Prema TMu trenira vec 6-7 dana sa ekipom.
Ansaldi:
I’m fine, I’ll be there on Sunday
Gabigol arrived in Milan around two hours ago Premium Sport report. The youngster “snuck” out the back door and left his family to deal with the awaiting journalists, wanting to get the first words from the 1996 born forward as his Inter journey begins. Gabigol will not play on Sunday against Juventus however.
Ovaj je isto lud koliko sam do sada o njemu vidio.Nadajmo se pozitivno i da je mentalno jak barem ko pola Icardija.
Suning’s Zhang Jindong and Inter president Erick Thohir will both be present at this Sunday’s Derby D’Italia Ansa.it report. They will not be hanging around for any length of time however and are expected to return home on Monday. Before Thohir can return though, he will hold a meeting with Frank de Boer over the gaps in the Inter squad.
Svi su gore.
Preglupo što se više ne mogu sa službene stranice kluba kopirat tekstovi.Ali eto donekle razumljivo.
The first name on the list is that of the Swedish Lindelof, class of 1994, who was followed by a scout during the Benfica-Besiktas clash last night. The alternatives are the two Hoffenheim center halves Süle and Schär, born in 1991 and 1995 respectively . Class Lost Mustafi and Garay ,who flew to London (Arsenal) and Valencia. lastly there’s Vida, born in 1989, playing for Dynamo Kiev.
Na kraju ce doći Vida i bit će propuh u stilu Ranocchia Ne treba toliko ganjati prospect barem kad je rijec od DC-u. Treba nam neko pouzdan, ko može odigrati cijelu utakmicu na visokom nivou. Da Garay nije otišao u Valensiju, to bi bio pravi igrač. Ovako se nadam Criscitu koji ne bi trebao biti skup a može fino odigrati.
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World
Nagatomo bezbrižno trčkara nesvjestan ičega oko sebe (gornji desni kut):
Igrač Hapoela već par sekundi u punom šprintu trči iza njega i ovaj se tek sada okrece i gleda šta se događa oko njega:
Odlucio je malo potrcati da isprati utrčavanje igrača u crvenom:
Igrač Hapoela ga stize:
Prestiže našeg superultramega brzog Namamota:
Srecom promasuje:
Druga,8.min.:
Ranocchia izgubljen,iza leđa mu dolazi igrač i neometano igra glavom.Srecom i on promasuje:
Ni ovaj centaršut naravno nitko nije posteno izasao blokirat nego Retard koristi svoj dobro poznati poskocica potez (ono kad skoci ko zec u zrak kao nesto pokusava i obicno lamata u rukama u tom skoku):
Ovaj put barem nije lamatao rukama kao inace kod tog dobro poznatog specijalnog poteza u njegovom opusu.
Opa,evo uhvatio sam ga u punom sjaju dvije minute kasnije:
Retardova poskocica tzv.lastavica.
Treca,28.min.:
Igrac Hapoela od centra neometan vuče loptu,nitko ne izlazi na njega od veznih:
Murillo od početka akcije malo prati igrača s loptom,malo najblizeg igraca koji mu na kraju u tom suplom poslu bjezi iza ledja:
Izlazi sam pred Handanovica,ali ovaj brani:
Retard je bio igrač koji je izgubio loptu.Melo i Retard su bili igrači koji su trckarali natrag,Medel je u početku akciju bio na desnoj strani terena prateći drugog igrača i krenuo je na kraju prema ovome s loptom,ali preneodlucan je bio cekajuci da ova dvojica veznih koji su zapravo i trebali odrade posao
53.min.,0-1:
Odlična akcija nakon slobodnjaka:
Igrač Hapoela ispred ove hrpetine igrača na nekih 18m utrčava u prazan prostor desno,a trojica u toj liniji rade blok Nagatomu,Medelu i Palaciu:
Sam igrač na drugoj stativi:
Ili ga je Banega trebao ispratit (na prve dvije slike je skroz gore u ravnini s njim,na trecoj vec igrac ulazi u 16,a ovaj ostaje na vrhu 16m) ili su Danilo,Ranocchie i Melo skroz krive rotacije napravili nakon što je lopta došla do igrača koji je asistirao (Danilo trebao čuvat strijelca,Ranocchia #30,Melo #9).
Zapravo ovaj #22 uopce nije trebao ovako neometan dobit loptu bez da itko obrati paznju na njega.E da,i gol je pao kada je Murillo bio izvan terena zbog ukazivanja pomoci.
Peta,59.min.:
Ranocchia gubi duel nakon auta:
Danilo gubi 1na1,Melo koji bi mu trebao pomoc (iduca slika) zuji okolo (zadnje dvije slike)
Handanovic brani.
Šesta,61.min.:
Banega gubi loptu:
Opet prekasno blok:
Pored gola.
FDB:
After their goal we lost our head and it can’t happen, I can’t understand how a team can lose its head after a goal, it happened also in Pescara. But we have qualities, we only have to work
...
We do not have to change our philosophy, only work to not lose so many balls.
69.min.0-2 iz slobodnjaka.Još dvije šanse u zadnjih par minuta,ali tada je već ionako bilo kasno za sve.
Murillo i Medel prolazna ocjena.Danilu bod za prvo poluvrijeme i trud.
Melo,Ranocchia,Nagatomo,Biabiany zadnja (polu)sezona u Interu.Nek uživaju dok mogu.
De Boer je mislio dobiti ovu utakmicu,ali vjerojatno ni sam nije bio svjestan da su ovo prevelika smeca od igraca (minimalno četvorica za koje smo odavno zaključili da nisu za Inter,a to je previše jer nije ovo neka bezvezna utakmica nego EL gdje svaka manja ekipa dolazi nabrijana).Jednostavno tko god da ih vodio zavrsit ce slicno.Plus ovo što kaže da mu nije jasno kako padaju tako nakon gola...shvatit će uskoro ako vec sad nije da je vecina ovih igraca mentalno slaba.Mislim da ce biti nesto manje rotacija u iducim susretima ili ce neki drugi igraci dobiti priliku umjesto ovih (Goku itd.).Jedino pozitivno je što se odmorilo vecinu prvotimaca (što i je najvaznije bilo ako se mene pita s obzirom da su i ovako u zaostaku fizički zbog loših priprema) i vidjelo da ce malo igraca ovdje ubuduce biti od prevelike koristi.
Tu ga je i meni došlo žao.Slabo je ono ranije bilo da se ispravi cijeli tijek utakmice.
Kao što rekoh i nakon utakmice...nikakvo preveliko iznenađenje ovo nije.Vidi se da su ljudi uigrani i na to su i zabili prvi gol dok je drugi opet iz prekida bio.Uz to im je ovo bila valjda utakmica godine.Solidni su,ali previše odvratni.Nadam se da će ih Sparta ispresavijat.
Inter was once again improved when it came to combining in the offensive third but wasted possession easily and were very fragile in defensive transition, things that will prove destructive against Juventus.
When you’re the coach of Inter, it’s normal to have pressure. We’re all working hard to improve every week, but obviously not everything can be perfect in just over a month. I’m sure that we’ll be able to put Inter back where it belongs. I had an idea of what I might find here in terms of the media.
...
I don’t know if this is the toughest moment of my career. There was huge pressure at Ajax too. I know that I can look in the mirror and say that I’m doing everything I can. I made the decision to take this job knowing that I could take the pressure. Obviously, that pressure eases off when you achieve positive results.
...
We lost our heads a bit after conceding against Hapoel, but I analysed it with the players and told them that we needed to continue playing in the same way, without changing our approach to the game. I might change things tactically, but in terms of our head and heart it needs to be the same no matter what. We need to respect every opponent. My staff and I analyse every team really thoroughly and study footage before drawing conclusions. That happens regardless of who the opposition is. Sometimes the details change, perhaps in terms of pressing and tactical tweaks, and we react to that.
...
It’s dangerous to make mistakes against any side in the first or second phases of the play, but a team like Juventus will punish us straight away. We need to be mentally prepared. So far when we’ve conceded goals they’ve come at a time when we’ve been playing well and creating chances
...
I need to think in the long term – we can’t take too many risks with a long season and four games in 11 days ahead. On paper of course all coaches want all their players available for every game, especially in terms of building up that innate understanding. I’ll have to take risks with some decisions. Those not involved on Thursday were hard at work here in Appiano Gentile. The fitness is there now. We’ll focus on tactics this afternoon.
Nije mi jasno cime je Medelko kupio ovoliko povjerenje. On se ubio za rotacije kako na sredini tako i da uleti i na stopera po potrebi. Mislim da treba Kondogbia startati.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mogao bi Kondogbia biti nekakvo iznenađenje za sutra.Ali mislim da je glavni razlog što trenutno Medel ima prednost to što ima bolji tj.sigurniji pass dok Kondogbia zna griješiti u jednostavnoj predaji lopti,a već je i ovako taj dio igre problem (previše izgubljenih pa defenzivna tranzicija).Ja bi isto radije Kondogbiu gledao,ali mora to popraviti.Možda sutra neće igrat,ali sigurno će tijekom sezone biti dovoljno minuta za njega da se nametne.
Chinaglia je napisao/la:ko je lastavica
SiamoNoi je napisao/la:...
Ni ovaj centaršut naravno nitko nije posteno izasao blokirat nego Retard koristi svoj dobro poznati poskocica potez (ono kad skoci ko zec u zrak kao nesto pokusava i obicno lamata u rukama u tom skoku):
Ovaj put barem nije lamatao rukama kao inace kod tog dobro poznatog specijalnog poteza u njegovom opusu.
Opa,evo uhvatio sam ga u punom sjaju dvije minute kasnije:
Retardova poskocica tzv.lastavica.
Ovo nije ništa novo od njega i odavno me nervira. U x utakmica prošle sezone isto je radio. Kad napravi pogrešan pas, napuca loptu ili isforsira neki bagavi šut, onda mlatara rukama ili se šetka umjesto da ispravi grešku. Kondogbia će da eksplodira u drugom dijelu sezone, ako ne i ranije,s ako bude igrao redovno.
momci samo hrabor protiv mafijae torinske .oicekuje da se iskupite za onu bruku u EL
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Jednostavno sam šokiran koliko sranja mogu nasrati talijanski mediji.Mislim,zna se već odavno kakvi su,ali ovo je jedna jos veca dimenzija.Nevjerojatno nesto kakve se neistine i laži pišu.I nije im bilo dovoljno što je Ausilio jasno sve rekao nego nastavljaju po svom.
SiamoNoi je napisao/la:Perišić-Eder vjerojatno najveća dvojba.
Po nova tri boda večeras
Nije mi jasno zasto medel igra uopce pa covjek ne moze pasa naprijed poslati. Ocekujem kondogbiju mjesto njega al eto poznavajuci De Boera njegov miljenik glupi ce da igra. Mada na ostalim pozicijama nema se sta prigovoriti. Nadam se sto boljem rezultatu vcrs.
Primamo u 35'. De Boer pravi 2 izmjene na poluvremenu. Zabija Icardi 2 komada u 60' i 89'. Juventus na koljenima, Crno - plavi dio Milana slavi De Boer-a kao novog Mesiju. La Gazzetta dello Sport naslovnicu daje njemu i najavljuje borbu Intera za Scudetto.
Nadam se da krenu Kondogbia i Perisic u odnosu na ovo najavljeno pa makar izgubili 0:3..
Samo jednom želim vidjeti najboljih 11 na terenu od prve minute..