FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobit cemo. Igra nije bog zna cemu, ali dobijamo. Markovic se pokazuje kao dobra investicija.
Svi negdje gledaju tekmu, proslijedite link
- zeljoooooooooo
Pa na moja Tv jarane, ali ne može se više stream napraviti koliko sam ja upratio.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ma skidaju stream. Kapiten los i danas. Koliko je opasno za Jahica zna li ko?
- zeljoooooooooo
Ne znam koliko je teška povreda.
Samo je bitno da ga utrpamo, čist penal nam nije sviran, ruka metar u zraku, u kaznenom prostoru, ne znam šta treba više u pizdu materinu da nama neko svira nešto.
Samo je bitno da ga utrpamo, čist penal nam nije sviran, ruka metar u zraku, u kaznenom prostoru, ne znam šta treba više u pizdu materinu da nama neko svira nešto.
Kakva je inace igra, po ovome na sportsport slabo prilika i nekih akcija
- zeljoooooooooo
Sad smo opet počeli kontrolisati igru. Ma nije ni bitna sada igra, samo da ga nekako utrpamo.
-
- Kontakt:
imam osjecaj da cemo zabiti u zadnjih 5-6 minuta

- zeljoooooooooo
Daj 90+ da nam okrene sezonurisingforce je napisao/la:imam osjecaj da cemo zabiti u zadnjih 5-6 minuta![]()

- zeljoooooooooo

-
- Kontakt:
Pravilno nedosudjen penal. Sramota mu je dovoljna kazna.carsijaba je napisao/la:
Samo da ga neprimimo do kraja. I bod je uspjeh.
- zeljoooooooooo
Po kojem pravilu?
-
- Kontakt:
po fudbalskom namjerno igranje rukom...zeljoooooooooo je napisao/la:Po kojem pravilu?
- zeljoooooooooo
Nisi ti to najbolje razumio druže.
Ruka metar izned glave, tu joj mjesto nije i tačno se zna koja je sankcija za to.
Ruka metar izned glave, tu joj mjesto nije i tačno se zna koja je sankcija za to.
samoposmatram je napisao/la:Pravilno nedosudjen penal. Sramota mu je dovoljna kazna.carsijaba je napisao/la:
na 2:05 penal sviran!
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 17 sep 2016, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljoooooooooo
Na kraju krajeva, bod nije za baciti, ukoliko sve sve od ranije uzme u obzir, a i to da smo igrali u gostima, protiv ekipe koja nema poraza.
Prošle godine zijanismo od njih, mada se ovo i ne može smatrati nekim napretkom u odnosu na prošlu godinu po tom pitanju.
Sa naredna 3 boda, tek bi situacija mogla biti malo bolja, pa da u solidnom raspoloženju dočekamo taj derbi.
Bez obzira na sve promjene trenera, pokaza se evo da nije problem do njih, već isključivo do igrača,
te se iskreno nadam da će Slavko dobiti dugogodišnji mandat, potrebno vrijeme da se riješi korova,
a i da po svojoj želji dovede ciljane igrače, a do tada se nadam da ćemo izboriti Evropu, pa makar na silu!
Prošle godine zijanismo od njih, mada se ovo i ne može smatrati nekim napretkom u odnosu na prošlu godinu po tom pitanju.
Sa naredna 3 boda, tek bi situacija mogla biti malo bolja, pa da u solidnom raspoloženju dočekamo taj derbi.
Bez obzira na sve promjene trenera, pokaza se evo da nije problem do njih, već isključivo do igrača,
te se iskreno nadam da će Slavko dobiti dugogodišnji mandat, potrebno vrijeme da se riješi korova,
a i da po svojoj želji dovede ciljane igrače, a do tada se nadam da ćemo izboriti Evropu, pa makar na silu!
-
- Kontakt:
Da smatra se kao namjerno igranje rukom ako se blokira protivnikov sut.zeljoooooooooo je napisao/la:Nisi ti to najbolje razumio druže.
A ako igrac izbija iz svog kaznenog prostora loptu i sebe nabije u ruku, to je nenamjerno igranje rukom ( kao i nabijanje ruke ako je uz tijelo igraca)
- plavousrcu
- Kontakt:
Hajde sta nam postavljate ove klipove. Kriv nam sudija sto meda ne mozemo. Moga je i nije svirati penal. Sad cemo raspredati o tome, a mi 12 bodova imamo u devet kola. Bili smo nesto bolji, ne dovoljno za pobjedu.
- zeljoooooooooo
Kakva pljačka danas, tek kad ovo vidim.carsijaba je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Pravilno nedosudjen penal. Sramota mu je dovoljna kazna.carsijaba je napisao/la:
Pa ovdje još mu ruka nije ni bila u zraku, uradila ga lopta u lijevu ruku koja mu je bila skoro prislonjena uz tijelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.