GNK Dinamo Zagreb

Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
9%
- Ademi
9
27%
- Ivanusec
4
12%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
45%
- Petkovic
2
6%
 
Ukupno glasova: 33

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25707
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 12:49

BigBigBang je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Da, stvarno kakva sramota pogledaj ti to mislim te neuspjehe ej gube u gostima od nekakvih Arsenala, REala, Lyona, Porta, Bayerna, PSGa, Mamic i uprava napolje! Eh da se uvedu posteni izbori kako bi Reali i Bayerni padali na BErnabeu i Alianz areni :rol:

Vjerujem i da navijaci Celtica sada ismijavaju svoju upravu za posljednje rezultate naime od nekakve Barcelone su izgubili 7-0...Bruka i sramota!
Gubi li Celtic od velikana 17 (SEDAMNAEST) puta u nizu?I ne vjerujem da postoji previše klubova koji gube.A tebi nekako uvijek izmice ta poanta.
Ne gube jer ne igraju redovno Ligu PRvaka, ali zato znam da su i od kako ga ti nazivas najlosijeg kluba u istoriji Lige Prvaka primali 4 komada, sreca njihova ti ne navijas za njih kako bi ti samo upravu smjenio jer kakva blamaza od Dinama kojeg ti ovde reklamiras kao najlosiji klub prime 4 komada :lol:

Tebi uvijek izmice poenta da svi ovi mali klubovi se blamiraju u evropi pogotovo kad igraju Ligu PRvaka, Barcelona i Bayern zabiju Arsenalu, Romi, Sportingu 5.6,7 komada a eto sad je blamaza ako to isto urade Dinamo Zagrebu :rol: Samo mentalno udaren um moze staviti ove poraze na gostovanjima i ismijavati ih.
Arsenal igra redovno ligu prvaka.Vjerujem da si više nego zadovoljan što 6 godina za redom ispadaju u 1/8 finala.I da ti ne bi bio problem da u 1/8 finala ispadaju još barem 11 godina jer jbg redovno igraju...fantastičan kontinuitet i uspjeh.Svaka čast velikom Wengeru slika

BigBigBang
Postovi: 10781
Pridružen/a: 07 maj 2012, 18:30
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la BigBigBang » 17 sep 2016, 13:27

Porediti ambicije i ocekivanja jednog od najbogatijih sportskih kolektiva na svijetu dakle ne samo fudbalskih i Dinamo Zagreba je smijesno. Arsenal je klub koji ima sve uslove da igra vise od osmine finala LP a Dinamo je klub koji u skladu sa svojim mogucnostima igra onoliko koliki ima i domet a to je grupna faza LP. Ocekivati od Dinama da se bori za prolazak grupe je umobolno jednostavno to je gotovo nemoguce, moralo bi bruku stvari da se poklopi da se to desi, neki maksimum maksimuma klubova sa ovih prostora u LP bi bio da se nekako docepaju treceg mjesta ali i to je naucna fantastika, to npr. u danasnjoj Dinamovoj grupi bi moralo da znaci da ostavis iza sebe nekog od trojca Sevilla, Juve, Lyon :lol: dakle skoro nemoguce
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25707
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 13:51

Hoces rec da Dinamo nije klub koji ima sve uvjete povremeno prolaziti skupine europskih natjecanja i igrati proljece?A oni ne da to nisu napravili niti jednom nego nikad nisu bili niti blizu.

-6 za trecim Olympiakosom u LP.
Ispadanje od Aalborga u kvalifikacijama.Ispadanje u skupini EL sa Astrom,Celticom i Red Bullom sa 6/18 bodova.
Ispadanje od Austrie Beč u kvalifikacijama.Ispadanje u skupini EL sa Chernomoretsom,Ludogoretsom i PSVom sa 1/18 bodova.
-4 za trecim Dynamo K. u LP.
-8 za trecim Ajaxom u LP.
Ispadanje od Sheriffa u kvalifikacijama.Ispadanje u skupini EL sa PAOKom,Club Bruggeom i Villarrealom sa 7/18 bodova.
Ispadanje od Red Bulla u kvalifikacijama.Ispadanje u skupini EL sa Timisoarom,Anderlechtom i Ajaxom sa 6/18 bodova.
itd.

Bome impresivni rezultati :urnebes:

Arsenal nema nikakve uvjete.Wenger radi fantastican posao.Prosjecan klub na toj razini kojem i je realan domet kontinuirano ispadanje od velikana kao što su Bayern,Barcelona i Monaco.Wenger strašan posao radi u uvjetima koje ima :tokralju:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 17 sep 2016, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

Avatar
Steph
Postovi: 4121
Pridružen/a: 18 jun 2013, 18:02
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Steph » 17 sep 2016, 13:57

Haveru, u vremenu kada svi balkanski klubovi maštaju da dođu makar do play offa ti ismijavaš rezultate Dinama?

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25707
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 14:05

Steph je napisao/la:Haveru, u vremenu kada svi balkanski klubovi maštaju da dođu makar do play offa ti ismijavaš rezultate Dinama?
Haveru (što god to značilo),uspoređivat Dinamo i sve ostale balkanske klubove je kao da uspoređuješ Red Bull i St.Polten jer jbg šta su se sad tu svi našli sprdat sa Red Bullom što par puta nije uspio ući u LP sa onakvim proračunom kad St.Polten,Mattersburg pa i susjedni Luzern,Vaduz,Vasas,Pribram i ekipa godinama maštaju da makar izađu u Europu.

Ali dobro,i Sarajevo radi u skladu s uvjetima.3 titule u koliko...16 godina (?) od osnutka Premijer lige su fantastican rezultat s obzirom na razinu kluba i uvjete.Vjerujem da ces se sloziti sa mnom.Ne znam dal je u Sarajevu u planu izgradnja kakvog spomenika za te sve ljude koji su vodili klub tih godina?!Ovi što su nezadovoljni takvim uspjesima i jesu najobicniji klosari i narkomani koji ništa nisu postigli u životu.

KpbKaka22
Postovi: 1230
Pridružen/a: 31 jan 2015, 23:24
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la KpbKaka22 » 17 sep 2016, 15:39

Siamonoi frende za koga ti inace ovako navijas ,nesto ne zanina?

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25707
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 15:54

KpbKaka22 je napisao/la:Siamonoi frende za koga ti inace ovako navijas ,nesto ne zanina?
Za Futsal Dinamo od jacih.Od slabijih za Inter.

white1911
Postovi: 15
Pridružen/a: 02 jul 2016, 14:43
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la white1911 » 17 sep 2016, 18:16

Što se tiče moga Hajduka volim da se NE PLASIRA u
europu ako će svi svršavati po njemu kao što to
sad rade Dinamu.Sve po licu :rol:

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25707
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 19:04

Plave kronike: Povratak na sjever Maksimira
Ono o čemu se već dulje vrijeme pričalo po forumima ali i birtijama, potvrđeno je prošlog tjedna. Bad Blue Boysi vraćaju se tamo gdje im je i mjesto, na svoju sjevernu tribinu. Nakon što je cijela priča izašla u javnost u udarnim tiskovinama, nije preostalo ništa drugo nego potvrditi je u cijelosti i pokazati širinu priče, što je bilo neizmjerno važno poradi sklonosti domaćih bardova novinarstva da iskrivljuju priču i prilagođavaju je svojim prihvatljivim okvirima pomoću kojih bi se to prikazalo kao kompromisno rješenje jer ipak je navijačima mjesto na stadionu, a to govore isti oni koji su ih verbalno „cipelarili“ i opstruirali u svakom zahtjevu za promjenom.

O pregovorima s klubom se pričalo već mjesecima, ali teško je bilo vjerovati neprovjerenim poluinformacijama koje su kružile. Uostalom o povratku BBB-a se kroz godine pisalo gotovo jednako puta kao i Mamićevom odlasku, a niti jedno niti drugo se još nije ostvarilo. Također, nije baš najtočnije reći kako je ovo povratak BBB-a na Maksimir, budući da su oni svoj bojkot prekinuli davnih dana, da bi njihov izostanak u zadnje vrijeme na domaćim utakmicama bio jednostavna posljedica „sjevernokorejske“ represije koja je prvi i jedini put u povijesti kluba provjeravala sjedi li gledatelj na svom mjestu i to isključivo na istočnoj tribini. Posljedica je bila naravno klupska samovolja (pomilovana od strane politike) da smjesti na tzv. „crnu listu“ nepodobnih svakoga tko im ne odgovara, bez potrebnog blagoslova od strane policije ili sudova; sve po zakonu. Uostalom kao i sav drugi ozakonjeni kriminal u Hrvatskoj.

Što su sve pregovori ishodili, saznat ćemo tek nakon 27.09. kada je najavljen povratak na utakmicu protiv Juventusa (ali i na svaku iduću), što će u svakom slučaju omasoviti potporu navijačima, a to je neupitno važno nakon godina gerilske borbe koja je prorijedila redove koliko god čvrsto se držali. Navijačkim žargonom rečeno, „držali su crtu“ onima s kojima su morali sjesti za isti stol. Do najavljenog povratka, samo navodno možemo tvrditi kako su „crne liste“ stavljene van stroja. Konkretno, to znači da će na stadion moći svi oni kojima to sud nije zabranio, u demokratski uređenim državama se taj čin zove sloboda kretanja. Kad već spominjemo demokraciju, zanima nas kako će se reflektirati na upravu dugogodišnji zahtjevi navijača da se vodstvo kluba bira po principu 1 član – 1 glas, kao što doliči jednoj udruzi građana, a ne udruzi skupštinara, udruzi jedne obitelji ili udruzi klupskih birokrata i uhljeba.

Pisali smo već i o nešto boljim odnosima na relacijama između igrača i navijača, kao i što stoji na putu između stare ljubavi, ali ta tema očito još nije došla na dnevni red te će igrače na terenu podržavati tko želi, dok bi prioritet i dalje trebala biti borba za koju je proliveno toliko znoja i krvi. Kao što je rečeno u objavi, borba jest počela isključivo kao sredstvo svrgavanja Zdravka Mamića s klupskog trona (gdje se nominalno i dalje nalazi Mirko Barišić, predsjednik koga odavno nitko ne doživljava ozbiljno pa tako niti klupski odbori), ali se kroz godine borba širila kako bi padale zavjese koje su skrivale zašto je Mamićeva interesna skupina gotovo nedodirljiva, karikirano, njima se ne može naplatiti ni „švercanje“ u tramvaju, čemu svjedoče apsurdne sudske presude koje su legalizirale lihvarenje i brojanje krvnih zrnaca. Kada je napokon sve ogoljeno i sve postalo jasno, dogodilo se baš ništa. Institucije se prave mutave te niti poštuju zakon o sportu, niti poštuju odluke sportske inspekcije, malograđanstvo ima pametnijeg posla, ZZD i BBB u velikoj mjeri su marginalizirani.

Prosječni simpatizer Dinama u blagoj je euforiji što će njegov klub i njegov tim napokon imati nogometnu zvučnu kulisu na stadionu iako je „do jučer“ cinkario iste i upirao prstom u njih kao dežurne krivce. Kulisa je to koju čini istinska nogometna atmosfera kakva već godinama ne „stanuje“ na Maksimiru, ona koja se ne kupuje beneficijama, novcima ili bezvrijednim trofejima. Oni koji se sada najviše raduju ispunjenoj sjevernoj tribini preskočili su onaj najvažniji dio za navijače i za budućnost Dinama. To se odnosi na nastavak borbe za Dinamo, onakav kakav zaslužuje biti „Pravi i plavi, gradski i narodni - stvarno hrvatski i neupitno zagrebački. Klub kulture i respekta, klub koji je učio – biti“ kako je rekao Zvonimir Boban; ne onakav kakvog malograđanstvo zaslužuje radi svoje malodušnosti i opijenosti sramotnim uspjehom – što je oksimoron. Primjera radi, možete li u Bobanovoj definiciji pronaći mjesta za recimo Novosadskog partijskog sekretara, kolekcionara okrenutih političkih kaputa ili kontroverznog poduzetnika „okrvavljenih ruku do laktova“? Ipak... nekima je do Lige prvaka.
Također, nije baš najtočnije reći kako je ovo povratak BBB-a na Maksimir, budući da su oni svoj bojkot prekinuli davnih dana, da bi njihov izostanak u zadnje vrijeme na domaćim utakmicama bio jednostavna posljedica „sjevernokorejske“ represije koja je prvi i jedini put u povijesti kluba provjeravala sjedi li gledatelj na svom mjestu i to isključivo na istočnoj tribini. Posljedica je bila naravno klupska samovolja (pomilovana od strane politike) da smjesti na tzv. „crnu listu“ nepodobnih svakoga tko im ne odgovara, bez potrebnog blagoslova od strane policije ili sudova; sve po zakonu. Uostalom kao i sav drugi ozakonjeni kriminal u Hrvatskoj.
...
Do najavljenog povratka, samo navodno možemo tvrditi kako su „crne liste“ stavljene van stroja. Konkretno, to znači da će na stadion moći svi oni kojima to sud nije zabranio, u demokratski uređenim državama se taj čin zove sloboda kretanja.Kad već spominjemo demokraciju, zanima nas kako će se reflektirati na upravu dugogodišnji zahtjevi navijača da se vodstvo kluba bira po principu 1 član – 1 glas, kao što doliči jednoj udruzi građana, a ne udruzi skupštinara, udruzi jedne obitelji ili udruzi klupskih birokrata i uhljeba
...
Kada je napokon sve ogoljeno i sve postalo jasno, dogodilo se baš ništa. Institucije se prave mutave te niti poštuju zakon o sportu, niti poštuju odluke sportske inspekcije, malograđanstvo ima pametnijeg posla, ZZD i BBB u velikoj mjeri su marginalizirani.

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 17 sep 2016, 19:32

white1911 je napisao/la:Što se tiče moga Hajduka volim da se NE PLASIRA u
europu ako će svi svršavati po njemu kao što to
sad rade Dinamu.Sve po licu :rol:
Onda dogodine u 2.HNL? :lol: :lol: :lol: Prskaju vas godinama. Zadnjih 16 utakmica protiv Dinama - 1 pobjeda. Zadnjih 16 utakmica protiv Rijeke - 0 pobjeda. Bez pobjede u Rijeci - 4 godine. Bez pobjede u Zagrebu - 8 godina.

Mogu se mnogi smijati Dinamu, rezultati u Europi jesu losi, ali ste vi zadnji koji bi se trebali smijati. Mozete se poklopiti usima i ganjati pozitivan omjer protiv Istre.

Avatar
bazero
Postovi: 517
Pridružen/a: 04 feb 2013, 13:48
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 17 sep 2016, 20:25

BigBigBang je napisao/la:Pa dogro ako je to sve kako si ti naveo tacno kako ga onda ne osude jer ga vec terete za isto i zato su ga i privodili. Ako je sve tako kako tvrdis ti pa da mu sudi brat Zoki licno neko bi ga vec osudio. Nemate jake dkoaze protiv njega zato ga i ne mozete maknuti...
Naravno da dokazi postoje!

Ali kao ni u jednoj zemlji svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, odluke sudova, inspekcija, itd. ne provode civili nego nadležne institucije, koje su u slučaju Hrvatske - korumpirane jer u njima djeluju poslušnici kriminalnih organizacija HDZ-a, SDP-a, itd. za koje glasaju ljudi tvojih moralnih osobina.
BigBigBang je napisao/la:Ti klubovi koje si nabrojao jesu to oni isti koji ni ove sezone ne igraju Ligu PRvaka izuzev Ludogoretsa? Jesu to klubovi koji u zadnjih sest godina imaju skupa manje nastupa u LP od Dinama? Izgleda nekako da taj Dinamo sto je gubio od njih opet ima bolje rezultate u Evropi od njih, bice da i oni nekoga pobjede npr. Celitaca, Arsenala, izbace u direktnom obracunu taj strasni Salzuburg na cije ste pobjede u EL nad Dinamom imali snosaj. Naravno ne vidim vas da te pobjede spominjete.
Pa baš u tome se i ogleda neuspjeh GNK Izdrkotine.

Upravo taj Aalborg kojeg sada nema nigdje, Chernomorets i takvi poluklubovi koji su i po proračunu i po UEFA-inim i kladioničarskim koeficijentima (i tada bili) duplo slabiji od GNK-a su taj isti GNK šamarali.

I baš zbog tog ismijavanje nad 17 gostujućih poraza.

Nitko ne govori da su ti Chernomoretsi, Aalborzi, Ludogoreci, Sheriffi stabilniji i konstantniji klubovi od Ejakulata, nego da su i takvi, po svim objektivnim parametrima, puno lošiji od GNK-a, rutinski ejakulirali po tom smrdljivom klubiću :)

Ti si prevazišao sve moguće padobrance koji su se pozvali pričati o Dinamu...

Pri argumentaciji da je u Dinamu sve zakonito, kažeš da je Zdravko Mamić menadžer :rol:
A pri argumentiranju da gubiti od Chernomoretsa, Aalborga, Ludogoreca i ostalih nije neuspjeh - ispališ da ti klubovi imaju lošije rezultate od GNK-a :rol:

"Neuspjeh je što je Barsa izgubila od Alavesa".
- "kako je to neuspjeh, pa vidi koliko Barsa ima trofeja, a koliko jadni Alaves" :tokralju:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

sekretar
Postovi: 1471
Pridružen/a: 07 apr 2014, 20:42
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la sekretar » 17 sep 2016, 20:46

Ne mogu da se ne ukljucim. Pocetak sezone, pretkola evropskih takmicenja,svi balkanski klubovi mastaju o tome kako doci do skupine nekog evropskog takmicenja. Neki normalan cilj,objektivan za GNK je skupina Evropske lige. Nesto o cemu sanjaju malobrojni navijaci GNK jeste skupina Lige prvaka. Svake godine kada je GNK bio nositelj i u zadnjem pretkolu za Ligu prvaka mozemo reci da bi i cilj trebao biti upravo skupina Lige prvaka i svaki put kad Dinamo kao nositelj u svim pretkolima nije uspio se dohvatiti skupine ja smatram neuspjehom. Ali svaki put kad je GNK dohvatio skupinu,a nije bio nositelj za mene je uspjeh.

Ove godine je Dinamo preskocio nositelja u zadnjem pretkolu i plasirao se u Ligu prvaka. Za mene je to odmah uspjesna sezona sto se tice evropskih takmicenja.

E sad,slazem se i da je bruka dozivjeti tolike poraze. Ali kako moze biti neuspjeh,a ovamo cilj ostvaren? To je neki neuspjeh u uspjehu ili sta ? Uspjeh je sto je izborena Liga prvaka,a neuspjeh je sto Dinamo reda poraze u Ligi prvaka ? Ko tu koga ****? Odnosno ova dva su se zakacila da brukaju GNK,a ja ne znam da li je bruka kad postignes cilj?

Izgubiti u skupinama od Lyona vrijednog 171 M Eura ili Seville vrijedne 205 M Eura? Ne. Uspjeh je doci u priliku igrati s tim klubovima,dok svi ostali klubovi iz okruzenja traju do zavrsetka ljetnih godisnjih odmora.

Avatar
bazero
Postovi: 517
Pridružen/a: 04 feb 2013, 13:48
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 17 sep 2016, 21:18

1. **** vas balkanski klubovi i klubovi iz regiona više. Poredite ih s GNK-om onda kad Partizan i Zvezda od Beograda ili Hajduk od Splita ili Sarajevo od Grada Sarajeva budu dobili približno javnog novca kao GNK od Zagreba.

Dokle god Grad Zagreb GNK-u u 6 godina prebaci preko 200 mil kuna, bez naknada za korištenje Maksimira i terena za treninge, pri tome financirajući omladinsku školu GNK-a, dokle god se GNK-u brišu stotine milijuna kuna duga, dok za to vrijeme Beogradi, Splitovi i Sarajeva daju mrvice svojim klubovima, ostavite se tih poredbi GNK-a sa ostalim klubovima iz Ex-Yu.

2. U 17 poreza ima masu klubova i iz Europske lige u kojoj je objektivni cilj (po koeficijentima, proračunima, najavama) PREZIMITI U EUROPI. Cilj nije ostvaren. Trener dobio otkaz. Zašto? NE-US-PJEH!

3. Šta sad, hipotetski GNK postavi cilj prije početka sezone ući u LP. Uđe u tu Ligu prvaka i u grupi dobije Dilu Gori. Izgubi od te Dile Gori dva puta po 5-0 i to nije neuspjeh zato što je ipak inicijalni cilj ostvaren?

4. Veze vi o Dinamu, ciljevima i "dinamovskom mentalitetu" nemate.

Jebote, pa nije atletika da se ulaskom u cilj završava utrka i borba.

Dolazite s jakog turnira u Švicarskoj gdje ste u finalu tijesno izgubili od velike Benfice. Bez obzira na poraz, dojmovi su i više nego pozitivni?

"Ha, to nije tako jednostavan zaključak. S jedne strane, dokazali smo sami sebi i ljudima koji nas prate da smo vrlo blizu samog europskog vrha. Prije samo deset ili pet godina to je bilo nezamislivo, ali danas je situacija takva. Nekad smo Ruse i Španjolce gledali s respektom i mišlju da su nepobjedivi, a danas ljudi s jednakim respektom gledaju nas kad vide uspjehe reprezentacije, sveučilišnih ekipa i domaćih klubova. S druge strane, mi smo izgubili tu utakmicu i tu priča staje. Naša zadaća je pobijediti. To je mentalitet ovog kluba i drugačije ne može biti. Zadovoljiti se porazima, bez obzira na okolnosti, nije prihvatljivo!"

- Matija Đulvat

Da, cilj ostvaren :rol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25707
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 22:31

sekretar je napisao/la:E sad,slazem se i da je bruka dozivjeti tolike poraze. Ali kako moze biti neuspjeh,a ovamo cilj ostvaren?
Ako nije neuspjeh zašto je toliko trenera promijenjeno?Možemo i tako postaviti.U svakom slučaju nešto je trulo.
h) treneri, već sam rekao, od u 12,13 godina promijenilo se 20 trenera, kako je moguće da klub ima 10 naslova za redom a promijenio je 20 trenera? svakome je valjda jasno da ako želiš neke veće uspjehe treba ti stabilnost, treba ti par godina da trener provede svoje ideje kroz klub i ostvari neke veće uspjehe vani.
bazero je napisao/la:Dolazite s jakog turnira u Švicarskoj gdje ste u finalu tijesno izgubili od velike Benfice. Bez obzira na poraz, dojmovi su i više nego pozitivni?

"Ha, to nije tako jednostavan zaključak. S jedne strane, dokazali smo sami sebi i ljudima koji nas prate da smo vrlo blizu samog europskog vrha. Prije samo deset ili pet godina to je bilo nezamislivo, ali danas je situacija takva. Nekad smo Ruse i Španjolce gledali s respektom i mišlju da su nepobjedivi, a danas ljudi s jednakim respektom gledaju nas kad vide uspjehe reprezentacije, sveučilišnih ekipa i domaćih klubova. S druge strane, mi smo izgubili tu utakmicu i tu priča staje. Naša zadaća je pobijediti. To je mentalitet ovog kluba i drugačije ne može biti. Zadovoljiti se porazima, bez obzira na okolnosti, nije prihvatljivo!"

- Matija Đulvat

Da, cilj ostvaren :rol:
Gospodin Matija Đulvat.A sad nedavno nakon Šalate (5-5) igrači se redom ispričavali navijacima što nisu dobili nebitnu revijalnu utakmicu.

Skroz drugi mentalitet.Organski nikad nisam podnosio onaj kmetsko-podanicki.

BigBigBang
Postovi: 10781
Pridružen/a: 07 maj 2012, 18:30
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la BigBigBang » 17 sep 2016, 22:47

Pa baš u tome se i ogleda neuspjeh GNK Izdrkotine.

Upravo taj Aalborg kojeg sada nema nigdje, Chernomorets i takvi poluklubovi koji su i po proračunu i po UEFA-inim i kladioničarskim koeficijentima (i tada bili) duplo slabiji od GNK-a su taj isti GNK šamarali.

I baš zbog tog ismijavanje nad 17 gostujućih poraza.

Nitko ne govori da su ti Chernomoretsi, Aalborzi, Ludogoreci, Sheriffi stabilniji i konstantniji klubovi od Ejakulata, nego da su i takvi, po svim objektivnim parametrima, puno lošiji od GNK-a, rutinski ejakulirali po tom smrdljivom klubiću :)

Ti si prevazišao sve moguće padobrance koji su se pozvali pričati o Dinamu...

Pri argumentaciji da je u Dinamu sve zakonito, kažeš da je Zdravko Mamić menadžer :rol:
A pri argumentiranju da gubiti od Chernomoretsa, Aalborga, Ludogoreca i ostalih nije neuspjeh - ispališ da ti klubovi imaju lošije rezultate od GNK-a :rol:

"Neuspjeh je što je Barsa izgubila od Alavesa".
- "kako je to neuspjeh, pa vidi koliko Barsa ima trofeja, a koliko jadni Alaves" :tokralju:
Vodeci se tvojom gluapvom logikom onda mozemo reci da je Dinamo ejakulirao po Arsenalu i Celticu jer ih je pobjedio? Ti si na aparatima i naravno da kao takav nisi u stabilnom stanju da skontas da je normalna pojava da klubovi sa boljim koefiicijentom gube od onih sa losijim i koga boli ku?ac sto je Dinamo izgubio od Salzburga u grupi EL prije par godina kad taj Dinamo u zadnjih sest godina ulazi 4 puta u ligu prvaka a Salzburg nijednom sta sad Dinamo je Real Madrid pa je blamaza jer su izgubili od Aalborga :lol: :lol: taj isti Aalborg je znao izvuci bod Manchester Unitedu u grupama LP pa onda slijedece sezone ispasti od Slavije iz Istocnog Sarajeva u pretkolu Evropa lige :rol: dakle u tim evropskim utakmicama su moguci svakakvi rezultati pa je zato moguce i da Dinamo ima kikseve. Ali kao sto sam i rekao tos u samo kiksevi a izgleda da moras da priznas da je i to Dinamo sveo na minimum jer dvije sezone zaredom nisu kiksali i ulaze u LP ali vjerujem ja da je tebi samo 3 boda u grupi sa Arsenalom, BAyernom, Olympiakosom kiks isto kao sto bi nasoa neki razlgo za ismijavanje i kad bi Dinamo prosao grupu ili zavrsio treci sumnjam ja da bi vi odali priznanje Mamicu i Dinamu nasli bi vi nesto tu za smetanje i ismijavanje tipa sto nije bio prvi u grupi, trebao je Juveta vise od 1 razlike nabiti itd...


Ovo za Barcelonu i Alaves cu te samo konstatovati da ti je dobra roba kod dobavljaca :thumbup:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25707
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2016, 23:09

Već nekoliko godina ovdje mlatiš praznu slamu i uporno odbijas shvatiti.Naravno da je normalna pojava da klubovi sa boljim koeficijentom gube od onih sa lošijim,ali otkada je normalna pojava da se iz sezone u sezonu konstantno kada je bitno gubi od klubova sa losijim koeficijentom/manjim budzetom/losijim uvjetima?Aalborg,Austrija B.,Sheriff,Ludogorets...treba li ponovno nabrajati sve neuspjehe?I postoje li dva kluba u Europi kojima se apsolutno nikad ne dogodi da prođu grupu LP/EL,a igraju godinama?50ak klubova sa lošijim uvjetima je svih ovih godina prezimilo u Europi,a GNK još nema ni na mapi.Kad prođu skupinu jednom,dvaput,triput vjerojatno će im netko i odati priznanje do tada su najneupješniji klub u galaksiji s obzirom na uvjete.

I kažem ti ja Wenger radi fantastičan posao,a ti možeš pljuvat koliko hoces.Arsenal je prosjecan klub na CL razini kojem i je maksimalan domet kontinuirano ispadanje od velikana tipa Bayern,Barcelona,Monaco.Respekt za Wengera,valjda produži ugovor sad :thumbup:

Avatar
bazero
Postovi: 517
Pridružen/a: 04 feb 2013, 13:48
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 17 sep 2016, 23:31

BigBigBang je napisao/la:Vodeci se tvojom gluapvom logikom onda mozemo reci da je Dinamo ejakulirao po Arsenalu i Celticu jer ih je pobjedio?
Naravno.

I to je neuspjeh za Arsenal jer je izgubio od objektivno nekoliko puta lošijeg protivnika.

Baš kao što je neuspjeh i kad GNK izgubi od objektivno lošijih protivnika u ključnim utakmicama i tako 10-ak puta u zadnjih 10 godina.
BigBigBang je napisao/la:vjerujem ja da je tebi samo 3 boda u grupi sa Arsenalom, BAyernom, Olympiakosom kiks isto kao sto bi nasoa neki razlgo za ismijavanje i kad bi Dinamo prosao grupu ili zavrsio treci sumnjam ja da bi vi odali priznanje Mamicu i Dinamu nasli bi vi nesto tu za smetanje i ismijavanje
Dobro ti ide.

Opet se slažem.

Samo postojanje tog kluba je za ismijavanje, makar osvojio Ligu prvaka :)
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

white1911
Postovi: 15
Pridružen/a: 02 jul 2016, 14:43
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la white1911 » 18 sep 2016, 00:32

Signore je napisao/la:
white1911 je napisao/la:Što se tiče moga Hajduka volim da se NE PLASIRA u
europu ako će svi svršavati po njemu kao što to
sad rade Dinamu.Sve po licu :rol:
Onda dogodine u 2.HNL? :lol: :lol: :lol: Prskaju vas godinama. Zadnjih 16 utakmica protiv Dinama - 1 pobjeda. Zadnjih 16 utakmica protiv Rijeke - 0 pobjeda. Bez pobjede u Rijeci - 4 godine. Bez pobjede u Zagrebu - 8 godina.

E moj sinjore...u tome i jest vaš problem?!Zadovoljavate se dominacijom u ligi u kojoj se već zna tko će biti prvak!!10 god.prvaci a u Europi kanta za nabijanje!!Zašto???Zato što maminjo drži monopol u Cro nogometu i gleda svoj inteteres na štetu svih ostalih klubova(osim Lokomotive).

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 18 sep 2016, 01:40

white1911 je napisao/la:
E moj sinjore...u tome i jest vaš problem?!Zadovoljavate se dominacijom u ligi u kojoj se već zna tko će biti prvak!!10 god.prvaci a u Europi kanta za nabijanje!!Zašto???Zato što maminjo drži monopol u Cro nogometu i gleda svoj inteteres na štetu svih ostalih klubova(osim Lokomotive).
Ne, ne zadovoljavamo se mi tim. Svatko normalan ce reci da su rezultati u Europi losi, ali ste vi posljednji koji se mozete smijati tim rezultatima. To je kao da se ja smijem Realu, PSG-u, Lyonu i klubovima koji su napucavali Dinamo. Mogu se poklopit usima i da oni gube po 5-0, kao sto se i ti mozes poklopiti kad se spomene Dinamo.

Avatar
ASD
Postovi: 26268
Pridružen/a: 20 okt 2012, 12:26
Lokacija: Ciudad de carbón (Kohlenstadt)
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la ASD » 18 sep 2016, 10:15

SiamoNoi je napisao/la:Već nekoliko godina ovdje mlatiš praznu slamu i uporno odbijas shvatiti.Naravno da je normalna pojava da klubovi sa boljim koeficijentom gube od onih sa lošijim,ali otkada je normalna pojava da se iz sezone u sezonu konstantno kada je bitno gubi od klubova sa losijim koeficijentom/manjim budzetom/losijim uvjetima?Aalborg,Austrija B.,Sheriff,Ludogorets...treba li ponovno nabrajati sve neuspjehe?I postoje li dva kluba u Europi kojima se apsolutno nikad ne dogodi da prođu grupu LP/EL,a igraju godinama?50ak klubova sa lošijim uvjetima je svih ovih godina prezimilo u Europi,a GNK još nema ni na mapi.Kad prođu skupinu jednom,dvaput,triput vjerojatno će im netko i odati priznanje do tada su najneupješniji klub u galaksiji s obzirom na uvjete.

I kažem ti ja Wenger radi fantastičan posao,a ti možeš pljuvat koliko hoces.Arsenal je prosjecan klub na CL razini kojem i je maksimalan domet kontinuirano ispadanje od velikana tipa Bayern,Barcelona,Monaco.Respekt za Wengera,valjda produži ugovor sad :thumbup:
Wenger je veliki trener, cuda je radio s Arsenalom, ali zadnje 3 sezone je :crazy: .

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.