Krenem stavit Susa i zakasnim sekunduSiamoNoi je napisao/la:Jbš Milan kad nema igrača za stavit u fantasy.Bacca preskup,eventualno je Suso zanimljiv.
Vidim još ništa od Pašalića nego nekakav Lokateli igra.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Krenem stavit Susa i zakasnim sekunduSiamoNoi je napisao/la:Jbš Milan kad nema igrača za stavit u fantasy.Bacca preskup,eventualno je Suso zanimljiv.
Ne znam sta može večeras biti pozitivno za Roma? Baš je bio loš.Zenga je napisao/la:Kao najavljeno, slijedi pljacka uz gol Bacce![]()
Pozitivno:
mladici Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Locatelli, Niang svi na terenu. Svima nam je zao Bacce koji gaji veliku ljubav prema Rossonerima ali igrat sa ovim levatinama je jednostavno grehota za igracinu poput njega.
Negativno:
taktika, sistem, bolje receno Montella, propuh, igra bez glave... izgubljeni na terenu, prolazna samo golmanu i Bacci.
44 u okvir?rope11 je napisao/la:joj tipican onaj bakovski gol, kad je vanjskom zavrne i zavuceinace covjek ima 22 ligaska gola uz 44 suta, znaci prakticki svaki drugi sut zavrsava u golu, mislim da niko nema ovakav procenat zavrsnice
![]()
a sta bi tek bilo da igra sa potentnijim veznim redom, a ne ovim hadaljima.
jeste daSiamoNoi je napisao/la:44 u okvir?rope11 je napisao/la:joj tipican onaj bakovski gol, kad je vanjskom zavrne i zavuceinace covjek ima 22 ligaska gola uz 44 suta, znaci prakticki svaki drugi sut zavrsava u golu, mislim da niko nema ovakav procenat zavrsnice
![]()
a sta bi tek bilo da igra sa potentnijim veznim redom, a ne ovim hadaljima.
Ja ne znam sta si ti vecerss gledao , ali Ninag Calabria su bili najveci flopovi tekme, pa nisu se loptom mogli sastati...Romagnoli sve vise i vise pocinje da grijesi, sjetite se samo kako je reagirao kod stative MurielaZenga je napisao/la:Kao najavljeno, slijedi pljacka uz gol Bacce![]()
Pozitivno:
mladici Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Locatelli, Niang svi na terenu. Svima nam je zao Bacce koji gaji veliku ljubav prema Rossonerima ali igrat sa ovim levatinama je jednostavno grehota za igracinu poput njega.
Negativno:
taktika, sistem, bolje receno Montella, propuh, igra bez glave... izgubljeni na terenu, prolazna samo golmanu i Bacci.
Ma ima tu i Niang sa golom i asistom, te Abate i Bona po asistenciju. Ali sve je ovo tanko, mada se jos i drzimo nekako, proslu utakmicu nismo smjelu izgubiti, pa makar igrali bez Nianga i Kucke. Do zime moramo sto vise bodova skupiti i biti medju 4-5 ekipa ako hocemo na proljece da se ukljucimo u neku borbu a da to nije za opstanak.nextterrain je napisao/la:Od dosadašnjih 6 golova, trident naprijed je jedini bio uključen u te golove, Bacca 4 gola, Suso gol i 2 asistencije.
Igru briši, bodove piši
Ma realno u ovom Milanu ima par koliko toliko dobrih igrača, recimo Gigi-Romagnoli-Jack-Suso - Bacca, uopće nije toliko loše samo imamo dosta igrača koji realno ne smiju biti tu. Ali ovi nabrojani igrači mogu sačinjavati kostur ovog tima barem u periodu ove tranzicije i ovih dva do tri prelazna roka. Logično gledano ne može se u dva prijelazna roka riješiti 15 igrača i dovesti 15 igrača. Na ovaj kostur dodavati kvalitetne igrače po 2 u svakom prijelaznom roku i opet ćemo imati konkurentan MilanBeduin je napisao/la:Ma ima tu i Niang sa golom i asistom, te Abate i Bona po asistenciju. Ali sve je ovo tanko, mada se jos i drzimo nekako, proslu utakmicu nismo smjelu izgubiti, pa makar igrali bez Nianga i Kucke. Do zime moramo sto vise bodova skupiti i biti medju 4-5 ekipa ako hocemo na proljece da se ukljucimo u neku borbu a da to nije za opstanak.nextterrain je napisao/la:Od dosadašnjih 6 golova, trident naprijed je jedini bio uključen u te golove, Bacca 4 gola, Suso gol i 2 asistencije.
Igru briši, bodove piši
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.