NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Gubimo 2:1
Jučer ste trebali primiti 10 golova.Nezz jeli vam jucer igro čitav prvi sastav ali ono je bila od vas katastrofa.Najbolji vam je bio igrač sa brojem 8 koji je zabio gol za vas, i golaman sve ostalo 0. Zgazili smo vas ,zgazili
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Ma igrali juniori većinom, 99to godiste i malo stariji. Općenito je mlada ekipa, haman svi mladji od 25 a najstariji igrac 28 godina ima.1950 je napisao/la:Jučer ste trebali primiti 10 golova.Nezz jeli vam jucer igro čitav prvi sastav ali ono je bila od vas katastrofa.Najbolji vam je bio igrač sa brojem 8 koji je zabio gol za vas, i golaman sve ostalo 0. Zgazili smo vas ,zgazili
Vjerujem da ne bi bilo tako da nam je kup bitan, mogli bi vas uzeti

Kakav je gol zabio Mirza?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije gol već golčina.Slobodan udarac sa 25 metara pogodi čovjek u same rašlje čitav stadion mu je zapljeskao.Ma golčinaharden je napisao/la:Ma igrali juniori većinom, 99to godiste i malo stariji. Općenito je mlada ekipa, haman svi mladji od 25 a najstariji igrac 28 godina ima.1950 je napisao/la:Jučer ste trebali primiti 10 golova.Nezz jeli vam jucer igro čitav prvi sastav ali ono je bila od vas katastrofa.Najbolji vam je bio igrač sa brojem 8 koji je zabio gol za vas, i golaman sve ostalo 0. Zgazili smo vas ,zgazili
Vjerujem da ne bi bilo tako da nam je kup bitan, mogli bi vas uzeti.
Kakav je gol zabio Mirza?

Što se tiče kupa bolje da smo izgubili 4 sudaca i delegat kostali 1200 km, plus osiguranje hitna, policija, i jos na kraju svega moramo platit kaznu za 7 zutih i 1 crveni karton. Previše 

Igrala djeca 98-99 godiste uz Burnica (94 godiste)koji je i dao gol, golmana i jos jednog igraca starijeg. Nama Kup nije bitan uopste, okrecemo se prvenstvu gdje smo s obzirom na veoma mladu ekipu kojoj je prosjek 22 godine krenuli odlicno, imamo u subotu veoma vaznu utakmicu u Sarajevu tako da smo odmarali 90% prvotimaca. Vi ste sigurno bili u najjacem sastavu tako da je bilo realno da nas dobijete ali eto vidim na kraju samo jedan razlike za vas, cestitam vam i sretno dalje.1950 je napisao/la:Jučer ste trebali primiti 10 golova.Nezz jeli vam jucer igro čitav prvi sastav ali ono je bila od vas katastrofa.Najbolji vam je bio igrač sa brojem 8 koji je zabio gol za vas, i golaman sve ostalo 0. Zgazili smo vas ,zgazili
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Zato svake godine ispadnemo iz kupa rano1950 je napisao/la:Što se tiče kupa bolje da smo izgubili 4 sudaca i delegat kostali 1200 km, plus osiguranje hitna, policija, i jos na kraju svega moramo platit kaznu za 7 zutih i 1 crveni karton. Previše

Hoćete li izbaciti negdje pregled utakmice možda?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čitava utakmica trebala bi biti objavljena na sluzbenoj stranici Brotnja,a to je točno bili smo u najačem sastavu, ovo nam je jedinstvena prilika da zaigramo protiv premierligasa, hvala na lijepim zeljama sretno vam u nastavku prvenstva.
Steta da smo prosli u kupu , sad bi dobili zelju ... stvarno steta bem ti brotnjo
SN96
-
- Kontakt:
Zna li iko sta je bilo na konferenciji ??
svaka cast igracima ovakobse bori za grb i klub. Bez para bez premija al opet poginuti. Naklon do poda. Plate bile po 1500 2000KM a nigdje pobjede manekeni i zvijezde.. Podrzati ovu pricu.. Samo nastavite decki vec ste prvaci
svaka cast igracima ovakobse bori za grb i klub. Bez para bez premija al opet poginuti. Naklon do poda. Plate bile po 1500 2000KM a nigdje pobjede manekeni i zvijezde.. Podrzati ovu pricu.. Samo nastavite decki vec ste prvaci
Sutra je press ja mislim.
Svaka ova.pobjeda je veca od svih ovih prethodnih pobjeda, zalosno je d apojedinci hoce da uniste i malo ovog sto je napravljeno.
Danas su nazvali i Alju i rekli mu da klubu ne treba vise, volio bih objašnjenje za to...
Svaka ova.pobjeda je veca od svih ovih prethodnih pobjeda, zalosno je d apojedinci hoce da uniste i malo ovog sto je napravljeno.
Danas su nazvali i Alju i rekli mu da klubu ne treba vise, volio bih objašnjenje za to...
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Pa sta se to dešava ? Danas je trebao pres biti poslije utakmice
Danas je i Hamdo Tigar bio, ako ko zna vise o tome, moze PM.
Samo se budala moze odreci usluga entuzijaste kakav je Aljo...ili Stambi. Mislim da ovo ima politicku pozadinu, jer se Aljo angazovao politicki iako poznavajuci ga, njegov politicki stav i angazman ne bi promijenio ljubav koju gaji prema Jedinstvu. Ali neki ljudi jednostavno ne vide dalje od svog nosa i svako ko nije "njihov" nije dobrodosao.harden je napisao/la:Sutra je press ja mislim.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Danas je bila pressica i nije bio tigar kao sto je kolega gore naveo, bio je toromanovic onaj od gradonacelnika savjetnik sta li, bio faruk tokumbo, neka cura i jos jedan covjek. Dogovorili su se da ce valjda u utorak, srijedu biti ta neka sjednica na kojoj bi se trebao usvojiti rebalans budzeta. Ako se to usvoji jedinstvo ce vec u petak dobiti prvu transu od 20.000 KM, ako se to ne usvoji onda se klub vjerovatno gasi.
Nisam mislio poslije utakmice da je bio nego prije... 100% je bio, vidio sam ga.nokee95 je napisao/la:Danas je bila pressica i nije bio tigar kao sto je kolega gore naveo, bio je toromanovic onaj od gradonacelnika savjetnik sta li, bio faruk tokumbo, neka cura i jos jedan covjek. Dogovorili su se da ce valjda u utorak, srijedu biti ta neka sjednica na kojoj bi se trebao usvojiti rebalans budzeta. Ako se to usvoji jedinstvo ce vec u petak dobiti prvu transu od 20.000 KM, ako se to ne usvoji onda se klub vjerovatno gasi.
Ma dobro al kazem da na press poslije utakmice nije bio.harden je napisao/la:Nisam mislio poslije utakmice da je bio nego prije... 100% je bio, vidio sam ga.nokee95 je napisao/la:Danas je bila pressica i nije bio tigar kao sto je kolega gore naveo, bio je toromanovic onaj od gradonacelnika savjetnik sta li, bio faruk tokumbo, neka cura i jos jedan covjek. Dogovorili su se da ce valjda u utorak, srijedu biti ta neka sjednica na kojoj bi se trebao usvojiti rebalans budzeta. Ako se to usvoji jedinstvo ce vec u petak dobiti prvu transu od 20.000 KM, ako se to ne usvoji onda se klub vjerovatno gasi.
-
- Kontakt:
Aljo je valjda clan SDP stranke i zbog tih nekih svadja i on je ispao najgori. Nez ali ne treba odmsh na prvu aljobse toliko puta dokazao i sad je stao uz klub ali eto ima ko odredjuje. Sad gradska **** moraju pomoci valjda ce prvi put u zivotu uciniti nesto kako treba
nokee95 je napisao/la:Danas je bila pressica i nije bio tigar kao sto je kolega gore naveo, bio je toromanovic onaj od gradonacelnika savjetnik sta li, bio faruk tokumbo, neka cura i jos jedan covjek. Dogovorili su se da ce valjda u utorak, srijedu biti ta neka sjednica na kojoj bi se trebao usvojiti rebalans budzeta. Ako se to usvoji jedinstvo ce vec u petak dobiti prvu transu od 20.000 KM, ako se to ne usvoji onda se klub vjerovatno gasi.
Toromanović bi trebao biti u zatvoru a ne na pres konferenciji i na stadionu. Pa on je uzeo mito zajedno s Galijem
Jbg sta ces buraz kad nam je takva drzavaBihacSN je napisao/la:nokee95 je napisao/la:Danas je bila pressica i nije bio tigar kao sto je kolega gore naveo, bio je toromanovic onaj od gradonacelnika savjetnik sta li, bio faruk tokumbo, neka cura i jos jedan covjek. Dogovorili su se da ce valjda u utorak, srijedu biti ta neka sjednica na kojoj bi se trebao usvojiti rebalans budzeta. Ako se to usvoji jedinstvo ce vec u petak dobiti prvu transu od 20.000 KM, ako se to ne usvoji onda se klub vjerovatno gasi.
Toromanović bi trebao biti u zatvoru a ne na pres konferenciji i na stadionu. Pa on je uzeo mito zajedno s Galijem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.