Ko miga zlo ne mislijoker90 je napisao/la:Vidim samo nesto namigujes na kraju postova!Sabinho je napisao/la:Ne brate moj.joker90 je napisao/la:Sabe je li te muce oci danas nesto?![]()
![]()
![]()
Ono misteriozno..
A dobra je ova pjesma kona danas, pogotovo kad igracima kazu, vi ste kloosari, kaaao mi!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zasto ne skinuti igracu dres ako se sprda s klubom. Igraci su preplacena ****. Casi izuzetcima.shzna je napisao/la:Mora se Boga mi. Samo da se ne krene sa skidanjem dresova i gađanjem štangama. Ko pjeva zlo ne misli. Moraš priznati da je pjesma kraljevska.Lakoste je napisao/la: Sta ono nazivate igrace klosarima i pickicama?
Zar to niste ismijavali kad su radile Horde?![]()
Kako sam slijepo vjerovao ovoj generaciji igrača, baš očekivao puno od njih a postali su mi najmrži likovi koji su obukli plavi dres.
- robertkosar
- Kontakt:
Ne kontam ove novinarcica materemi. Cuj kuda ide BH fudbal siroki se zali na sudjenje i pokazuju kao sumljiv penal za radnik pa gospodo novinari prvo pogledaj te penal za siroki . Simuliranje teze vrste frajer pada koda ga je pokosila kosilica za travu a igrac ga nije ni taknu. Daj te ljudi vise objektivnosti majka mu stara. I na kraju pisete Uski ostecen

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- jurisicduska
- Kontakt:
Kuda ide bh fudbal je izjava trenera Širokog imaš i znake navoda u naslovu. Nemoj odmah po novinarima. Nigdje nemaš autorski stav, samo prenijeli izjavu i stavili video. To je inače najobjektivnije moguće.robertkosar je napisao/la:Ne kontam ove novinarcica materemi. Cuj kuda ide BH fudbal siroki se zali na sudjenje i pokazuju kao sumljiv penal za radnik pa gospodo novinari prvo pogledaj te penal za siroki . Simuliranje teze vrste frajer pada koda ga je pokosila kosilica za travu a igrac ga nije ni taknu. Daj te ljudi vise objektivnosti majka mu stara. I na kraju pisete Uski ostecen![]()
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 sep 2016, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bas! Dva ista penala, ako je bio jedan, onda je i drugi, a samo jedni kukaju..robertkosar je napisao/la:Ne kontam ove novinarcica materemi. Cuj kuda ide BH fudbal siroki se zali na sudjenje i pokazuju kao sumljiv penal za radnik pa gospodo novinari prvo pogledaj te penal za siroki . Simuliranje teze vrste frajer pada koda ga je pokosila kosilica za travu a igrac ga nije ni taknu. Daj te ljudi vise objektivnosti majka mu stara. I na kraju pisete Uski ostecen![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba li spomenuti da Želji još jedan penal nije dosuđen? Još jedan koji ide u izuzetno debelu tekicu. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- jurisicduska
- Kontakt:
Shzna po pravilima nije ono penal. Nenamjerno igranje rukom koje ne utječe na igru. Čak je išlo u štetu odbrambenom igraču a ne u korist.shzna je napisao/la:Treba li spomenuti da Želji još jedan penal nije dosuđen? Još jedan koji ide u izuzetno debelu tekicu.
Već onaj drugi Lendrić kad je opucao ako je u ruku može se svirati. To što je Olimpiji sviran ne znači da je bio penal, Olimpiji sve sviraju.
Upravu si, nije penal, sam je sebe napucao.
- jurisicduska
- Kontakt:
Napucao se jest a imaš u pravilniku da nenamjerno igranje rukom koje ne sprječava opasnu situaciju nije penal. Može nekad nekog i slučajno lopta pogoditi. Nije baš da biste dali go da ga nije pogodila i da je spriječio šansu kakvu. Namjerno igranje rukom je penal ili ono koje sprječava šansu, gol, pas ili opasnost po gol. Ovako nema logike da bude penal. Vama u Tuzli po istom principu je prošlo ko i ovo danas. Nije svirano. Možda i veća osnova bila.shzna je napisao/la:Upravu si, nije penal, sam je sebe napucao.
Ma ovi naši nisu ni zaslužili nikakvu pobjedu niti penal, ali mogao bih ruku dati da bi se ono sviralo kontra nas. Al yebo to, valja osvojiti Ligu za opstanak. 
I prođe dan a ne pružih podršku Faraonu, jadničku kojeg mučki naguzi američki kamiondžija. Ne daj se Faraone, prave fukare i privrednici Tuzle su uz tebe i slobodanku!
I prođe dan a ne pružih podršku Faraonu, jadničku kojeg mučki naguzi američki kamiondžija. Ne daj se Faraone, prave fukare i privrednici Tuzle su uz tebe i slobodanku!
Mi smo jedina liga u kojoj svako kolo neki klub pise saopstenja. Lakse je krivca traziti u sudijama a ne u vlastitom dvoristu. Smijesno. Treba savez postriti kazne za komentarisanje sudjenja i pisanje saopstenja.
joker90 je napisao/la:Ako su navijaci Zeljkana zaboravili sta im je obecano, evo da ih malo podsjetim! Na kraju je Kosta jedino vratio ovu clansku sa slike.![]()
lezVe do bagro
Podrska sljedecim ljudima jer kako su oni u klubu Zeljeznicar nije bio nijedno kolo iznad Sarajeva na tabeli.

"Jesu li pogriješili? Jesu. Trude li se da isprave greške? Trude, itekako." evo vec trecu sezonu.Lakoste je napisao/la:Podrska sljedecim ljudima jer kako su oni u klubu Zeljeznicar nije bio nijedno kolo iznad Sarajeva na tabeli.![]()
- jurisicduska
- Kontakt:

Ispravka krivog navoda Lakoste, jednom su bili na istom broju bodova kao i mi.
I onda kažu nas boli njihova uprava, nek su živi i zdravi.
Jel rade rade, jel troše troše, jel griješe griješe, jel rade šta drugo osim što troše i griješe, ne rade. Nema veze.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Podrska sljedecim ljudima jer kako su oni u klubu Zeljeznicar nije bio nijedno kolo iznad Sarajeva na tabeli.![]()

Uslov da udjes u upravu je da imas cvike pozz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
nema meraka u nametnutoj drzavipredmetmrznje je napisao/la:A jes vas merak čitat
- Evolution87
- Kontakt:
Ko krade taj i grijesi. Podrska familiji Misimovic!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.