuo sve kako treba, pokrenem i loading onaj sa Reusom u pozadini i samo me izbaci lol.
Real Madrid
Real Madrid
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ne paše grafička, ova Fifa zahtjeva moderniju grafičku od moje, tako su mi odgovorili svi i admin i korisnici, a PC mi je na servisu tako da ću i grafičku nadograditi jaču i bolju. Mnogi su imali isti problem i izgleda da su od ovog izdanja Fife odlučili se na taj potez jbg.Toxicity je napisao/la:I mene isto, jesi uspio popraviti?Amsterdam1312 je napisao/la:Ja skinuo sve kako treba, pokrenem i loading onaj sa Reusom u pozadini i samo me izbaci lol.
- IlCapitano
- Kontakt:
Da neće biti preload i za ovo? Prošle godine je bilo jelda?
Kad će se moći i gdje u Sarajevu će se moći kupiti za PS3 ?? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.