i je li mi se učinilo da je rekao Admira Husića? o.O
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prvi znaci laganja, kad ne možeš nekog u oči gledat kad mu se obraćaš. Osnove bihevioralne psihologije.Coraco je napisao/la:Koliko laže yebo majku ne može dvije sekunde miran biti i gledat u novinara
Razumio bih ja ovo da on ulaze i dan-danas u stadion, da se napravio Istok i zavrsio Sjever te da mozemo igrati Evropu na njemu, jer je grad preuzeo obavezu prema Tusnju kad klub nije mogao voditi brigu o njemu i MORAO je rijesiti se te finansijske obaveze, ali ovako nista od stadiona nema ni klub ni grad. To nikako ne razumijem.wobly92 je napisao/la: I otvoreno kaže dok je on tu da ne da stadion Slobodi.
Hehe bas me innteresuje koje su to osnove bihev.psih.?wobly92 je napisao/la:Prvi znaci laganja, kad ne možeš nekog u oči gledat kad mu se obraćaš. Osnove bihevioralne psihologije.Coraco je napisao/la:Koliko laže yebo majku ne može dvije sekunde miran biti i gledat u novinara
jesam se ovome nasmijao kada sam ga cuo, kako su ga privrednici informisali hehecostacurta08 je napisao/la:"Zna koliko jos kola ima do 2. Oktobra"
zato mu je na bilbordima krcat Tušanj, slika sa utakmicecostacurta08 je napisao/la: "Svima u Tuzli je jasno o cemu se radi, samo on se nije exponirao u javnosti jer nije htio Slobodu da politizira. Jer sport se mora odvojiti od politike"
Pa to ti ja kažem!!Aerials je napisao/la:zato mu je na bilbordima krcat Tušanj, slika sa utakmicecostacurta08 je napisao/la: "Svima u Tuzli je jasno o cemu se radi, samo on se nije exponirao u javnosti jer nije htio Slobodu da politizira. Jer sport se mora odvojiti od politike"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.