Ma komedija sveAerials je napisao/la:Danas vam je dan MZ tamo, nije predizborna
tačnije valjda sutra, ali se danas obilježava
P.S. Prihvati me na fejsu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma komedija sveAerials je napisao/la:Danas vam je dan MZ tamo, nije predizborna
tačnije valjda sutra, ali se danas obilježava
Treba Baketu za radna mjestaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ipak je skup SDA na Slatini.
Koliki su to lopovi, pokazuje to da sam izasao da se osisam, prosetao 50 metara, kad nema mi para u dzepu.
Ja ne glasam svakako a svi u kuci su "Jasminovci"tuzlak1987 je napisao/la:Evo @Solinas Bato veceras u Solini
malo ti je ta prica bezveze,jer je onda i tvoj djed moro imat ausvajs za ulaz u tuzlu...tuzlak1987 je napisao/la:Ma Solinas boli me briga vise i za price. U ovom gradu sve gradsku raju izigravaju oni koji su kupili stanove kada su se soliteri gradili? Gdje su im bile porodice prije toga? Gdje su im se rodili djedovi prije nego sto su zgrade izgradjene sedamdesetih i osamdesetih.
Puna su im usta kvart, grad, gradska raja. A to je prvi znak da su seljaci koji su dosli tu jer se hvale tim stvarima.
Pa i ovaj Karac, citav zivot sovinist sa svojom ekipom it Stupina, a tu nema pola Tuzlaka pravog. Lafo gracka raja haha.
Dok je moj djed ranjen u svjetskom u partizanima u nogu i citav zivot sepao, a opet radio u rudniku kopao. Pa onda besplatno isao gradio Banja Luku. Pa onda kada su dijelili stanove on odbije dva puta. Nije covjek zelio da mrda iz Soline i da se bogati, da ima i kucu i stan. Kao i njegov djed prije njega. Kada su dosli ovdje nije bilo 20 kuca u Solini ..
I sada da mi Jasmin iz Brckog ili odakle je nesto prica i govori ko je kakav ..
Bato je mahala. To su stari Tuzlaci u mahalama, ne stanovima.
sta ce nam, broj stanovnika je optimalan :kafa:Suljo20002 je napisao/la:Ako neko zeli,bujrum u Mandice pravite kuce :mrgreen:
blizu Lipnice, kao Simin Han ili Si SeloSariel je napisao/la:dje su vam mandici? jel to u tuzli???
jesmol jos na chatu??Chinaglia je napisao/la:blizu Lipnice, kao Simin Han ili Si SeloSariel je napisao/la:dje su vam mandici? jel to u tuzli???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.